Master - Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Re: Master - Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02

Post autor: ^Karpiu^ »

Fluffy pisze:Zamierzam spędzić turniej ostentacyjnie przyssany do kufla :mrgreen:
Ty sie szykuj na trzeźwy tur :P pierwszy w twoim nędnym życiu :P

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Przecież w tą grę nie da się grać na trzeźwo :shock:
Karp, ty kawalarzu, niezla krotochwila, już się wystraszyłem :mrgreen:
Ciekawe czy uda się rpzez weekend wypić zgrzewkę piwa? :wink:

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Fluffy pisze:Przecież w tą grę nie da się grać na trzeźwo :shock:
Karp, ty kawalarzu, niezla krotochwila, już się wystraszyłem :mrgreen:
Ciekawe czy uda się rpzez weekend wypić zgrzewkę piwa? :wink:
Flaff co niektorzy których znam maja ja na 4 godziny ale to nie twoja liga :D

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Flaff co niektorzy których znam maja ja na 4 godziny ale to nie twoja liga
Chyba amerykańskie, dla dzieci, w puszkach 0,33 litra. Fuj

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

A potem będzie tylko "Klops weź się odstosunkuj od naszych rozpisek" jak wam się zacznie przypierniczać do popełnionych drobnych i nie mających najmniejszego znaczenia błędów...

To do tego formatu rozp z ETC/

Nieczytelny, nieprzyjemny, wymagający obeznania w armiach innych niż swoja - a po co?
Ostatnio zmieniony 23 sty 2015, o 09:11 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

A potem będzie tylko "Klops weź się odstosunkuj od naszych rozpisek" jak wam się zacznie przypierniczać do popełnionych drobnych i nie mających najmniejszego znaczenia błędów...
A Tobie co? :shock:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Mam na mysli sytuację z DMP, gdzie najpierw było wielku hu hu jak to będzie worek punktów karnych za błędy w formacie, a jak Klops je znalazł prawie wszędzie to karniaki anulowano :D

Odniosłem się do tego co butan pisał, że "nie było przy DMP o to pretensji" - były :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

-Qc- pisze:Mam na mysli sytuację z DMP, gdzie najpierw było wielku hu hu jak to będzie worek punktów karnych za błędy w formacie, a jak Klops je znalazł prawie wszędzie to karniaki anulowano :D

Odniosłem się do tego co butan pisał, że "nie było przy DMP o to pretensji" - były :P
Format ujowy to i prenesje sa :P

Awatar użytkownika
dziczek
Mudżahedin

Post autor: dziczek »

Nie wiem jak bardzo zryty czerep oraz mało wyobraźni trzeba mieć żeby wymyślić pomysł z tą formułą zapisu rozpisek.
Tylko wk.....cie ludzi tym. Jak by nikt nie miał co z czasem robić. A do tego potem na turnieju są sęki bo ludzie wałują kogoś kto nie zna armii oponenta albo tracą czas na szukanie w książkach, chyba że ktoś jest na tyle ogarnięty żeby wydrukować rozpiskę w pdf-ie. Może odrobinę elastyczności..... Każdy ma AB i wystarczy że naciśnie przycisk save to pdf. Nie ma to jak cofanie siedo epoki kamienia łupanego. Parę lat temu też nie można było pitu przez neta złożyć chociaż miał kompa i net w chacie. Idealny przykład....
Nie jestem leszczem, jestem sandaczem :P

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

dziczek pisze:Nie wiem jak bardzo zryty czerep oraz mało wyobraźni trzeba mieć żeby wymyślić pomysł z tą formułą zapisu rozpisek.
Tylko wk.....cie ludzi tym. Jak by nikt nie miał co z czasem robić. A do tego potem na turnieju są sęki bo ludzie wałują kogoś kto nie zna armii oponenta albo tracą czas na szukanie w książkach, chyba że ktoś jest na tyle ogarnięty żeby wydrukować rozpiskę w pdf-ie. Może odrobinę elastyczności..... Każdy ma AB i wystarczy że naciśnie przycisk save to pdf. Nie ma to jak cofanie siedo epoki kamienia łupanego. Parę lat temu też nie można było pitu przez neta złożyć chociaż miał kompa i net w chacie. Idealny przykład....
+1

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Zacny flejm =D>
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Przynajmniej się coś dzieje w tym wątku bo ja się już bałem ,że wszyscy poumierali :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Durin pisze:Zacny flejm =D>
W słusznej sprawie :D

Poza tym co to za temat Masterowy z jedynymi 10 stronami przed masterem ?

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

^Karpiu^ pisze:
Durin pisze:Zacny flejm =D>
W słusznej sprawie :D

Poza tym co to za temat Masterowy z jedynymi 10 stronami przed masterem ?
Znaczy, że nie ma się do czego przyczepić.
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Malin
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Malin »

Jak patrzę na ten format rozpy to mi się odechciewa jechać...

ja rozumiem go na Euro gdzie jest osiem osób w teamie i rozpy są publikowane kilka tygodni przed imprezą i można się wczytać, zapamiętać, przetestować, pograć przeciwko tej rozpie, ale tu przy trzech osobach, to nic tylko człowieka wkur*iacie tym z dupy wymogiem który nikomu niczego tak naprawdę nie ułatwia...

Tadam!

a tak poza tym to spoko ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Pozycze Morgasta szt.1

Place zlocistym procentowym.

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

Format rozpy, do d**.

Przykład:

Arkhan the Black, General, Hierophant, Lore of Death 360

Czytelne? Wszystko jasne nie? Wiadomo co robi, bo wszyscy grają na speciale i znają ich zdolności i itemki. OOoo jak mi się przeciwnik pomyli, jak go zapytam co robi jego spec, bo nie będę miał tego napisanego w jego rozpisce, to od razu do sędziego po karniaki lece ;P

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Ciekaw jestem ilu tych speców się tak naprawdę pojawi na całym masterze. Obstawiam, że tak 1 na każdych 5 graczy.
Przestańcie jojczyć jak stare baby, jak przeciwnik ma speca, to se go przeczytacie przed bitwą i tyle, po huk tłuc o tym 3 stronę tematu.

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Dzięki temu formatowi będziesz miał za to możliwość przejrzeć rozpiski tydzień przed turniejem i dzięki temu zapoznać się właśnie ze specjalami...

Nikomu się nie chce tego w takim formacie wysyłać, ale są tego same plusy.
Wątpię żeby płaczki czytały zanim coś napiszą, ale Butan kilkakrotnie podkreślał, że format rozpisek może się różnić od formatu zgłoszenia...

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

Nikt Ci nie broni wydrukować normalnej w AB i oczywiste jest, że większość tak uczyni. Ja tam nie musze się specjalnie ze specjalami zapoznawać, wiem co większość robi. Przejrzenie 60+ rozpisek akurat nie jest mi potrzebne do szczęścia. Może tylko rozpy kilku graczy mnie uszczęśliwią ;)

ODPOWIEDZ