Mengil Manhides Manflayers
Moderator: Yudokuno
Re: Mengil Manhides Manflayers
jako ze gram na magii, to cisne duze misle/male/conflegracje albo prawie caly darkelficki lore.
W DE lorze tylko soulstealer jest slabym czarem na mengili.
W DE lorze tylko soulstealer jest slabym czarem na mengili.
Barbara Hydrą ich trzeba potraktować bo albo Cokami... No chyba ze masz lifetakera to wtedy gładko schodzą
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- swieta_barbara
- habydysz
Nie mam ani hydry, ani COK, ani Lifetakera - zreszta ten ostatni to IMO tez taki cudowny nie jest, srednio troche wiecej niz 1 mengil na ture, a jest ich zazwyczaj 15tu...
Moj sposob to zaszarzowac ich mengilami. Najlepiej ze smokiem :]
Moj sposob to zaszarzowac ich mengilami. Najlepiej ze smokiem :]
Jeśli nie masz takich rzutów jak ja na lifetakera ( 3 pałki na trafienie ) to 2 zchodzi gładko Niestety nie pamiętam twojej gejowskiej rozpiski wiec nie wiem co masz
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
- swieta_barbara
- habydysz
Eeee, to bylo na DMP, teraz wywalilem 2 shades, ninja, bolca i PoK za MMM :]
- swieta_barbara
- habydysz
Zobaczysz w Bialymstoku, na PGA JH niestety nie bedzie.
hmmm... Pedalstwo jak się patrzy... no cóż... To zostaje Ci jedynie smok faktycznie bo niczym innym nie bardzo masz jak
Btw. jak ty sobie radzisz z skavenami na sztormówce? Kitrasz się i modlisz zeby sztromówka się wypaliła jak najszybciej?
Btw. jak ty sobie radzisz z skavenami na sztormówce? Kitrasz się i modlisz zeby sztromówka się wypaliła jak najszybciej?
- swieta_barbara
- habydysz
Dokladnie :]
A jak sie juz wypali, to selawi.
A jak sie juz wypali, to selawi.
Podlatujesz smokiem i zioniesz, panika, potem terror, i jak dobrze ustawisz smoczka to potem jeszcze szarża smoka - warto (choć pewnie mengile go conajmniej społowią...).
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Witam.
Sądzę, że to odpowiedni temat dla pytania które chce zadać.
Jak wszyscy wiemy figurki Mengila i spółki są dość ciężkie do dostania. Zastanawiałem się nad zrobieniem ich z korsarzy i warriorów DE... Moje pytanie jest takie - czy takie figurki byłyby tolerowane na turnieju klasy master? Czy byłyby uznane za proxy?
Pozdrawiam
Sądzę, że to odpowiedni temat dla pytania które chce zadać.
Jak wszyscy wiemy figurki Mengila i spółki są dość ciężkie do dostania. Zastanawiałem się nad zrobieniem ich z korsarzy i warriorów DE... Moje pytanie jest takie - czy takie figurki byłyby tolerowane na turnieju klasy master? Czy byłyby uznane za proxy?
Pozdrawiam
Jeśli były by poządnie zrobione to myśle ze były by dopuszczone.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
mogą, DE mają MMM w specialach.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Andronicus
- Chuck Norris
Mengile mają starego Dark Venoma. Daje on po prostu zatrute ataki. Jednostka nic się nie zmieniła od 6ed, nie ma ap na kuszach ani Eternal hate'a.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Nie. jeszcze ci mało
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..