Krzyz

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Re: Krzyz

Post autor: Morsereg »

Laik pisze:generalnie całą tą szopkę rozpętała Platforma... informując kiedy i o której krzyż zostanie usunięty. Wiedzieli że na hasło "usuwanie krzyża" znajdą się oszołomy które w "obronie" krzyża gotowi są zabić itp...

Efekt jest taki : pokazują opinii publicznej jakie oszołomy popierają PiS no i mają znakomity temat zastępczy wobec rzeczywistych problemów o których nie ma czasu porozmawiać, dzięki czemu mają większe szanse na wygranie wyborów...
taaa.... a jak zrobili to po cichu to od razu cale rzesze ludzi zaczelo skandowac, ze ukradli krzyz - jedyna pamiatke po ich prezydencie, ze ubecy, zydzi i ogolnie cale zlo tego swiata.
trzeba bylo wiec krzyz z powrotem przyniesc. postarac sie udobruchac tlum by palacu prezydenckiego nie rozniesli.
imho to nawet nie PO tylko kaczynski. ktory od razu zaczal zwymyslac prezydenta, mowiac ze: "po podjeciu decyzji w sprawie o przeniesienie krzyza, wiadomo jakim bedzie prezydentem". ze niby nic nie zrobil by uczcic smierc jego brata. do tego wspolpraca z o. rydzykiem ktory w swoim radiu narzuca starszym ludziom (ktorzy tylko chca go sluchac) by postepowali w taki sposob jak oni sobie tego zycza.

--- edit ---
a lekko sie pomylilem. jedyne co po cichu zrobili, to schowali go do kancelarii prezydenckiej po wichurze. tutaj potwierdzenie moich slow:
http://www.youtube.com/watch?v=St2IudOEeeg
sadzisz, ze po zabraniu go cichaczem bylo by co innego?
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Gdyby krzyża nie było i kościół katolicki wydał stanowcze oświadczenie że to on chciał aby krzyż był przeniesiony to nie byłoby takiej szopki.
Pisząc noc nie miałem na myśli dokładnie o 2 w nocy tylko załatwienie tego po cichu, bez fanfar.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Post autor: wru »

Obrońcy krzyża to typowi wyznawcy radia maryja, zacofane polaczki, które myślą, że w niebie ich wynagrodzą. Won do piekła :twisted:
Come crawling faster, obey your Master...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Laik pisze:generalnie całą tą szopkę rozpętała Platforma...
Obrazek
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Dla zabicia czasu :)
http://bitwaokrzyz.pl/

Awatar użytkownika
Virgo
Chuck Norris

Post autor: Virgo »

Jakby kancelaria prezydenta zamiast mówić, że krzyż zostanie zabrany bo teren jest już na maksa zagospodarowany powiedziała, że zostanie postawiona np. płyta upamiętniająca, żadnej walki o krzyż by nie było, prawda? A tak tą walkę przegrała, krzyż jak stał tak stoi :)
Tomash pisze:...
# Warlord Gorgutz: Hunh? Did you say somethin’, Eldar? I couldn’t hear for all that hot air youz blowin’.

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Laik pisze:Gdyby krzyża nie było i kościół katolicki wydał stanowcze oświadczenie że to on chciał aby krzyż był przeniesiony to nie byłoby takiej szopki.
Pisząc noc nie miałem na myśli dokładnie o 2 w nocy tylko załatwienie tego po cichu, bez fanfar.
takie oswiadczenia byly. uzgodnili to kosciol, harcerze i kancelaria prezydencka. tlum jednak nadal przychodzi i tych ksiezy zaczal nazywac zdrajcami. cos tu chyba jest nie tak, prawda?
Virgo pisze:Jakby kancelaria prezydenta zamiast mówić, że krzyż zostanie zabrany bo teren jest już na maksa zagospodarowany powiedziała, że zostanie postawiona np. płyta upamiętniająca, żadnej walki o krzyż by nie było, prawda? A tak tą walkę przegrała, krzyż jak stał tak stoi
ma tam powstac pomnik upamietniajacy ofiary wypadku w smolensku (nie wiem z jakiej paki mam za to placic, no ale niech bedzie). i dalej sa protesty mowiace o tym, ze krzyz sie przeniesie dopiero jak takowy pomnik powstanie.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Arbaal pisze:Dla zabicia czasu :)
1080 :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Andrzej pisze:
Arbaal pisze:Dla zabicia czasu :)
1080 :)
1512 i mi się więcej nie chciało bo palec boli :D

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Post autor: MAĆKO »

AAA nie wrzucajcie takich gierek:D Pół życia sie na nich traci:D

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Virgo pisze:Jakby kancelaria prezydenta zamiast mówić, że krzyż zostanie zabrany bo teren jest już na maksa zagospodarowany powiedziała, że zostanie postawiona np. płyta upamiętniająca, żadnej walki o krzyż by nie było, prawda? A tak tą walkę przegrała, krzyż jak stał tak stoi :)
A teraz mi uzasadnij dlaczego cokolwiek tam ma stanąć????
Co się stało przed pałacem prezydencki, że ma tam być wybudowane/ upamiętnione???
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Symbol zwycięstwa fanatyków religijnych nad myślącą częścią społeczeństwa oraz nieudolności władzy Warszawy i Polski w walce z ekstremistami... Islamscy zamachowcy zniszczyliby Polskę w 3,5 minuty... No chyba że na Okęciu ktoś by im bomby podpierniczył...

Awatar użytkownika
Virgo
Chuck Norris

bigpasiak pisze:A teraz mi uzasadnij dlaczego cokolwiek tam ma stanąć????
Grolshek pisze:Symbol zwycięstwa fanatyków religijnych nad myślącą częścią społeczeństwa oraz nieudolności władzy Warszawy i Polski w walce z ekstremistami...
Asassello pisze:nom... życie jest straszne i bardzo niesprawiedliwe...
:)

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Virgo pisze:
bigpasiak pisze:A teraz mi uzasadnij dlaczego cokolwiek tam ma stanąć????
Grolshek pisze:Symbol zwycięstwa fanatyków religijnych nad myślącą częścią społeczeństwa oraz nieudolności władzy Warszawy i Polski w walce z ekstremistami...
Asassello pisze:nom... życie jest straszne i bardzo niesprawiedliwe...
:)
=D>
Aleś Ty błyskotliwy...
=D>
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

bigpasiak pisze:Islamscy zamachowcy zniszczyliby Polskę w 3,5 minuty... No chyba że na Okęciu ktoś by im bomby podpierniczył...
Hahaha... mogli by być mocno zaskoczeni kto wie moze by nawet poszli na policje:D Komendant oświadczyłby im jedynie że może im oddać koszty poniesione do produkcji ale musi sie spieszyc bo jakies łepki palą trawe pod blokiem i trzeba zgarnąć złoczyńców wiec niech przyjdą jutro...

Awatar użytkownika
Virgo
Chuck Norris

bigpasiak pisze:Aleś Ty błyskotliwy...
=D>
Dzięki :)
Teraz możesz mi wyjaśnić dlaczego nie ma tam nic stanąć? Skoro demokratycznie jako przeciwnicy krzyża przegraliście :)

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Niech stanie tam nawet ... ale pierwsze niech sie dowidzą i znajdą tyle odwagi żeby to powiedzeć czy czasem tej całej sytuacji winien nie jest pewnien zimny "LECH" żeby było wiadomo co na tej tabliczce napisac;)

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Virgo pisze:
bigpasiak pisze:Aleś Ty błyskotliwy...
=D>
Dzięki :)
Teraz możesz mi wyjaśnić dlaczego nie ma tam nic stanąć? Skoro demokratycznie jako przeciwnicy krzyża przegraliście :)
A skąd wnioskujesz że przeciwnicy coś przegrali?

Dlaczego ma nie stanąć?
Proszę:
bigpasiak pisze:
Tylko powiedz mi kto zaczął tę histerię i po co?
CO ma upamiętniać ten krzyż?
Tragedia rozegrała się w Smoleńsku;
Prezydent leży na Wawelu [ abstrahując już od tego dlaczego tam leży... ];
Reszta na różnych cmentarzach...

Po co pomnik/monument przed pałacem?
Kaczyński jest lepszy od gen. Sikorskiego? [ przypomnę że był generałem który zginął w katastrofie lotniczej, nie wyjaśnionej do teraz i był zdecydowanie bardziej popularny i poważany ]
Dlaczego i w czym?
Gdzie jeszcze proponujesz postawić krzyż?
No i pytanie czy jeśli teoretycznie leciało by tym samolotem ok 6-7 ludzi wyznania żydowskiego i chcieli by tam postawić gwiazdę Dawida upamiętniającą ich towarzyszy, to czy im wolno i jak myślisz co by z tego wynikło?

Abandoned

Awatar użytkownika
Virgo
Chuck Norris

bigpasiak pisze:A skąd wnioskujesz że przeciwnicy coś przegrali?
Krzyż jak stał tak stoi :)
bigpasiak pisze:Po co pomnik/monument przed pałacem?
Kaczyński jest lepszy od gen. Sikorskiego? [ przypomnę że był generałem który zginął w katastrofie lotniczej, nie wyjaśnionej do teraz i był zdecydowanie bardziej popularny i poważany ]
Dlaczego i w czym?
Jak widać jest skoro dostanie pomnik. A w czym zapytaj prezydenta, który wydał zgodę na budowę pomnika.
bigpasiak pisze:No i pytanie czy jeśli teoretycznie leciało by tym samolotem ok 6-7 ludzi wyznania żydowskiego i chcieli by tam postawić gwiazdę Dawida upamiętniającą ich towarzyszy, to czy im wolno i jak myślisz co by z tego wynikło?
Jeśli prezydent wyraziłby zgodę to pewnie by mogli. A wynikłby z tego flejm na border princes :mrgreen:

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

moze cos takiego:
Obrazek
albo takiego
Obrazek
DragoMir pisze:

ODPOWIEDZ