Nie w każdej armii. W tych które nie mają tego zapisu normalnie obowiązuje podręcznik (zfaqowany czyli do 50%).Slayer Zabójców pisze:do 50% łącznie w Lord i Herolwieserce85 pisze:herosi mogą stanowić 50% czy 25% armii??
Czego nie rozumiesz ?
[Master] Łódź Macki Wojny 17-18.10 parowy
Re: [Master] Łódź Macki Wojny 17-18.10 parowy
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Tak, ale w lizakach jest ten zapis.ślivek pisze:Nie w każdej armii. W tych które nie mają tego zapisu normalnie obowiązuje podręcznik (zfaqowany czyli do 50%).Slayer Zabójców pisze:do 50% łącznie w Lord i Herolwieserce85 pisze:herosi mogą stanowić 50% czy 25% armii??
Czego nie rozumiesz ?
Ale fakt, może Sercu chodzi o małe lizaki, błędnie założyłem, że jedzie on dużymi.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
czyjakies info z ewentualnymi noclegami sie pojawi? Rozumiem ze zakaz spozywania c2h5oh a jak z tytoniem.? Wydzielicie palarnie czy trzeba bedzie za brame szkoly biegać? Jakies opcje żywieniowe będą?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Do 199.JaceK pisze:Czyli 10:10 do 199 czy do 200?ślivek pisze: Jacek - progi co 200. W poprzednim roku były i wyszło raczej ok.
Tabelkę zróbcie.
Cichaj bo się wyda!
Po pierwsze to postaramy się to jakoś lepiej rozstawić zależnie od ilości zgłoszonych (dlatego też chcemy zgłoszeń jak już w pierwszym poście napisane). Już w zeszłym roku trochę czasu spędziliśmy nad tym, że mogliśmy stoły rozstawić inaczej .
Poza tym to może w ten sposób wyglądać bo przy parówkach przy podobnej powierzchni przy stole upycha się dwa razy więcej osób. Niekoniecznie dlatego bo nie mają jak stanąć krok dalej ale także dlatego bo grają i sięgają figsy. Nie mniej racja, że z przejściem pomiędzy grającymi był czasem problem.
Fajnie, że zagląda ktoś w te zdjęcia
Będzie coś dla najlepszych kierowców armii także myślę, że te zazwyczaj mniej reprezentowane mogły by się jednak pojawić
Po pierwsze to postaramy się to jakoś lepiej rozstawić zależnie od ilości zgłoszonych (dlatego też chcemy zgłoszeń jak już w pierwszym poście napisane). Już w zeszłym roku trochę czasu spędziliśmy nad tym, że mogliśmy stoły rozstawić inaczej .
Poza tym to może w ten sposób wyglądać bo przy parówkach przy podobnej powierzchni przy stole upycha się dwa razy więcej osób. Niekoniecznie dlatego bo nie mają jak stanąć krok dalej ale także dlatego bo grają i sięgają figsy. Nie mniej racja, że z przejściem pomiędzy grającymi był czasem problem.
Fajnie, że zagląda ktoś w te zdjęcia
Będzie coś dla najlepszych kierowców armii także myślę, że te zazwyczaj mniej reprezentowane mogły by się jednak pojawić
cytat z zasad
I pytanie, aby się w 100% upewnić. Tzw "dobre" armie mogą się sojuszować ze "złymi"?
Bestie mogą brać Bloodka? W zasadzie to fajny klimat jak z Hordes of Chaos ale nie jestem pewien, czy takie było Wasze założenie.BoC duże: (...) Bloodthirster of Insensate Rage, Bloodthirster of Unfettered Fury, Wrath of Khorne Bloodthirster dopuszczeni.
I pytanie, aby się w 100% upewnić. Tzw "dobre" armie mogą się sojuszować ze "złymi"?
Nie pytaj tylko wsadzaj w rozpe;))
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Comp score jest aktualny i nie zmieniany już będzie (chyba, ze literówki albo forma zapisu jeśli by była nieczytelna).
Tak, Bestie mogą brać jednostki z End Times które były by w Chaos Legion. Podobnie jak Woch i Doch.
Wszystkie sojusze są niepewne. Niezależnie czy grając dobrą, złą czy neutralną armią się sprzymierzysz ze złą czy z dobrą czy z neutralną.
Tak, Bestie mogą brać jednostki z End Times które były by w Chaos Legion. Podobnie jak Woch i Doch.
Wszystkie sojusze są niepewne. Niezależnie czy grając dobrą, złą czy neutralną armią się sprzymierzysz ze złą czy z dobrą czy z neutralną.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
jak z noclegiem?