![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Beast of CHAOS, pytania poczatkujacego...
Moderator: Dibo
- Offspringman
- Kretozord
Re: Beast of CHAOS, pytania poczatkujacego...
edit: ok, przeoczyłem kilka słów w booku przy zasadzie i stąd moja wątpliwość
już wiem.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ostatnio zmieniony 4 gru 2014, o 23:37 przez Offspringman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Offspringman
- Kretozord
Czyli nie zwałowałem przeciwnika. Ok, dzieki.
Warhounds są w Bestiach ? bo w ab ich nie widzę ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
I jeszcze jedno pytanko robiąc rozpiskę na 1200-1600-2500 zawsze dostajemy +200ptk?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
I jeszcze jedno pytanko robiąc rozpiskę na 1200-1600-2500 zawsze dostajemy +200ptk?
- RedScorpion
- Falubaz
Witam
Mam pytanie, moze wydac sie dziwne
czy jest dostepny w sprzedazy oryginalny model Slugtongue? Bylbym wdzieczny za odpowiedz. Pozdrawiam.
Mam pytanie, moze wydac sie dziwne
ja mam takie coś w corach:
Gor Herd
Sons of Ghorros a co to wogle jest?![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tuskgor Chariot
Ungor Herd
Ungor Raiders
Co do pytania gram dla zabawy nie dla wyników![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Gor Herd
Sons of Ghorros a co to wogle jest?
Tuskgor Chariot
Ungor Herd
Ungor Raiders
Co do pytania gram dla zabawy nie dla wyników
faktycznie czyli nie są przypisani do żadnych limitówKlops pisze:mogą być w opcjach w other units (normalnie nie liczą się do limitu) synowie ghorosa to oddział centków z ichnim herosem czy coś takiego(przenosi ich do core)
Witam,
Na pocieszenie powiem że jest to chyba najłatwiejsza konwersja na świecie. Już pomijając dowolność w twórczości. Patrząc na grafikę w podręczniku, powinno się łatwo zrobić kogoś albo "coś" podobnego. Ja sam mam "Ślimaka" zrobionego z tego nowego plastikowego nekromanty (nawet ma czachę w ręku) i na głowie maskę z czaszki od sztandaru minosków, albo jaką inną czaszkę, których jest pełno w zestawach do bestii. Dowaliłem kopyta od ungora i podmieniłem sztylet na bardziej "bestialski", pasuje jak ulał:)RedScorpion pisze:Dzieki. To zabieram sie za konwersje
- RedScorpion
- Falubaz
No może i najłatwiejsza, ale zawsze daje jakieś pole manewru
A tak z innej strony to jakoś, żal że nie ma takich figsów dostępnych do kupienia. A , jak to ciekawe będzie z dopuszczaniem takich robionych specjali do turniejów?
Z tym tematem, niestety nie pomogę, gdyż gram na lokalach, a tam nierzadko jak ktoś ma w ogóle armię jest sukcesem:) I mimo że się starasz robisz modele żeby przedstawiały dane postacie, i ewidentnie widać kto jest bsb a kto nie to i tak się zapytają, gdzie masz bsbRedScorpion pisze:No może i najłatwiejsza, ale zawsze daje jakieś pole manewruA tak z innej strony to jakoś, żal że nie ma takich figsów dostępnych do kupienia. A , jak to ciekawe będzie z dopuszczaniem takich robionych specjali do turniejów?
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Pozdrawiam,
- rudobrody79
- Falubaz
jakbyś miał chwilkę czasu, zrób zdjęcie do naszej galeriiDargor pisze:Witam,Na pocieszenie powiem że jest to chyba najłatwiejsza konwersja na świecie. Już pomijając dowolność w twórczości. Patrząc na grafikę w podręczniku, powinno się łatwo zrobić kogoś albo "coś" podobnego. Ja sam mam "Ślimaka" zrobionego z tego nowego plastikowego nekromanty (nawet ma czachę w ręku) i na głowie maskę z czaszki od sztandaru minosków, albo jaką inną czaszkę, których jest pełno w zestawach do bestii. Dowaliłem kopyta od ungora i podmieniłem sztylet na bardziej "bestialski", pasuje jak ulał:)RedScorpion pisze:Dzieki. To zabieram sie za konwersje
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)