Plotki na temat army booka do 7. edycji
Moderator: Yudokuno
Ja też, teraz kolej na wiedźmy i egzeków. Co do COK to sądzę. że najprawdopodobniej sprawdzi się ta plotka która mówiła o możliwości dokupienia ulepszenia zwiększającego siłę, zasięg ruchu lub dodającego atak.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
a gdzie niby ta plotka była, że ma się sprawdzić ?Tullaris pisze:Ja też, teraz kolej na wiedźmy i egzeków. Co do COK to sądzę. że najprawdopodobniej sprawdzi się ta plotka która mówiła o możliwości dokupienia ulepszenia zwiększającego siłę, zasięg ruchu lub dodającego atak.
Brzmi co najmniej dziwnie.
Nie po Baltimore, bo tylko wszyscy będą się opierać na tym, co ktoś tam zobaczył. No, chyba, że ktoś z Was przywiezie sobie kopię kodeksu z Baltimore.czyli po 14tym ??
O, tak, tak, TAK! Waszą Hag Queen można jednak udobruchać czasamiZłożę w Twoim imieniu 1000 ofiar KrwawoRękiemu
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
nieeee.... musisz poczekać. Pewnie na DMP będzie można sobie nowymi zagrać, bo tak to mniej więcej czasowo wychodzi. Jakieś chyba 2 tygodnie czy tydzień po polskiej premierze.Kal_Torak pisze:Mam takie pytanko. Na koniec czerwca i na początku lipca jest wysyp turniejowy w Warszawie (chyba ze 4 turnieje). Czy do tego czasu będzie można zagrać już nowymi DE?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.