da sie grac spokojnie vs Mengile, ale nie mowmy ze to jakas bulka z maslem, ktora rozwala dziesiec jednostek w armii brodatych, tylko o to chodzi. Bo jeszcze LS nas potnie w nastepnym BP

Moderator: Barbarossa
Mój Black Ork Warboss Pendanta zakłada na łydkę oprócz tego on i jego choopaki mają hejta do wszystkich nowych armii proszę to umieścić w nowym BPOcc pisze:To się namnoży Pendantów z De i tym podobnych potworków...Ja proponuje słabym armią dac bonus taki jak DoW, z wybieraniem itemów z innej armii. To by było naprawdę fajne. Tylko czy realne?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
dow to artefakt 6ed. i jako taki powinien byc wystawiany tylko w armiach dow!Arbiter Elegancji pisze:No to widzę że bardzo urozmaicają rozpiski jak wymuszają wystawianie kowadla![]()
co do strzelania z katapy, cannonów i thundów do mengili to naprawdę genialny pomysl! jak moglem na to wcześniej nie wpaść?![]()
![]()
najpierw spojrz do slownika, potem pisz posta.Aldean pisze:
dow to artefakt 6ed. i jako taki powinien byc wystawiany tylko w armiach dow!
W antropologii i socjologii kultury artefakt oznacza przejaw funkcjonowania danej kultury.Gobos pisze:najpierw spojrz do slownika, potem pisz posta.Aldean pisze:
dow to artefakt 6ed. i jako taki powinien byc wystawiany tylko w armiach dow!
Żaba pisze:zgodnie z przewidywaniami kolejnego mastera nie wygrały DE (choć ilościowo były dość liczne) - 1 i 2 miejsce zajęły Lizzi (statystycznie w singlowych na masterach zawsze wyżej od DE), które oczywiście pocięte nie są... czy naprawdę hotek i 3 scrole to taka nieprzebyta zapora magiczna jak się ma hydra 0-1 do Hell Pit Abomination - widziałem jak w bestią na 2 ranach wpadła 6 psów i 3 fiendów po czym po najgorszym rzucie na tabelkę hell pit zeżarł oba regony zresztą pożarcie od przodu klocka z Tomb Kingiem też się Hell Pitowi zdarzało
Kłaniam się, miło miŻaba pisze: zamiast imputować mi Whine-y rzuć okiem na wyniki masterów i powiedz czemu De są ścięte a Lizzi nie... a abstrakcją to są mengile z wardem na 2+ od magii i piką![]()
mam dokladnie takie samo zdanie. Zapisek o dostepnosci DoW konczy sie na mengilach i cannonie. przy czym nadal nie wiem dlaczego wziecie assarnila jest tak przegiete ze az zakazane a wziecie 15 mengili juz nie.Żaba pisze: druga sprawa to urozmaicenie armii mengilami i armatkami DOW - każdy z moich przeciwników w ramach klimatu je miał - ostatnio widziałem Mengili w DOCHdziękuję za takie urozmaicenie
![]()
ku rozwadze,
Ż.