Hellcannon
Moderator: JarekK
- Scyla Anfingrimm
- Wałkarz
Jeżeli odpowiedź na moje pytanie gdzieś tu jest to wybaczcie ale nie chce mi sie przebijać przez 10 stron. Jak zginą krasnale to helka może nadal strzelać, czy wtedy już nie?
"ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA!" (Dla Slaanesha też! I dla Nurgla! Oraz Tzeentcha!) Zabijaj każdego jak leci! Niech Chaos rośnie w siłe i zapanuje nad światem śmiertelników!
P.S. A Wąpierze ssą!!
P.S. A Wąpierze ssą!!
- Scyla Anfingrimm
- Wałkarz
Bez obrazy Ataman. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo ja nigdzie nic takiego nie wyczytałem. Chyba że wynika to z jej zasady monster und handlers. Możesz mi to potwierdzić?
"ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA!" (Dla Slaanesha też! I dla Nurgla! Oraz Tzeentcha!) Zabijaj każdego jak leci! Niech Chaos rośnie w siłe i zapanuje nad światem śmiertelników!
P.S. A Wąpierze ssą!!
P.S. A Wąpierze ssą!!
Bez obrazyBez obrazy Ataman. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo ja nigdzie nic takiego nie wyczytałem. Chyba że wynika to z jej zasady monster und handlers. Możesz mi to potwierdzić?
Oficjalne FAQ Warriors of Chaos by GW
http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... eb2009.pdf
.:prawdziwy mężczyzna nie je miodu tylko żuje pszczoły:.
- Scyla Anfingrimm
- Wałkarz
Ooo. O tej erracie nic nie wiedziałem. Dzięki. I wybacz, że chciałem jakieś potwierdzenie ale głupio by było gdybym kiedyś grał z kumplem i po straceniu obsługi powiedział hellena strzela dalej bo tak . Jeszcze raz dzięki.
P.S. A Wąpierze ssą!!
P.S. A Wąpierze ssą!!
-
- Powergamer Rozpiskowy
przeciez to nie obsluga ja ladowala
obsluga ja tylko utrzymuje w miejscu zeby nie pedzila do wroga:P
obsluga ja tylko utrzymuje w miejscu zeby nie pedzila do wroga:P
najważniejsze by najważniejsze było najważniejsze