ZajebiścieAfro pisze:nowy draft
teraz mozemy zabrac albo runemaw, albo hellheart, albo greeedy fist
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: Afro
ZajebiścieAfro pisze:nowy draft
teraz mozemy zabrac albo runemaw, albo hellheart, albo greeedy fist
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
bardzo rozsądne, pokaż mi która armia ma takie ograniczenie w przedmiotach: 'wybierz jedno z trzech: albo HH, GF na death albo RuneMaw.'Maciek Paraszczak pisze:Przecież to rozsądna zmiana. Runemaw dający 90% gwarancje ochrony przed wszystkim hexami, snajperkami itp dla naszego deathstara zasługuje na "counts as 1 dd"
Nie. Miałem na Greedy Fista na .... Firebellym. Imho całkiem fajny patent, bo:Pająk pisze:Heaven?:-PMaciek Paraszczak pisze:ZabolałoMuszę zmieniać rozpiskę do Babic, bo mam i Hellhearta i Rune Maw i jeszcze Greedy Fist wcisnąłem na stary draft
(ale nie na Death mage)
Nikt ci nie obcina Greedy Fista, tylko pojebane i zapewnie niezamierzone combo Death + Greedy Fist. Możesz to wystawiać na czymkolwiek innym.Xen pisze:bardzo rozsądne, pokaż mi która armia ma takie ograniczenie w przedmiotach: 'wybierz jedno z trzech: albo HH, GF na death albo RuneMaw.'Maciek Paraszczak pisze:Przecież to rozsądna zmiana. Runemaw dający 90% gwarancje ochrony przed wszystkim hexami, snajperkami itp dla naszego deathstara zasługuje na "counts as 1 dd"
DE mająXen pisze:bardzo rozsądne, pokaż mi która armia ma takie ograniczenie w przedmiotach: 'wybierz jedno z trzech: albo HH, GF na death albo RuneMaw.'Maciek Paraszczak pisze:Przecież to rozsądna zmiana. Runemaw dający 90% gwarancje ochrony przed wszystkim hexami, snajperkami itp dla naszego deathstara zasługuje na "counts as 1 dd"
Ci co potrafią grać nie narzekają...Xen pisze:bardzo rozsądne, pokaż mi która armia ma takie ograniczenie w przedmiotach: 'wybierz jedno z trzech: albo HH, GF na death albo RuneMaw.'
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 8&t=100748!Młody! pisze:Tak wgl to da ktoś link do tych uściśleń?
Och ale mi dogryzłeś, będę płakałSoulferin pisze:Ci co potrafią grać nie narzekają...Xen pisze:bardzo rozsądne, pokaż mi która armia ma takie ograniczenie w przedmiotach: 'wybierz jedno z trzech: albo HH, GF na death albo RuneMaw.'
Napisz do orga na jakie gracie ograniczenia - w Krakowie jutro jest nowy draftkubencjusz pisze:No w sumie to mnie zastanawia jedno. Czy jesli turniej mam pojutrze to muszę zmieniać rozpę ? W końcu musi być tydzień od wejścia nowych zasad