Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
dodatkowo w grudniu wychodzi KAMPANIA do WFB!!! Wraz z zasadami oblężeń!!! - cena książki w cenie podręczników czyli ~100W grudniu GW wypuści 3 modele do Beastmenów... jeden olbrzym (większy od giganta!), z jednego pudła będzie można skleić dwa modele: BEASTMEN GHORGON / CYGOR, cena sugerowana: 160zł
3 figs to BEASTMEN JABBERSLYTHE: cena ~200
oraz wraca BEASTMEN DOOMBULL tylko, że już w wersji finecastowej
zasady do nowych modeli dostępne w WD
dokładnie tak, info mam z zaprzyjaźnionego sklepuRedScorpion pisze:Sklepy dostały taką informację. Niestety bez bliższych szczegółów, możemy już ją zamawiać. Premiera 3 grudnia.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.