Freestylowe gadki
Moderator: Afro
Freestylowe gadki
Temat na pogaduchy
W sumie duży zły kloc Bulli może nie jest aż taki zły , bije przed ASL'ami a razem z innymi I2. Poza tym jest tańszy (więcej wbija na ETC) = więcej punktów murfy
W sumie duży zły kloc Bulli może nie jest aż taki zły , bije przed ASL'ami a razem z innymi I2. Poza tym jest tańszy (więcej wbija na ETC) = więcej punktów murfy
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
ale 25% w corach mournami nie nabijasz
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Tylko pytanie czy to ma sens. 18x30 to przeszło 540 ptk które gdy zostanie zaszarżowane nie da sobie rady nawet z 25 wojowników chaosu. O nie foremności nie wspomnę.
Takie coś kosztuje tyle co 12 czy 13 ironów , a ma 15A więcej ( 21z ADHW), bije razem z I2 i przed GW. Boli jedynie magicznej szmaty
edit. Foremność? BoCh , DoCh , Liz i WoCh grają na hordach 25 mm i dają rade.
edit. Foremność? BoCh , DoCh , Liz i WoCh grają na hordach 25 mm i dają rade.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2012, o 20:01 przez Czcibor, łącznie zmieniany 1 raz.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
4 siły to tyle co nic...
Jeżeli walczysz przeciwko czemuś co ma 3T to jest całkiem spokokubencjusz pisze:4 siły to tyle co nic...
Wisła Kraków.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
O ile się nie mylę to za te pkt wystawimy coś koło 50 krasnoludów z gw. Raczej nie wygrasz takiego combatu.
Coś co ma 3 tafa ma praktycznie zawsze większą inicjatywę ...
Coś co ma 3 tafa ma praktycznie zawsze większą inicjatywę ...
i większy WSkubencjusz pisze: Coś co ma 3 tafa ma praktycznie zawsze większą inicjatywę ...
Wisła Kraków.
Mam na pewno większą szanse go wygrać niż 12 Irongutówkubencjusz pisze:O ile się nie mylę to za te pkt wystawimy coś koło 50 krasnoludów z gw. Raczej nie wygrasz takiego combatu.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Tylko, że Irongutsi zabiją 20 a bulle około 15
I tak dobrze złożeni warriorzy za ten sam koszt zawsze was mielą (nie licząc herosów, ale my też możemy ich tam dać), więc porównywanie do puszek chaosu ze słowem "nawet" jest dla mnie trochę dziwne.Tylko pytanie czy to ma sens. 18x30 to przeszło 540 ptk które gdy zostanie zaszarżowane nie da sobie rady nawet z 25 wojowników chaosu. O nie foremności nie wspomnę.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Taa i jeszcze jest Gateway i to OK mają być cięte na ETCShadar pisze: I tak dobrze złożeni warriorzy za ten sam koszt zawsze was mielą (nie licząc herosów, ale my też możemy ich tam dać), więc porównywanie do puszek chaosu ze słowem "nawet" jest dla mnie trochę dziwne.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Masz rację shadar, że nasze cory do wochu się nie umywają, jednak statystyka podpowiada że irongutsi mają znacznie większa szansę na wybrnięcie z tej walki zwycięsko niż bulle
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
IMO nie są ani trochę gięte. Gięte to były 7 ed danonki a nie 8 e ogry. Ani nie mamy turbo magii, ani turbo strzelania, ani turbo klocków. Po prostu jest lepsza od przeciętnej.