Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
troche komiksowo bedzie.
w koncu jest dobra jakosc drugiej czesci kapitana ameryki - calkiem przyjemnie sie ogladalo.
w przeciwienstwie do amazing spider man 2. gdyby wywalic tak z 1/3 dluzyzn z tego filmu to juz by byl znosny
i za wasza namowa obejrzalem w koncu drugi sezon arrow. ok, nie zawiodlem sie. jestem raczej fanem marvela niz DC ale jesli flash bedzie trzymal podobny poziom to bedzie dobry serial.
to teraz jeszcze czekam na dobra jakosc x-men przeszlosc ktora nadejdzie.
czy widzial ktos juz straznikow galaktyki, warto isc do kina? bo widze, ze disney polska znowu wprowadzila filmy 2d z napisami wiec sie zastanawiam.
w koncu jest dobra jakosc drugiej czesci kapitana ameryki - calkiem przyjemnie sie ogladalo.
w przeciwienstwie do amazing spider man 2. gdyby wywalic tak z 1/3 dluzyzn z tego filmu to juz by byl znosny
i za wasza namowa obejrzalem w koncu drugi sezon arrow. ok, nie zawiodlem sie. jestem raczej fanem marvela niz DC ale jesli flash bedzie trzymal podobny poziom to bedzie dobry serial.
to teraz jeszcze czekam na dobra jakosc x-men przeszlosc ktora nadejdzie.
czy widzial ktos juz straznikow galaktyki, warto isc do kina? bo widze, ze disney polska znowu wprowadzila filmy 2d z napisami wiec sie zastanawiam.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Hmm, zajrzałem tam, ale filmy, które sprawdzałem były z lektorem, co jest MOCNO słabe Czy jest tam jakaś opcja wyboru typu filmu pod tym względem, czy może możliwość oglądania normalnej wersji jest tylko dla premium ?Klafuti pisze:Zalukaj ma tą wadę, że do większości zawartości potrzebne jest premium.PiotrB pisze:
A tak w ogóle to nie wiem czy znacie ale to jest super portal:
http://zalukaj.tv/
Żadnej ściemy. Chyba jedna z ostatnich uczciwych oglądalni....
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
Wszedłem tam znowu. O ile na Kinomanie jest 10 sekund buforowania na jedną sekundę filmu, to na Zalukaj okienko z filmem nie pojawia się wcale, ponieważ najpierw musi się załadować reklama, szkopuł w tym, że jej ładowanie kończy się time-outem, uniemożliwiając obejrzenie filmu. Dlatego jak mogę, oglądam w cda, gdzie jest świetna płynność strumieniowania i nie ma miliona reklam przy każdym kliknięciu w jakikolwiek element strony.Cyel pisze:Hmm, zajrzałem tam, ale filmy, które sprawdzałem były z lektorem, co jest MOCNO słabe Czy jest tam jakaś opcja wyboru typu filmu pod tym względem, czy może możliwość oglądania normalnej wersji jest tylko dla premium ?Klafuti pisze:Zalukaj ma tą wadę, że do większości zawartości potrzebne jest premium.PiotrB pisze:
A tak w ogóle to nie wiem czy znacie ale to jest super portal:
http://zalukaj.tv/
Żadnej ściemy. Chyba jedna z ostatnich uczciwych oglądalni....
Grooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooot <3 Zafascynowany Guardiansami
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
+1Gokish pisze:Grooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooot <3 Zafascynowany Guardiansami
Efekty i humor. nic więcej nie potrzeba dodawać.
Mam nadzieję ze nowych żółwi jakoś mocno nie zwalą, bo po zapowiedzi w kinie wychodzi że mogą być fajni. Nawet już wiem, co sobie dzisiaj obejrzę Stare żółwie
Ide jutro na straznikow w koncu!
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Żal . Jeden z wielkich małych ludzi...
Wybitny aktor, szkoda go
wczoraj wieczorem szukałem po necie tytułu filmu w którym za swoją żoną poszedł do piekła czy jakoś tak. a dzisiaj rano zonk szkoda gościa , warsztat nieprzeciętny, szkoda że nie poradził sobie z codziennością. polecam "stowarzyszenie umarłych poetów". film o tym jak powinna wyglądać szkoła.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
On ma na swoim koncie więcej takich ról. Kto oglądał "Bezsenność", ten wie. Albo "Jumanji", film naszego dzieciństwa.