Kfiatki z walk

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Post autor: MUKER »

Bitwa z dzisiaj ze stołu obok:
Pierwsza tura, pierwsza faza magii VC, Lord bierze 3 kości i ... miscast, rzuca i ... 1,1 ... wyparował :D
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

ojć
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

Bitwa na 1500 przeciw bretonii

W drugiej turze hellblaster wyrzuca 30 strzałów w graale :P Został sam BSB

W trzeciej turze zdobywa sztandar na samotnym kotorze :D

Uwielbiam te ustrojstwa

Awatar użytkownika
Nordri
Chuck Norris

Post autor: Nordri »

Niedawna bitwa kumpli - krasie vs mumie. Dopuszczeni bohaterowie specjalni. W pierwszej turze mega przegięty Thorek rzuca oczywiście Rune of Wrath&Ruin na starożytnym poziomie. Nie wchodzi, przerzut się nie udaje, kowadło wylatuje w powietrze.....

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

nie ma to jak nieśmiertelni specjalni bohaterowie :D

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

Dzisiaj bitwa moje kraśki vs demony na 1410. W drugiej turze demonetki na "czymś tam" szarżują na kuszników i mimo, że jest ich (demonetek) tylko 4 łamią ich (nie wyszedł przerzut za BSB). Wbijają się w organki, a ja testuję panikę za rozbity oddział w 6 calach.
1. Klopa za stołem
2. Bolec za stołem
3. Warriorzy z generałem za stołem
Zostali mi tylko Longbeardzi (23) z BSB i warbannerem. Zaszarzowało na nich 14 blodletterów z BSB. W challengu zginął mi champion, w tej samej turze BSB demonów utłukł moją puszkę BSB. Reszta blodlettersów wycięła cały szereg. Ustałem jakoś dzięki rune of determination. W następnej turze wpadło mi na bok 5 khornowych psów. Zabiły ze 4 kolesi. Blodlettersi podobnie. Outnumber fear i pakujemy figsy. Dawno już nie miałem takiego pecha :evil:

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

bo longberadom daje się immune to fear and terror ;]
a bsb pucha to przeżytek , ale i tak miałeś pecha :D
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

We wtorek jednym bolcem sciągnąłem cały oddział 5 imperialnych konnych + BSB + gienek :D Takiego strzału jeszcze w karierze nie zaliczyłem, bo moje bolce mają wielką tendencje do pudłowania. Nawet na 2+ :? Potem od przodu zaszarżował moich longbeardów czołg, a od boku piątka kawalerii. Spadło "tylko" 6 krasnoludów i utrzymałem sie jakoś. W następnej turze dostał bym jeszcze kanapkę na 2 bok ale samotny inżynier balisty przeżył szarżę 2 piątek kawalerii i chyba jeszcze kogoś zabił :D Potem się gra skończyła. Dawno nie miałem takiego farta.

Awatar użytkownika
Andy
Chuck Norris

Post autor: Andy »

mój sukces to jednym strzałem Bolca zeszło 3 Ushabtasów :)

Bolec: 100 punktów
Mina mojego przeciwnika: bezcenna

Awatar użytkownika
Krzysiek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Krzysiek »

Miałem sytuację taką:
Strzelam katapultą TK obok niej stoi drzewiec który zaraz mi zniszczy całą armię ale dobra wale do przodu z katapy pocisk znosi upada centralnie na drzewca drzewiec się spalił xD

Awatar użytkownika
Morgon82
Mudżahedin

Post autor: Morgon82 »

Gralem HE na 6 edycje, lord na smoku z bolcem (taki luk za 60 pkt bodajze). Pierwsza tura - 1 na trafienie, druga tura - 1 na zranienie, trzecia tura - zabijam 5 chosenow i exalta jednym strzalem z flanki :lol2:

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

Zaściankowy turniej w Opolu.

Bolec z FA strzela do zdrowego treemana, zabija, treeman panikuje biegacza (bez HoDA, z wardem +3 o dziwota :wink: ), biegacz rozbija się o obelisk. To była niesamowita akcja :D

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

a ja ostatnio spearchukka od flanki zalatwilem 3ironguty i bruisera (wczesniej popieszczonych brain bursta) :twisted:

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: grahnar »

Moje krasnale vs nowe demony. 1 tura. Leci na mnie wypasiony skultejker prosto pod lufę organek, dostaje centralnie 8 strzałów i pada generał w 1 turze :) resztę demonowego mięsa doprawili ołowiem thundererzy. :) i tak po woli siła demonów umiera. :P

Awatar użytkownika
Krzysiek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Krzysiek »

No i prawdą jest iż i wampiry i demony dostają baty choć są silne to nie tak straszne jak zapowiadano

ZgnilyChlopiec
Mudżahedin

Post autor: ZgnilyChlopiec »

Zdarzenie z Turnieju w Ploku przeciwko sobie dwie armie VC, pierwsza tura magi jednego gracza, czar ->miscast -> ups... wsiorbalo lorda :D
Turniej mial pozamiatany :D
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!

Awatar użytkownika
Oni No Maćko
Chuck Norris

Post autor: Oni No Maćko »

Turniej w Bydgoszczy - dwaj zdrowi Leadbelcherzy po wielu zawirowaniach znajdują się z naładowanymi armatami 6 cali od samotnego necromanty. Strzał, misfire, sześć hitów w leadbelcherów, na woundzenie wypadło pięć 5 i jedna 6. Oddział sam się załatwił a necromanta nawet ich nie zauważył pewnie :)

Awatar użytkownika
Podyahoo
Pseudoklimaciarz

Post autor: Podyahoo »

VC vs. Daemons. Druga tura demonów, Bloodthirster szarżuje regiment Wraith'ów. Banshee robi stand and shoot. Demon dostaje 5 ran i schodzi. Banshee dostaje medal.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Wal. Ale najwyrazniej oznacza to, ze umiesz grac we WFB,a gracz demonow - nie.

Notabene banshee, to jedyna bron w VC, ktora moze zabic BT (a nie tylko go spowolnic).

DaBoss
Chuck Norris

Post autor: DaBoss »

swieta_barbara pisze:Wal. Ale najwyrazniej oznacza to, ze umiesz grac we WFB,a gracz demonow - nie.

Notabene banshee, to jedyna bron w VC, ktora moze zabic BT (a nie tylko go spowolnic).
Dlaczego wał?

ODPOWIEDZ