Wuutt?XD analogia byłaby dobra gdyby Aos było pod jakimś względem lepsze,ciekawsze od wfb ale niestety nie jest więc jest z tyłka. A modele jak wszyscy wiedzą sa komputerowo robione przez co są do bólu sztuczne, a od zabawek dla dzieci różnią się już tylko tym że nie są sprzedawane w całości i pomalowane(ale kto wie może kiedyś...) ogólnie to coś jak porównywanie cgi orków z hobbita do ucharakteryzowanych goblinów z WP - każdy wie co było lepsze...Cały ten płacz przypomina trochę rozmowę dwóch sedziwych już osób, które wspominają czasy komuny jako te dobre i psioczą na teraźniejszość - której nie rozumieją.
Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
Dodajmy że armie są robione komputerowo od ostatniej książki skavenow a z analogii "z tylka" dodam że aos nie jest lepsze od wfb... Ani wfb lepsze od aos. Porownajmy dwie gry z zupełnie inna mechanika, to się uda
A nowe dwarfy mi się nie podobają :p głównie przez to że nigdy nie byłem fanem slayerow a dodanie im zbroi tylko pogorszyło sprawę.
A nowe dwarfy mi się nie podobają :p głównie przez to że nigdy nie byłem fanem slayerow a dodanie im zbroi tylko pogorszyło sprawę.
via Archibald_TK on Warseer
And then the week after will be the Salamander Beast and the Standard Bearer/ Leaked Sprue. No prices for them yet.
via Turgol on Warseer
Acording to a poster in a spanish forum, there are still three more units coming for the slayers and three more heroes.
Also: Grugni Dwarfs should be released q2 or q3 and include Golems.
-
- Chuck Norris
Ile to już lat się słyszy o golemie dla krasi. Chociaż teraz jeżdżą na jaszczurkach więc kto wie co jeszcze wymyślą.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
Modele fajne i pasują do reszty modeli z AoS. Jestem ciekaw całego fluffu do AoS i nowych figsów do innych frakcji. A szczególnie jak się w to będzie grało za 1-2 lata.
Lecz jeśli miałby służyć za modele krasnoludów w Starym Świecie - stanowczo nie.
Lecz jeśli miałby służyć za modele krasnoludów w Starym Świecie - stanowczo nie.
Modele świetne, zupełnie nie pasują do starych krasi - i bardzo dobrze, wg logiki AoSa to zupełnie inna armia (neutralna, nie dobra) - czcząca Grimnira a nie Grungniego.
Bravely bold Sir Robin
Rode forth from Camelot.
He was not afraid to die,
Oh brave Sir Robin.
Rode forth from Camelot.
He was not afraid to die,
Oh brave Sir Robin.
Modele krasi na filmikach GW
https://www.youtube.com/watch?v=Bxej7m8x2JM
https://www.youtube.com/watch?v=rQQSp2Cn7uA
https://www.youtube.com/watch?v=Bxej7m8x2JM
https://www.youtube.com/watch?v=rQQSp2Cn7uA
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Ciekawe, dlaczego komentarze do filmików są wyłączone...? :^)
@Down
Oh, my bad. =(
@Down
Oh, my bad. =(
Ostatnio zmieniony 9 sty 2016, o 23:08 przez Dancaarkiiel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Miodny, chyba sie złamię, i zakupie pierwszy od dawna plastik do armii.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Ten model jest z boxa z magmową salamandrą.
325 zł - cena jaka znajdzie się na stronie GW. Chyba nikt nie sądził, że będzie tanio?
Fyreslayers Magmadroth 2 miniatures - your choice of Runefather, Runeson or Runesmiter atop the great beast (with your choice of the others on foot!)
325 zł - cena jaka znajdzie się na stronie GW. Chyba nikt nie sądził, że będzie tanio?
Smoczki przepiękne, użyłbym do Lizaków albo Elfów, albo zrobił za Fiendy do CSM40k (niestety żadnym z powyższych nie gram) no i pewnie cena będzie z kosmosu.
Tak sobie tylko myślę, że:
a) Jazda w siodle bez spodni, a nawet majtek nie może kończyć się dobrze
b) to czym mają tu walczyć to zaraz po głowicy młota na łańcuchu najdebilniejsza broń jaką wysculptowało GW
Tak sobie tylko myślę, że:
a) Jazda w siodle bez spodni, a nawet majtek nie może kończyć się dobrze
b) to czym mają tu walczyć to zaraz po głowicy młota na łańcuchu najdebilniejsza broń jaką wysculptowało GW
"This quiet offends Slaanesh! Things shall get loud now."