Kfiatki z walk

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Paladin
Wałkarz

Kfiatki z walk

Post autor: Paladin »

Cześć!
Piszę ten temat z myślą o podzieleniu się z innymi naszymi śmiesznymi przypadkami z walk, chamskimi fuksami, rozbrajającymi gadkami itp.

Przykład: moja pierwsza walka z Lizakami kumpla - wjeżdżam mu 6 Errantów w 13 Temple Guardów (szalone, wiem) i zabijam mu jednego. On w akcie furii, tocząc pianę, oddaje 9 - cioma (bo mieli włócznie) - coś z 20 ataków - żaden nie wszedł :D Myślałem że koleś padnie...
Albo jak w tej samej walce rozwaliłem mu 10 skinków Ucztą Kruka...

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

szaleństwo z tymi włóczniami
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Angelus
Wałkarz

Post autor: Angelus »

na bazyliszku 2005 powaliłem Bretońskiego Lorda na gryfie piątką wieśniaków (tez bretońskich) ;]... lord zaszarzowany i zabity od koników a gryf sie potknął .. zwiał i dostał dogoniony :lol2:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Krzysiek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Krzysiek »

Ja na jednym turnieju 8 lekkiej kawaleri TK wysejwowalem na 6+ 8 ran :D

Awatar użytkownika
Andy
Chuck Norris

Post autor: Andy »

DE smok z Lordel wjechał w Smoka Choasu z lordem... przez 3 rundy gry nikt nic nie zranił.... :) i tak sobie stali i stali ... :]

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Post autor: Temple Guard »

Paladin pisze:wjeżdżam mu 6 Errantów w 13 Temple Guardów (szalone, wiem) i zabijam mu jednego. On w akcie furii, tocząc pianę, oddaje 9 - cioma (bo mieli włócznie) - coś z 20 ataków - żaden nie wszedł :D
Temple Guard mają halabardy, nie włócznie. Więc albo to byli TG i walczyli halabardami, albo to były zwykłe Saurusy z włóczniami.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

Rybol
Wałkarz

Post autor: Rybol »

Ze 2 lata temu na turnieju, szarża 8 realmów ze sztandarem armijnym na 5 moich WE łuczników. Moja reakcja stand and shoot, ginie 3 rycerzy, przeciwnik nie zdaje testu paniki, rzuca na ucieczkę coś w granicy 15-16 i przez wylatuje za stół. :D

Awatar użytkownika
WhiteWolf
Mudżahedin

Post autor: WhiteWolf »

Ostatnio jakiś dzieciak rzucał chyba 12 kostkami i zabijał na 2+, wyrzucił z 9 jedynek :D

Mój Black coach vampirków w padł w gobliny... niedośc że gobliny zdały strach, to po 3 walkach mi go zniszczyły :D

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Post autor: marcus_cheater »

Za każdym razem jak grałem z kolegą, tak z 5, ja Dwarfy on Wampiry, on tracił w pierwszej turze black coacha z działa...
Przez 3 bitwy na turnieju udało mi się zabić Żyrokopterem 1 psa chaosu i chyba z 5 gnoblarów... :lol2:
Było tego dużo więcej, ale teraz nie pamiętam wszystkiego... 8)

Awatar użytkownika
Cresus
Mudżahedin

Post autor: Cresus »

Krasie strzelcy szarżują mi skinki.
stand en' shoot
dochodzi do walki breakuje krasnale i dobijam :)

generał na carnusie wbija się w krasnoludzkich wojów
przegrywa i ucieka :oops:

bitwa na 2 kafle
moja rozpa mocno magiczna, a kumpel kowadło, runelord i smith, w sumie chyba z 4 runy rozproszenia.
kumpel zapomniał ich użyć :lol2: :lol2: :lol2:
Obrazek
SZARŻAAA!!!
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Kfiatki z walk:
Moja armia, którą zabieram na turnieje (DE bez bolców za to z Witchkami i BG :D)

Awatar użytkownika
Pijak
Chuck Norris

Post autor: Pijak »

Wczorajsza bitwa Lord na tarczy w hamkach dostał strzał z katapulty khermijskiej oblałem panikę na 10 Ld ale zatrzymali się milimetry przed końcem pola bitwy. Ta sama bitwa thane bsb S5 sawe na 1+ w pojedynku bił się 5 rund walki z Tomb kingiem S7 i 5W ward na 4+ zostawiając go tylko na 1 ranie (2 sobie dorobił z inkantacji tak to by gryzł piach).

Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Post autor: Pamela »

Czwarta bitwa na ETC: w pierwszej turze zestrzeliłem kolesiowi żabe z katapulty i bolca :D (dwie jedynki pod rząd na worda 2+) oczywiście co sie dzieje; kolega pakuje figurki.

Ha, ha, ha to była moja pierwsza turniejowa masakra ;D

Awatar użytkownika
Zed Zediculus
Mudżahedin

Post autor: Zed Zediculus »

Nigdy nie zapomnę pierwszej bitwy z Jose przeciw Gajowemu. Szarża Wojowników Chaosu (bodajże 12) na 10 łuczników orkijskich. Chłopaki zrobili 'stand and shoot' i...wojownicy zwiali :shock: Tak byli przerażeni celnością łuczników, że uciekali chyba do końca bitwy :D

Albo raz na bodajże lidze bydgoskiej kilka lat temu. Mój mag chaosu rzuca ognisty pocisk 2k6 w 10 Handgunners'ów. Wszyscy się spalili tak jak mój przeciwnik :lol2:

Rafał

Post autor: Rafał »

Jeden strzał z katapy TK i około 2000 punktów sobie nabiłem. Za mapę uciekło:
-slan taki full wypas w TG :D
-salki
-skinki z biegaczem :D
-kroksy
A zaczęło sie od tego, że TG nie zdali liderki na 8 i w drugiej turze była bitwa gdzieś tak około 800 vs 2400 :D

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

grałem na turnieju z krasiami i moich pozostałych 3 handgunnerów zabiją całą obsługę cannona napakowanego runami :D

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Jose »

Zed Zediculus pisze:Nigdy nie zapomnę pierwszej bitwy z Jose przeciw Gajowemu. Szarża Wojowników Chaosu (bodajże 12) na 10 łuczników orkijskich. Chłopaki zrobili 'stand and shoot' i...wojownicy zwiali :shock: Tak byli przerażeni celnością łuczników, że uciekali chyba do końca bitwy :D
Zed... chaośnicy się odbili w walce wręcz ... :D :P
www.for2players.pl

The truth is usually just an excuse for a lack of imagination.

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Bitwa przez neta z ksuMem: Ja chaos on errantry war.

Szarża knightów w pala bsb. Zbreakowany.Ucieka. Paladyn zatrzymuje się za małą lancą,a ja o jeden cal przed nią. Przy okazji wystawiam się na
szarę od dużej z genkiem i innej małej. Zamnkięty w kebabie tracę knightów ale champion bohatersko stoi... na dwóch jedyncha. Następna tura, moje pieć ataków. Wszystko trafia, wszystko wounduje... ksuM nic nie sejwuje. Mala lanca trzyma sie na jednym gościu. Niestety bohaterski champion pada z pojedynku z brestońskim bohatere...
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

Magiem ubiłem Dark Elfickiego smoka :) Będąc na jednym woundzie, zaszarżował w samotnego maga :D

Awatar użytkownika
Deadwit

Post autor: Deadwit »

Moich 15 warriorsów krasnoludzkich zostało zaszarżowanych przez 5 knightów imperialnych. Odbijają się ode mnie wywalając.... 3 jedynki na 3 kościach xD Zjadłem kolesia goniąc go jak nic. ;]

ODPOWIEDZ