Krzyz
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- swieta_barbara
- habydysz
Krzyz
Dzis 23 pod prezydenckim. Wypieprzamy krzyz do sw. Anny. Kto wpada? Ja na bank.
Głupi jestes. To kolejna polityczna manifestacja.
A w Polsce dzieją się teraz ważniejsze rzeczy.
Podwyższają nam podatki.
Polityka wschodnia naszego rządu jest kompromitująca.
Samorządy nie radzą sobie z jakąkolwiek gwałtowną zmianą pogody.
Młodzi nie mają pracy.
Polska straciła kompletnie szacunek na arenie międzynarodowej.
Od 20 lat nie przeprowadzono odpowiednich reform służby zdrowia.
Kilka lat temu pastwo okradło obywateli "reformując" fundusze emerytalne i pieniądze, które mialy być dziedziczone teraz przepadają na Skarb Państwa
Przestepcy unikają odpowiedzialności (sprawa hazardowa)
Polskie więzienia przepełnione są pijanymi rowerzystami
itp
Chuja mnie obchodzi banda idiotów pod krzyżem. Nawet w moim mieście. A idioci są po obydwu stronach. Stare dziady kontra pijane dzieciaki. Ogarnij się Kacper. Bądź indywidualnością. Nie sraj gdzie Ci każą.
A w Polsce dzieją się teraz ważniejsze rzeczy.
Podwyższają nam podatki.
Polityka wschodnia naszego rządu jest kompromitująca.
Samorządy nie radzą sobie z jakąkolwiek gwałtowną zmianą pogody.
Młodzi nie mają pracy.
Polska straciła kompletnie szacunek na arenie międzynarodowej.
Od 20 lat nie przeprowadzono odpowiednich reform służby zdrowia.
Kilka lat temu pastwo okradło obywateli "reformując" fundusze emerytalne i pieniądze, które mialy być dziedziczone teraz przepadają na Skarb Państwa
Przestepcy unikają odpowiedzialności (sprawa hazardowa)
Polskie więzienia przepełnione są pijanymi rowerzystami
itp
Chuja mnie obchodzi banda idiotów pod krzyżem. Nawet w moim mieście. A idioci są po obydwu stronach. Stare dziady kontra pijane dzieciaki. Ogarnij się Kacper. Bądź indywidualnością. Nie sraj gdzie Ci każą.
- swieta_barbara
- habydysz
Ide tam glownie w nadziei na rozrobe i obicie paru wszechpolskich
Na Twoje wazne rzeczy nie mam zadnego wplywu poza wyborami. Stare baby, ktore kompromituja mnie w oczach Europy moge rozpedzic kopniakami. A Ty siedz przed kompem i sie zzymaj na podatki.
Na Twoje wazne rzeczy nie mam zadnego wplywu poza wyborami. Stare baby, ktore kompromituja mnie w oczach Europy moge rozpedzic kopniakami. A Ty siedz przed kompem i sie zzymaj na podatki.
Piekne i madre slowa. Szkoda, ze jestem odpowiedzialnym mezem i ojcem, bo chetnie bym dolaczyl do rozroby....swieta_barbara pisze:Ide tam glownie w nadziei na rozrobe i obicie paru wszechpolskich
- swieta_barbara
- habydysz
Kalesoner pisze:To jakaś zorganizowana akcja? Mozna gdzieś coś o tym przeczytać? Jakiś link or smt?
Fisch 100% racji, mam nadzieje, że jedni i drudzy wytłuką się pod Krzyżem i będzie w kraju spokój.Fisch pisze:A idioci są po obydwu stronach. Stare dziady kontra pijane dzieciaki.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
http://www.niezalezna.pl/article/show/id/37488
super komentarze... będzie gorąco...
super komentarze... będzie gorąco...
Wow... to moze byc hardkorowa impreza, nie zdziwlbym sie, gdyby poszlo na ostro. Dla "obronców" to okazja do meczenstwa, beda mieli stubborn jesli nie unbreakable. Haterd i frenzy maja w standardzie. Moga tez poswiecic kilku flagellantow, zeby dostac bonusy do walki.
Kacper, mam nadzieje, ze nic Ci sie nie stanie.
Ze swojej strony obiecuje tylko, za wpisami z forum z linka Asassela:
Kacper, mam nadzieje, ze nic Ci sie nie stanie.
Ze swojej strony obiecuje tylko, za wpisami z forum z linka Asassela:
Niestety moge was wesprzec tylko modlitwa,gdyz mieszkam za daleko i nie mam nawet urlopu,by przyjechac w tych goracych dniach do Warszawy.Trzymajcie sie!
tam są ludzie, którzy za ten krzyż oddadzą życie. a to ładna plastyczna śmierć i taka romantyczna. tylko po co im pomagać? z drugiej strony mamy znudzoną młodzież, która jak ta bezmyślna masa zawsze chętnie wpadnie gdzie "coś" się dzieje i to na dodatek za friko. szkoda, że są pociągani sznurkami...
ludzie inteligentni o takich sprawach nawet nie powinni rozmawiać
niestety mój kraj przez takie jebane akcje staje się coraz bardziej podzielony . I tu nie chodzi o narodowy antyklerykalizm/ antykaczyzm/ fanatyzm religijny (wybierz dla siebie właściwe), tylko o wspólną i równą dla wszystkich głupotę.
ludzie inteligentni o takich sprawach nawet nie powinni rozmawiać
niestety mój kraj przez takie jebane akcje staje się coraz bardziej podzielony . I tu nie chodzi o narodowy antyklerykalizm/ antykaczyzm/ fanatyzm religijny (wybierz dla siebie właściwe), tylko o wspólną i równą dla wszystkich głupotę.
Nie tak za friko... pudelko zapałek 20groszy... zeszyt na podpałke 1.20 radość z oglądania fanoli wpadających w ogień bezcenna:D
AHA i jeszcze to żeby zagrzać do walki:D
http://www.youtube.com/watch?v=cCJVaMzX ... r_embedded
AHA i jeszcze to żeby zagrzać do walki:D
http://www.youtube.com/watch?v=cCJVaMzX ... r_embedded
Ostatnio zmieniony 9 sie 2010, o 12:33 przez MAĆKO, łącznie zmieniany 1 raz.