Kfiatki z walk
ojć
Niedawna bitwa kumpli - krasie vs mumie. Dopuszczeni bohaterowie specjalni. W pierwszej turze mega przegięty Thorek rzuca oczywiście Rune of Wrath&Ruin na starożytnym poziomie. Nie wchodzi, przerzut się nie udaje, kowadło wylatuje w powietrze.....
Dzisiaj bitwa moje kraśki vs demony na 1410. W drugiej turze demonetki na "czymś tam" szarżują na kuszników i mimo, że jest ich (demonetek) tylko 4 łamią ich (nie wyszedł przerzut za BSB). Wbijają się w organki, a ja testuję panikę za rozbity oddział w 6 calach.
1. Klopa za stołem
2. Bolec za stołem
3. Warriorzy z generałem za stołem
Zostali mi tylko Longbeardzi (23) z BSB i warbannerem. Zaszarzowało na nich 14 blodletterów z BSB. W challengu zginął mi champion, w tej samej turze BSB demonów utłukł moją puszkę BSB. Reszta blodlettersów wycięła cały szereg. Ustałem jakoś dzięki rune of determination. W następnej turze wpadło mi na bok 5 khornowych psów. Zabiły ze 4 kolesi. Blodlettersi podobnie. Outnumber fear i pakujemy figsy. Dawno już nie miałem takiego pecha
1. Klopa za stołem
2. Bolec za stołem
3. Warriorzy z generałem za stołem
Zostali mi tylko Longbeardzi (23) z BSB i warbannerem. Zaszarzowało na nich 14 blodletterów z BSB. W challengu zginął mi champion, w tej samej turze BSB demonów utłukł moją puszkę BSB. Reszta blodlettersów wycięła cały szereg. Ustałem jakoś dzięki rune of determination. W następnej turze wpadło mi na bok 5 khornowych psów. Zabiły ze 4 kolesi. Blodlettersi podobnie. Outnumber fear i pakujemy figsy. Dawno już nie miałem takiego pecha
bo longberadom daje się immune to fear and terror ;]
a bsb pucha to przeżytek , ale i tak miałeś pecha
a bsb pucha to przeżytek , ale i tak miałeś pecha
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
We wtorek jednym bolcem sciągnąłem cały oddział 5 imperialnych konnych + BSB + gienek Takiego strzału jeszcze w karierze nie zaliczyłem, bo moje bolce mają wielką tendencje do pudłowania. Nawet na 2+ Potem od przodu zaszarżował moich longbeardów czołg, a od boku piątka kawalerii. Spadło "tylko" 6 krasnoludów i utrzymałem sie jakoś. W następnej turze dostał bym jeszcze kanapkę na 2 bok ale samotny inżynier balisty przeżył szarżę 2 piątek kawalerii i chyba jeszcze kogoś zabił Potem się gra skończyła. Dawno nie miałem takiego farta.
Moje krasnale vs nowe demony. 1 tura. Leci na mnie wypasiony skultejker prosto pod lufę organek, dostaje centralnie 8 strzałów i pada generał w 1 turze resztę demonowego mięsa doprawili ołowiem thundererzy. i tak po woli siła demonów umiera.
Karkonoska Frakcja Fantastyki http://www.kffjelenia.fora.pl
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
-
- Mudżahedin
Zdarzenie z Turnieju w Ploku przeciwko sobie dwie armie VC, pierwsza tura magi jednego gracza, czar ->miscast -> ups... wsiorbalo lorda
Turniej mial pozamiatany
Turniej mial pozamiatany
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
Turniej w Bydgoszczy - dwaj zdrowi Leadbelcherzy po wielu zawirowaniach znajdują się z naładowanymi armatami 6 cali od samotnego necromanty. Strzał, misfire, sześć hitów w leadbelcherów, na woundzenie wypadło pięć 5 i jedna 6. Oddział sam się załatwił a necromanta nawet ich nie zauważył pewnie
- swieta_barbara
- habydysz
Wal. Ale najwyrazniej oznacza to, ze umiesz grac we WFB,a gracz demonow - nie.
Notabene banshee, to jedyna bron w VC, ktora moze zabic BT (a nie tylko go spowolnic).
Notabene banshee, to jedyna bron w VC, ktora moze zabic BT (a nie tylko go spowolnic).