nie. doppiero na tydzien po wyjsciu booka wg. daty wydania go osobno. Tak samo jak to bylo z demonamiJonas pisze:Nie ma takiej opcji. W najlepszym wypadku pewnie będzie można, kiedy do Polski dojadą pierwsze spearheady...
Plotki na temat army booka do 7. edycji
Moderator: Yudokuno
rok temu zastanawiałem się, który z niepotrzebnych regimentów kupić: egzeków czy BG i wyszło, ze egzeków Teraz trochę żałuje, ale co tam. Chyba będzie trzeba zaszaleć, zacisnąć zęby i 150 pln na tą piętnastkę wydać bo nie sądzę aby szybko pojawił się ten gorący towar na allegro - mało osób ma te figurki, a jeszcze mniej będzie chciało je sprzedawać w takim momencie. ..
jak mówimy o temacie sprzedaży...
to ja mam na zbyciu od 6 do 8 cok +malus i czarodziejka
ponadto 1 rydwan, 16 warriorów z kuszami, 2/3 czarodziejki on foot, prawdopodobnie 9 korsarzy, bo nie wiem którzy mi się bardziej wizualnie spodobają i hydrę, jak coś sobie przypomnę to dopiszę
to ja mam na zbyciu od 6 do 8 cok +malus i czarodziejka
ponadto 1 rydwan, 16 warriorów z kuszami, 2/3 czarodziejki on foot, prawdopodobnie 9 korsarzy, bo nie wiem którzy mi się bardziej wizualnie spodobają i hydrę, jak coś sobie przypomnę to dopiszę
Z rydwanu z chęcią kupię kółka. Zadowolę się nawet jednym, ale najchętniej przyjmę oba. Ja tam bym korzystał z okazji - i tak ci nikt tego rydwanu nie kupi za rozsądną cenę przez najbliższe 7 i 8 lat (mniemam, że wtedy wyjdzie nowy AB), a nawet wtedy wątpię. . .
z hydry mogę kupić poganiaczy jeśli jesteś zainteresowany.
z hydry mogę kupić poganiaczy jeśli jesteś zainteresowany.
A mi sie wydaje, ze najwiekszym problemem bedzie zmieszczenie wszystkiego do swojej koncepcji rozpy na xxxx punktow...bo wszystko fajne, tylko cos trzeba wybrac.
Wiiedzmy z ws4 i za 10 pkt? dal mnie bajer za jakies 150-200 pkt mamy klocek to seryjnego rozkrecania ghuli i innej tandety. Ktory moze postraszyc tez inne rzeczy.
Wiiedzmy z ws4 i za 10 pkt? dal mnie bajer za jakies 150-200 pkt mamy klocek to seryjnego rozkrecania ghuli i innej tandety. Ktory moze postraszyc tez inne rzeczy.
zdziwisz się jeśli oddział korsarzy bedzie wychodził jak minersi a sztandar to bedzie popychaczka podobna jak u lizakówArtein pisze:Dark Alliance pisze:TrueHaplo pisze:
To DA: True or false, there is a black ark corsairs only banner?
No właśnie taka opcja ze sztandarem dającym wejście jak minersi jest prawdopodobna i była by bardzo ciekawa, byle tylko sztandar nie kosztował jakiejś niebotycznej liczby punktów, ale chyba korsarze dalej będą mieli ograniczenie do 50 pkt więc spoko.
- Paraszczak
- Falubaz
Zaiste, Rydwany dojebali niemozebnie.
wg plot:
+1 Armour save
+ kusze na załodze
+1 Ld na załodze
+1 WS na załodze
+1 S na załodze
+1 I na załodze
+ Hate all na całości
A to wszystko za...3 ptk więcej w porównaniu do poprzedniej wersji.
Masakra panowie szlachta. Sprzedawanie Rydwanów mija się z celem imo.
wg plot:
+1 Armour save
+ kusze na załodze
+1 Ld na załodze
+1 WS na załodze
+1 S na załodze
+1 I na załodze
+ Hate all na całości
A to wszystko za...3 ptk więcej w porównaniu do poprzedniej wersji.
Masakra panowie szlachta. Sprzedawanie Rydwanów mija się z celem imo.
- Corvus Albus
- Kretozord
Skoro nie będzie nowego wzoru rydwanu muszę zakupić drugi, chociaż z drugiej strony skoro inne jednostki będą w końcu grywalne to i nie będzie free slota to chyba jeden wystarczy, a drugi czysto kolekcjonersko