Sezon czas zacząć Rudy goblin 26.01.2014 EURO!!!
Re: Sezon czas zacząć Rudy goblin 26.01.2014 EURO!!!
Maryś wystarczy już. Uspokój się proszę, bo będę Cię musiał zganić.
xD
P.S. Jankiel sam wyedytujesz swojego posta, czy inny mod będzie musiał tę k***ę przerabiać za Ciebie ?
xD
P.S. Jankiel sam wyedytujesz swojego posta, czy inny mod będzie musiał tę k***ę przerabiać za Ciebie ?
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
pełne poparcieJankiel pisze:Zejdźcie z Roberta, bo to po prostu świństwo. Tylko dzięki niemu mamy znowu, po bardzo długiej przerwie, turnieje w Katowicach. Podjął decyzję, jaką podjął. Jak będziecie na jego miejscu, to możecie podjąć inną.
Laik, burdel rób u siebie. Chcesz się bić z Andrzejem, to się bijcie w Gnomie. Nie wiem, co Ci strzeliło do łba, żeby próbować nam spalić nową, świetną miejscówkę. I to jeszcze na turnieju, na który wreszcie przyszli jacyś nowi gracze. Świetna reklama "środowiska".
Andrzej Ty tez przeczytaj 2 razy tego posta
pozniej przeczytaj jeszcze raz
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jesteś zabawny Kuc. Mecenas pierwsza klasa, ale jeśli nikt Ci za to nie płaci to spróbuj na to spojrzeć trzeźwiejszym okiem...-Qc- pisze: A bitwe po czyms takim zamienilbym na 20-0 dla Andrew + ban, bo co by tu nie mowić o jego "prowokacyjnym stylu" - nie on poszedł do rękoczynów i nic nikomu nie zniszczył.
IMO zarówno agresja fizyczna, jak i słowna powinna być karana na turniejach.
Laik faktycznie ponosi większa odpowiedzialność, ale nie jest tak, że Andrzej jest tu bez winy.
Dla mnie żenada po całości. Szczególnie przy młodych graczach i w nowej miejscówce.
Obydwaj powinni wylecieć i tyle.
I jeszcze czepianie się orga...
Brak słów by to dalej komentować...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

+1Jankiel pisze:Zejdźcie z Roberta, bo to po prostu świństwo. Tylko dzięki niemu mamy znowu, po bardzo długiej przerwie, turnieje w Katowicach. Podjął decyzję, jaką podjął. Jak będziecie na jego miejscu, to możecie podjąć inną.
Laik, burdel rób u siebie. Chcesz się bić z Andrzejem, to się bijcie w Gnomie. Nie wiem, co Ci strzeliło do łba, żeby próbować nam spalić nową, świetną miejscówkę. I to jeszcze na turnieju, na który wreszcie przyszli jacyś nowi gracze. Świetna, kurwa mać, reklama "środowiska".
Teraz to już czekam tylko na wypowiedź Króla Słońce

Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Zdanie potem napisałem żeby odczepił się od Roberta ...Cauliflower pisze:...

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dobrze mamoRIPlay pisze:Maryś wystarczy już. Uspokój się proszę, bo będę Cię musiał zganić.

Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
uch, dobrze, że to nie przed kamerami
Robert organizował- Robert zdecydował. nie ma się co czepaić, człowiek wprowadził powiew świeżości do środowiska, stara się, jak może, powinniśmy się cieszyc i Go wspierwać.
Ale na Laika i Andrzeja nałożyłabym zakaz pojawiania się w Goblinie. Takie zachowanie jest poniżej wszelkiej krytyki. I o ile Laik jest narwańcem i przegiął już nie raz, o tyle jestem w stanie uwierzyć, że akurat w tym przypadku mógł zostać sprowokowany.
Whatever- takie sytuacje nie mogą się juz powtórzyc. Nie jestem Robertem, nie wiem, co zrobi, ale ja bym kolejny raz Wam nie zaufała.

Robert organizował- Robert zdecydował. nie ma się co czepaić, człowiek wprowadził powiew świeżości do środowiska, stara się, jak może, powinniśmy się cieszyc i Go wspierwać.
Ale na Laika i Andrzeja nałożyłabym zakaz pojawiania się w Goblinie. Takie zachowanie jest poniżej wszelkiej krytyki. I o ile Laik jest narwańcem i przegiął już nie raz, o tyle jestem w stanie uwierzyć, że akurat w tym przypadku mógł zostać sprowokowany.
Whatever- takie sytuacje nie mogą się juz powtórzyc. Nie jestem Robertem, nie wiem, co zrobi, ale ja bym kolejny raz Wam nie zaufała.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Post niezgodny z regulaminem forum. G.
@Yudo
Jasne, nie jestem święty. Jeśli Robert uzna, że powinienem mieć zakaz gry w goblinie, nie będę protestował.
@Yudo
Jasne, nie jestem święty. Jeśli Robert uzna, że powinienem mieć zakaz gry w goblinie, nie będę protestował.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Lepiej nic nie pisać niż używać słów, których się nie rozumie.Smiechu pisze:(...) FRAJEREM POLSKIEGO WFB.
Polecam: http://sjp.pl/frajer
\/\
Obaj uczestnicy dostaną rocznego bana na udział w turniejach zgłaszanych do ligi czy nie będzie żadnej kary i tym samym pozwalacie na takie zachowania?
I jeszcze jak rozumiem pozwolono im dalej brać udział w tym turnieju zamiast ich zdyskwalifikować...
I jeszcze jak rozumiem pozwolono im dalej brać udział w tym turnieju zamiast ich zdyskwalifikować...
Próba zrzucania odpowiedzialności na Andrzeja jest żałosna. Chcecie go karać za to, że ktoś zachował się jak ostatni dres? Dziwię się, że nikt jeszcze nie wybrał się na policję. Dywagacje na temat winy są śmieszne. Laik powinien dostać dożywotni ban na turnieje i już. Nic nie usprawiedliwia takiego zachowania.
EDIT: poziom dyskusji jest równie żenujący.
EDIT: poziom dyskusji jest równie żenujący.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2014, o 14:33 przez Robaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Robaczku najpierw zagraj z andrzejem potem rzucaj takie komentarze.
Ludzie domagający się sądu czy nawet swojego rodzaju linczu na Laiku muszą najpierw poznać obie strony konfliktu.
P.S. Jako osoba kształcąca się na psychologa proszę was nie używajcie sformułowań typu nic nie jest w stanie usprawiedliwić takiego zachowania. To jest po prostu zabawne.
P.S.S. Jak mój prawnik mi polecił, musze podkreślić iż osobiście nie usprawiedliwiam zachowania Laika bądź andrzeja, a wszystkie zawarte w powyższym temacie opinie wyrażają osobowe i jednostkowe zdanie należące do mnie.
Ludzie domagający się sądu czy nawet swojego rodzaju linczu na Laiku muszą najpierw poznać obie strony konfliktu.
P.S. Jako osoba kształcąca się na psychologa proszę was nie używajcie sformułowań typu nic nie jest w stanie usprawiedliwić takiego zachowania. To jest po prostu zabawne.

P.S.S. Jak mój prawnik mi polecił, musze podkreślić iż osobiście nie usprawiedliwiam zachowania Laika bądź andrzeja, a wszystkie zawarte w powyższym temacie opinie wyrażają osobowe i jednostkowe zdanie należące do mnie.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czyli to przeze mnie?Dymitr pisze:Jankiel pisze:Wyedytowane. Ale się czepiacie, świętoszki
Dymitr, Twój podpis nabiera nowego znaczenia
prawda?
Kurde... mogłem napisać, że magia.... wtedy skończyłoby się na wzajemnym rzuceniu na siebie klątwy...

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole