Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
jak juz bawic sie w Windowsy.. to proponuje troche poczekac.. niedlugo premiere ma (jak juz nie miał) Windows 2008 Serwer - po odpowiednim skonfigurowaniu powinien chodzic o wiele lepiej niz obecny XP czy 2003 Serwer
z plotek ktore slyszałem... maja wyjsc dwa nowe service packi.. jeden do Visty, drugi do XP..
podobno po tych ulepszeniach, XP chodzi lepiej niz Vista
pozdrawiam
z plotek ktore slyszałem... maja wyjsc dwa nowe service packi.. jeden do Visty, drugi do XP..
podobno po tych ulepszeniach, XP chodzi lepiej niz Vista
pozdrawiam
I bez tych ulepszeń XP chodzi lepiej niż Vista, więc nic w tym dziwnego nie ma.Asassello pisze:podobno po tych ulepszeniach, XP chodzi lepiej niz Vista
A licky boom boom down!!!
Prosisz się o problemy. Ale ogólnie powodzenia i krzyżyk na drogę. Z pozdrowieniami od ludzi, którzy niedziałający system zamienili na dobrze działający, a nie kupęSykstus pisze:Chyba popełnie samobójstwo i spróbuje zainstalować viste ;p Z tego co patrzyłem wszystkie programy które zazwyczaj używam są kompatybilne z Vistą.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
@Sykstus
NIE polecam Visty. Od kiedy ją zainstalowałem masa wkurzających pierdół niszczy mi życie. Muszę czasem restartować komputer co pół godziny bo pasek na dole się chrzani i nie mogę nic z niego wybrać ;/. Szkoda by wymieniać.
Absolutnie nie polecam, IMO XP znacznie lepszy.
NIE polecam Visty. Od kiedy ją zainstalowałem masa wkurzających pierdół niszczy mi życie. Muszę czasem restartować komputer co pół godziny bo pasek na dole się chrzani i nie mogę nic z niego wybrać ;/. Szkoda by wymieniać.
Absolutnie nie polecam, IMO XP znacznie lepszy.
STFU, noob!Pawełek pisze:ale zamulacie
Eh przekonaliście meni zleciłem przywrócenie XP Cayba się coś dysk zaczął sypać... Mam nadzieje że nie uszkodzą się dane na nim (tj 160giga danych )
omfg lol u suck noobie fagM.T. pisze:A wiecie, że szpanowanie takimi tekstami było modne ze dwa - trzy lata temu? :):)
Ja polubiłem Vistę.
Wszystko fajnie chodziło do momentu gdy siostra zrobiła format dysku i zamiast oryginalnej wisty zainstalaowała pół legalnego XP bo uznała że fajniejszy(a sie nie zna tylko jedzie po opinii kolegów i koleżanek).
Więc wydałem 350 zeta na oryginalna Viste i moge sobie ja wsadzić.
Wszystko fajnie chodziło do momentu gdy siostra zrobiła format dysku i zamiast oryginalnej wisty zainstalaowała pół legalnego XP bo uznała że fajniejszy(a sie nie zna tylko jedzie po opinii kolegów i koleżanek).
Więc wydałem 350 zeta na oryginalna Viste i moge sobie ja wsadzić.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
etam ja co prawda Visty nie mam jej, mam poł-legalnego XP ale sądze ze musiałbym niezle odpimpowac mojego gruchota zeby Vista mogła chodzic i przy tym grac w jakies mocne napieprzanki typu Call of Duty 2 przez neta, to wyszło by z jakies 500-600 zł. Czytałem w gazecie ze ogólnie Vista daje jakies nowe ułatwienia ale ma spore wymagania wiec nieźle by mi móliło, nawet nie wiem czy by się dała zainstalowwac jak nie chciałbym nic upgreadowac w moim komputerze.
Vista dobra? To spróbujcie sobie zagrać w jakąś starszą grę U Deadwita w Baldur's Gate w losowo wybranych sytuacjach postaci zamieniały się w czarne kwadraty Pomijam już problemy z ogólną stabilnością systemu i z "wygodą" obsługi.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)