nie mam aspiracji na golden daemon'a więc uzupełniłem tylko bardziej widoczne braki
cóż, może wszystkiego w finecast nie przerobią

PS. kupował ktoś może ostatnio Manglery? ale tak w ciągu miesiąca, i może pochwalić się jak zawartość
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Przepraszam, wiem, że żart na poziomie gimnazjum, ale nie mogłem się powstrzymaćto nie zamierzam go czymś podpierać, żeby mi stał prosto, albo go grzać suszarką - to jakiś absurd jest
Ciekaw jestem, jak się mają niektóre finecastowe sztandaryRasti pisze: Co dopiero musi się dziać przy kawalerii...