[MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 1-3.07.2022
- Offspringman
- Kretozord
popieram powyższych popierających
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Lepsza propozycja:Klaudel pisze: ↑27 cze 2022, o 15:37Ktos bedzie sie czul niesprawiedliwie potraktowany, jak wylosuje przeciwnika z kadry i nie bedzie wczesniej widzial jego rozpy?
Pytam dla kolegi
Żeby nie tylko przeciwnicy kadry byli poszkodowani to teamy z kadrowiczami też nie dostają żadnych rozp.
A cała reszta dostaje bez kadrowiczów
solo as1
Kingdom of Equitaine
700 - Equitan Lord, Fey Steed, Shield, Great Weapon (Blessed Inscriptions), Percival's Panoply, Black Knight's Tabard, Dragonfire Gem, Sainted, Excellence
370 - Equitan Lord, General, Destrier, Shield, Bastard Sword, Hand Weapon (Tristan's Resolve), Crown of the Wizard King, Potion of Swiftness
490 - Damsel, Destrier, Wizard Master, Druidism, Binding Scroll
235 - Folk Hero, Destrier, Shield, Battle Standard Bearer, Heavy Armour, Bannerman, Minstrel
465 - 11 Feudal Knights, Champion, Musician, Standard Bearer (Flaming Standard)
280 - 6 Feudal Knights, Champion, Musician, Standard Bearer
380 - 12 Ordo Sergeants, Great Weapon, Champion (Ordo Minister), Musician, Standard Bearer
685 - 10 Knights of the Quest, Champion, Musician, Standard Bearer (Rending Banner)
345 - 3 Pegasus Knights
210 - 3 Sky Heralds, Paired Weapons
170 - Siege Weapon, Trebuchet
4500
as1 master
Łukasz Wojciechowski „As1” id 3496 KoE
715 - Equitan Lord, General, Fey Steed, Shield, Great Weapon (Blessed Inscriptions), Percival's
Panoply, Black Knight's Tabard, Dragonfire Gem, Sainted, Valour
465 - Damsel, Heraldic Steed, Wizard Master, Shamanism, Binding Scroll, Potion of Strength
340 - Damsel, Destrier, Wizard Adept, Druidism, Book of Arcane Mastery
235 - Folk Hero, Destrier, Shield, Battle Standard Bearer, Heavy Armour, Bannerman, Minstrel
610 - 14 Feudal Knights, Champion (Knight Banneret (Castellan's Crest)), Musician, Standard Bearer
(Flaming Standard)
515 - 13 Feudal Knights, Musician, Standard Bearer (Stalker's Standard)
625 - 9 Knights of the Quest, Champion, Musician, Standard Bearer (Rending Banner)
440 - 4 Pegasus Knights, Standard Bearer
140 - Siege Weapon, Scorpion
140 - 5 Yeoman Outriders, Throwing Weapons, Shield
135 - 5 Yeoman Outriders, Throwing Weapons,
niestety ale drużyna powiedziała że nie mogę opublikować rozpisek, więc chciałbym pokazać moją super rozpę którą zdobędę przynajmniej mistrzostwo DMP.
Pozdrawiam też zagranicznych agentów.
Kingdom of Equitaine
700 - Equitan Lord, Fey Steed, Shield, Great Weapon (Blessed Inscriptions), Percival's Panoply, Black Knight's Tabard, Dragonfire Gem, Sainted, Excellence
370 - Equitan Lord, General, Destrier, Shield, Bastard Sword, Hand Weapon (Tristan's Resolve), Crown of the Wizard King, Potion of Swiftness
380 - 12 Ordo Sergeants, Great Weapon, Champion (Ordo Minister), Musician, Standard Bearer
685 - 10 Knights of the Quest, Champion, Musician, Standard Bearer (Rending Banner)
345 - 3 Pegasus Knights
4500
as1 master
715 - Equitan Lord, General, Fey Steed, Shield, Great Weapon (Blessed Inscriptions), Percival's
465 - Damsel, Heraldic Steed, Wizard Master, Shamanism, Binding Scroll, Potion of Strength
610 - 14 Feudal Knights, Champion (Knight Banneret (Castellan's Crest)), Musician, Standard Bearer
(Flaming Standard)
625 - 9 Knights of the Quest, Champion, Musician, Standard Bearer (Rending Banner)
niestety ale drużyna powiedziała że nie mogę opublikować rozpisek, więc chciałbym pokazać moją super rozpę którą zdobędę przynajmniej mistrzostwo DMP.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
No no... widzę, że kolekcja kamieni się powiększyłaas1 pisze: ↑27 cze 2022, o 21:18 solo as1
Kingdom of Equitaine
345 - 3 Pegasus Knights
4500
as1 master
(Flaming Standard)
- Offspringman
- Kretozord
dobra luz Panowie, As wyrwał się przed szereg, a też nie przypominam sobie, żeby grał w kadrze
Myth, to będą rozpy w jakiejkolwiek formie? największy fun jest przy analizowaniu rozpisek drużyn
Myth, to będą rozpy w jakiejkolwiek formie? największy fun jest przy analizowaniu rozpisek drużyn
- Big Boss M.
- Falubaz
Myth pisał że nie będzie rozpisek i poznamy je przy stołach;) ale gdyby tak były paringi to myślę że zainteresowane drużyny dały by radę wymienić się nimi niepublicznie co wydaje mi się znacznie pomogło by przyspieszyć parowanie w sobotę:D
Popieram!Big Boss M. pisze: ↑28 cze 2022, o 09:54 Myth pisał że nie będzie rozpisek i poznamy je przy stołach;) ale gdyby tak były paringi to myślę że zainteresowane drużyny dały by radę wymienić się nimi niepublicznie co wydaje mi się znacznie pomogło by przyspieszyć parowanie w sobotę:D
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Ja też popieram ale nie rozumiem czemu za 8 rozpisek cała reszta ma cierpieć ! Wiem, że kadra to dobro narodowe ale gdyby opublikować puste pola i kapitanowie drużyn dogadają rozpiski wg paringów to wszystko nadal będzie tajne. Wszyscy będą zadowoleni
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Ludzie zza granicy serio zwracają uwagę na rozpiski naszej kadry, dokładnie tak jak my patrzymy na rozpiski kadry Hiszpanii, czy Francji z ich Mistrzostw. Różnica taka, że na nasze polują praktycznie wszystkie zagraniczne kadry, stąd prośba o trzymanie rozpisek naszej kadry w tajemnicy aż do wtorku po DMP. Nie zdziwię się, jakby goście zza granicy chodzili i szukali rozp naszej kadry żeby porobić foto i wysłać w świat. Wspólnie walczmy o wyniki naszej kadry!
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
@Wojtuś ja to rozumiem ale praktykowany pomysł by rozpiski kadrowiczów były przesłane kapitanom przeciwnych teamów z, którymi będą grali to nadal tajne rozpiski i nie ujawniane. A jak jakiś zagraniczny team będzie z naszymi grał to i tak zrobi fotkę na DMP - no chyba ,że zrobimy tabliczki ZAKAZ FOTOGRAFOWANIA rozpisek kadry.
Dla mojej drużyny to nie problem bo mamy czelendź z Make Away i sobie przekażemy rozpiski przed turniejem by sprawnie poszły w sobotę paringi. Ujawnianie rozpisek po paringach i przygotowanie teamów zawsze skracało parowanie na I bitwę. Jeśli organizator tak zadecyduje to się do tego zastosujemy ale proponujemy przecież "tajny" kompromis
Dla mojej drużyny to nie problem bo mamy czelendź z Make Away i sobie przekażemy rozpiski przed turniejem by sprawnie poszły w sobotę paringi. Ujawnianie rozpisek po paringach i przygotowanie teamów zawsze skracało parowanie na I bitwę. Jeśli organizator tak zadecyduje to się do tego zastosujemy ale proponujemy przecież "tajny" kompromis
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Myth rzuć im chociaż te pairingi, na jakiś czas uspokoisz niepokoje społeczne wśród battlowców.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów