Nowe modele od GW

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
tiny
Chuck Norris

Re: Nowe modele od GW

Post autor: tiny »

Cały ten płacz przypomina trochę rozmowę dwóch sedziwych już osób, które wspominają czasy komuny jako te dobre i psioczą na teraźniejszość - której nie rozumieją.
Wuutt?XD analogia byłaby dobra gdyby Aos było pod jakimś względem lepsze,ciekawsze od wfb ale niestety nie jest więc jest z tyłka. A modele jak wszyscy wiedzą sa komputerowo robione przez co są do bólu sztuczne, a od zabawek dla dzieci różnią się już tylko tym że nie są sprzedawane w całości i pomalowane(ale kto wie może kiedyś...) ogólnie to coś jak porównywanie cgi orków z hobbita do ucharakteryzowanych goblinów z WP - każdy wie co było lepsze...

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Post autor: Damik »

Dodajmy że armie są robione komputerowo od ostatniej książki skavenow ;) a z analogii "z tylka" dodam że aos nie jest lepsze od wfb... Ani wfb lepsze od aos. Porownajmy dwie gry z zupełnie inna mechanika, to się uda :D

A nowe dwarfy mi się nie podobają :p głównie przez to że nigdy nie byłem fanem slayerow a dodanie im zbroi tylko pogorszyło sprawę.

Awatar użytkownika
Qsownik
Chuck Norris

Post autor: Qsownik »

To nie są Slayerzy, tylko Fyreslayers :D !
Może próbować z nich zrobić doomseekerów?
Obrazek

Jak myślicie - czy będą kolejne 'Start Collecting' dla innych armii?

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

via Archibald_TK on Warseer
And then the week after will be the Salamander Beast and the Standard Bearer/ Leaked Sprue. No prices for them yet.

via Turgol on Warseer
Acording to a poster in a spanish forum, there are still three more units coming for the slayers and three more heroes.

Also: Grugni Dwarfs should be released q2 or q3 and include Golems.

Luczi
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Luczi »

Też jestem ciekaw czy będą inne zestawy start collecting..
A te nowe dwarfy.. hmm.. gdyby ten AoS nie był tak odpychający to może jeszcze, a tak to przepraszam nie piję :lol2:
He. BM.

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Jeśli wyjdzie model golema , to może okazać sie dobrą alternatywą dla Hold Guardians w 9th age.
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

In_the_sea_of_blood
Chuck Norris

Post autor: In_the_sea_of_blood »

Ile to już lat się słyszy o golemie dla krasi. Chociaż teraz jeżdżą na jaszczurkach więc kto wie co jeszcze wymyślą.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"

Awatar użytkownika
Odoamar
Wodzirej

Post autor: Odoamar »

Modele fajne i pasują do reszty modeli z AoS. Jestem ciekaw całego fluffu do AoS i nowych figsów do innych frakcji. A szczególnie jak się w to będzie grało za 1-2 lata.

Lecz jeśli miałby służyć za modele krasnoludów w Starym Świecie - stanowczo nie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Silvestro
Falubaz

Post autor: Silvestro »

Pierwsza myśl jaka nasunęła mi się po zobaczeniu tego: "o, modele do Heroes V"
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.

Awatar użytkownika
Sasomir
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Sasomir »

Modele świetne, zupełnie nie pasują do starych krasi - i bardzo dobrze, wg logiki AoSa to zupełnie inna armia (neutralna, nie dobra) - czcząca Grimnira a nie Grungniego.
Bravely bold Sir Robin
Rode forth from Camelot.
He was not afraid to die,
Oh brave Sir Robin.

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Awatar użytkownika
Dancaarkiiel
Falubaz

Post autor: Dancaarkiiel »

Ciekawe, dlaczego komentarze do filmików są wyłączone...? :^)

@Down
Oh, my bad. =(
Ostatnio zmieniony 9 sty 2016, o 23:08 przez Dancaarkiiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

argh
Wałkarz

Post autor: argh »

Dancaarkiiel pisze:Ciekawe, dlaczego komentarze do filmików są wyłączone...? :^)
Nigdy nie były dostępne.

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

Nowy Duardin co ma w jednej ręce klucz, a w drugiej duży topór co jest jednocześnie dużym kluczem, pochodnią, prawdopodobnie bronią miotaną oraz otwieraczem do konserw z drugiej strony:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

Post autor: Kuros »

bardzo fajny model ,wizualnie na++;)

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Miodny, chyba sie złamię, i zakupie pierwszy od dawna plastik do armii.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Okoń
Masakrator

Post autor: Okoń »

Ten model jest z boxa z magmową salamandrą.
Fyreslayers Magmadroth 2 miniatures - your choice of Runefather, Runeson or Runesmiter atop the great beast (with your choice of the others on foot!)

325 zł - cena jaka znajdzie się na stronie GW. Chyba nikt nie sądził, że będzie tanio? :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Dziad
Chuck Norris

Post autor: Dziad »

Wpasowuje się w klimat AoS więc jak ktoś gra to może być całkiem fajny. Nie warto znowu zaczynać dyskusji na temat gustów.

Awatar użytkownika
Inglief
Mudżahedin

Post autor: Inglief »

Smoczki przepiękne, użyłbym do Lizaków albo Elfów, albo zrobił za Fiendy do CSM40k (niestety żadnym z powyższych nie gram) no i pewnie cena będzie z kosmosu.

Tak sobie tylko myślę, że:
a) Jazda w siodle bez spodni, a nawet majtek nie może kończyć się dobrze
b) to czym mają tu walczyć to zaraz po głowicy młota na łańcuchu najdebilniejsza broń jaką wysculptowało GW #-o
"This quiet offends Slaanesh! Things shall get loud now."

ODPOWIEDZ