Mastery 2013 - dyskusje
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Mastery 2013 - dyskusje
Pytanie do Laika i ich kandydatury: jakiej ceny możemy się spodziewać? Czy tak jak w Platanie ok 40-50 zł czy hotel policzy normalne stawki i master będzie kosztował np 150?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Odpowiem na razie w imieniu Laika : negocjacje są w toku, ale cena na pewno nie będzie zaporowa. W zeszłym roku w tej samej lokacji został zorganizowany konwent fantastyki Gnomicon - i okazał się dużym hitem.
Dajcie nam czas do wtorku, wtedy dogramy wszystkie szczegóły.
Dajcie nam czas do wtorku, wtedy dogramy wszystkie szczegóły.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Ceny mastera Ósmej Bili już znane – normalnie sam nocleg ze śniadaniem kosztuje koło 100 (w zależności od pokoju).
Wersja ekonomiczna – 65 pln (cena obejmuje wstęp na turniej, łóżko w pokoju z łazienką, śniadanie w hotelowej restauracji ze szwedzkim stołem, w niedzielę rano)
Wersja biznesowa – 85 pln (cena obejmuje to co powyżej + obiad w restauracji w sobotę popołudniu)
Wersja executive – 105 pln (cena obejmuje to co powyżej + kolacja w restauracji w sobotę wieczorem)
Dla osób towarzyszących ceny poszczególnych wersji -20pln.
Można pojawić się dzień wcześniej i cieszyć się weekendem w największym hotelu w Beskidach za okazyjną cenę (promocyjna cena dotyczy dób hotelowych piątek/sobota oraz sobota/niedziela).
Mam nadzieję że taka oferta znajdzie zainteresowanie w środowisku
Wersja ekonomiczna – 65 pln (cena obejmuje wstęp na turniej, łóżko w pokoju z łazienką, śniadanie w hotelowej restauracji ze szwedzkim stołem, w niedzielę rano)
Wersja biznesowa – 85 pln (cena obejmuje to co powyżej + obiad w restauracji w sobotę popołudniu)
Wersja executive – 105 pln (cena obejmuje to co powyżej + kolacja w restauracji w sobotę wieczorem)
Dla osób towarzyszących ceny poszczególnych wersji -20pln.
Można pojawić się dzień wcześniej i cieszyć się weekendem w największym hotelu w Beskidach za okazyjną cenę (promocyjna cena dotyczy dób hotelowych piątek/sobota oraz sobota/niedziela).
Mam nadzieję że taka oferta znajdzie zainteresowanie w środowisku

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- swieta_barbara
- habydysz
Nie do konca w tym samym terminie.
Mam nadzieje, ze oba przejda!
Mam nadzieje, ze oba przejda!
Jeżeli jeden z nich zmieni format to zapewne przejda oba,
xYz
Tak. Dodaliśmy termin majowy i dodatkową lokalizację by nie robić kompletnej siary chociaż graczom. Jeśli przejdą oba to ustąpimy z tradycyjnego terminu i miejsca Macek, jeśli tylko nasz to będziemy gdybać co lepsze da warunki, ośrodek z internatem czy IV LO. Jak żaden lub tylko Drakkar, to już nic nie mam do powiedzenia w takiej sytuacji.c4h10 pisze:Mam pytanie do Łodzi.
Czy wy na pewno zgłaszacie dwa mastery w tym samym terminie, na tych samych zasadach. Tylko, że pod inna nazwa?
Zwracam uwagę na straszny ścisk masterów w miesiącach od maja do lipca.
Jedyne mobilne kandydatury to Babice i Poznań - Kujawiak, Arena, Baltic Open są proponowane w bardzo zbliżonych terminach - może to być problem.
Dobrze by było żeby organizatorzy DMP ustalili termin asap i się nim z nami podzielili.
Myślę że jeżeli doszliśmy do consensusu w sprawie liczby masterów, kandydatury już mamy to nie ma co zwlekać z głosowaniem...
Jedyne mobilne kandydatury to Babice i Poznań - Kujawiak, Arena, Baltic Open są proponowane w bardzo zbliżonych terminach - może to być problem.
Dobrze by było żeby organizatorzy DMP ustalili termin asap i się nim z nami podzielili.
Myślę że jeżeli doszliśmy do consensusu w sprawie liczby masterów, kandydatury już mamy to nie ma co zwlekać z głosowaniem...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Laik pisze:Zwracam uwagę na straszny ścisk masterów w miesiącach od maja do lipca.
będziemy się trzymać raczej standardowej daty DMP, czyli koniec sierpnia.
24-25 sierpień lub 31-1
- swieta_barbara
- habydysz
Dymitr, jaka bedzie postac glosowania na mastery? Jest 11 zgloszonych kandydatur na 9 stolkow, bedziemy glosowac na 7 turniejow czy na 9? Glosowanie na 9 to troche niemiarodajne bedzie moim zdaniem...
mam taki pomysł:
będziemy głosować w kolejności wagi mastera i jednocześnie wybierać ilość turniejów.
1. Zmieniamy liczbę masterów do
A. 8
B. 7
C. Nie zmieniamy
2. Mastera w sezonie 2013 dostanie: (jeżeli w pytanie 1. wygra opcja A lub B liczone będzie kolejno 8 lub 7 wybranych przeze mnie masterów)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Co myślicie?
będziemy głosować w kolejności wagi mastera i jednocześnie wybierać ilość turniejów.
1. Zmieniamy liczbę masterów do
A. 8
B. 7
C. Nie zmieniamy
2. Mastera w sezonie 2013 dostanie: (jeżeli w pytanie 1. wygra opcja A lub B liczone będzie kolejno 8 lub 7 wybranych przeze mnie masterów)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Co myślicie?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- swieta_barbara
- habydysz
Ja bym nie zmienial regulaminu, ale zmienil glosowanie - nie glosowac na pelne 9 imprez, tylko wlasnie na 7, chociaz odbedzie sie 9 - w ten sposob przynajmniej utrzymamy kryterium masterow z najwieksza iloscia glosow.
Ustawianie kolejnosci to zbedna komplikacja moim zdaniem.
Ustawianie kolejnosci to zbedna komplikacja moim zdaniem.
- swieta_barbara
- habydysz
A, no tak. No to jak tam uwazacie.
To co? Może głosowanie jak będziemy głosować?
W regulaminie nie ma(?) informacji jak ma wyglądać głosowanie. Pozostawmy więc to moderatorom. Panowie jest Was 3, ustalcie zasady i postarajcie się o niczym nie zapomnieć.
W regulaminie nie ma(?) informacji jak ma wyglądać głosowanie. Pozostawmy więc to moderatorom. Panowie jest Was 3, ustalcie zasady i postarajcie się o niczym nie zapomnieć.