ja mówię, że odcinek spoko tylko logiczną analizę niektórych akcji wyprowadzam. Soundtrack to już w ogóle kosmos był https://www.youtube.com/watch?v=B8Q3hCWjfOk
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
GrimgorIronhide pisze:Przesadzacie, zwłaszcza że niektórzy to samo wcześniej pisali tylko mniej dobitnie![]()
Ale spoko nic już tu nie będę poza fanboystwem pisał, śmieszne tylko że z jednej strony łykacie takie pretensjonalia a z drugiej roztrząsacie prawa dziedziczenia Westeros
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Amen. Chociaż jak wszelki metal pęka w kontakcie z takim zimnem to pewnie zaraz spadnie na zadek jak w kreskówkach gdzie komuś zabierają krzesełko spod tyłkaGokish pisze:Usiądzie nocny król na tronie i tyle ;D
Ziemko pisze:Apropo muzyki dawno w zadnym serialu lub filmie nie bylo tak, ze zwrocilem na nia tak duza uwage (z reguly czlowiek nie slyszy muzyki w filmi, a jak slyszy to znaczy ze jest zajebista), genialnie dobrana muza do scen w krolewskiej przystani.
Ogladam sobie wszystkie sezony od poczatku i powiem Wam, ze ludzie narzekaja na Sanse i Dany, ze nudne, ze ich nie lubia.
Dla mnie top 2 osob, ktore nie trawia to Sam i Tommen. Jak ja nie trawie tych dwoch anemicznych, cipkowatych flegm.
I dlatego wydaje mi sie, ze ten serial tymwlasnie podbil serca widzow na calym swiecie.Gniewko pisze:Tommen był uległym, dającym się łatwo manipulować, łagodnym dzieckiem, a Sam molem książkowym i nerdem stroniącym od przemocy. Czego się spodziewasz? Że będą gołymi łapami niedźwiedzie zwijać w precelki?
To nie Wikingowie, żeby każda postać prężyła bice i machała ciupagą.
Czyli rozumiem że lepszy był dla ciebie wzór męstwa Jofrey oraz kobiecości Cersei. Ogarnij się Tommen ma 11 lat i już w tak młodym wieku jest królem. I w sumie to mu palma nie odbiła z tego powodu.Ziemko pisze: Dla mnie top 2 osob, ktore nie trawia to Sam i Tommen. Jak ja nie trawie tych dwoch anemicznych, cipkowatych flegm.
Ja mowie o tym kto mnie wkurza jako postac.as1 pisze:Czyli rozumiem że lepszy był dla ciebie wzór męstwa Jofrey oraz kobiecości Cersei. Ogarnij się Tommen ma 11 lat i już w tak młodym wieku jest królem. I w sumie to mu palma nie odbiła z tego powodu.Ziemko pisze: Dla mnie top 2 osob, ktore nie trawia to Sam i Tommen. Jak ja nie trawie tych dwoch anemicznych, cipkowatych flegm.
Sam nie udaje że jest kim nie jest i wyraźnie widać że pomimo tego dokonał więcej niż nie jeden z tych super bohaterskich czarnych braci.