Co po DE?

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Die for Emperor pisze:Praktycznie spełnia role AB więc... :wink:
prawie jak army book :wink:
jak wiadomo, prawie robi wielka roznice... :lol2:
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Post autor: Die for Emperor »

Napisałem 'praktycznie' a nie 'prawie' co stanowi różnicę :D
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...

'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

napewno zauważyli, ale poczekają jeszcze troche ludzie kupują więcej gobosów i krasnoludów :D a w szczególnośc skullpassa ;) hehe

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

przecież GW od początku mówiło że ten army list w WD to tylko takie na kilka miesięcy, żeby nie było demonów demonów i demonów w mortalach....
a jako że mortale dalej w kolejce stały to mają takie cuś, co na dobrą sprawę army listem złym nie jest, choć trochę ubogim.... jednak do AB to temu daleko :P

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

spojzmy na to od tej strony, dlaczego mieliby dawac ludziom ..."AB"... do mortali w WD za 2 dychy jak moga dac... powiedzmy to samo (powiedzmy, bo to co tam bylo to skrut astronomiczny;] ) w AB za 7 dych ;]

Awatar użytkownika
Ptaq
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Ptaq »

Z tego, co wyczytałem, to następne będą chyba Ogry. Dość dużo ostatnio słyszałem od kupli o nowych jednostkach. Są dziesiątki prototypów, ale znając angoli i tak znowu zrobią albo armię, z którą się nie da grać, albo armię, którą się nie opłaca grać ;]

Pozdro

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Mortale, lizaki, bestie. Prawdopodbnie. Przy czym z tego co wyczytałem na herdstonie sporo z besti jest już gotowego, ergo lizaki pewnie już też prawie zrobione, a rozciągnięcie wydawania totylko chłyt matetingowy ;d
Uerph.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Ptaq pisze:Z tego, co wyczytałem, to następne będą chyba Ogry. Dość dużo ostatnio słyszałem od kupli o nowych jednostkach. Są dziesiątki prototypów, ale znając angoli i tak znowu zrobią albo armię, z którą się nie da grać, albo armię, którą się nie opłaca grać ;]

Pozdro
gdzieś to wyczytał? :shock:

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Szczurza Jucha pisze:Mortale, lizaki, bestie.
Przypadkiem Skaveny się tu nie wcisna?
Obrazek

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

A ktos sie orientuje jak stoi sprawa z Tomb Kingami?

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

pewnie sobie jeszcze chwile poczekają. Jest to stosunkowo dosć mloda armia, przed ogrami byla wydana? chyba jakoś tak...
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Osobiście o Skavenach nic nie słyszałem, ale żadna ze mnie wszystkowiedźma, tak więc kto ich tam wie. IMO to Skaveny są w drugiej kategorii zapotrzebowania na AB w porównaniu do takich besti czy ok.
Uerph.

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Ja stawiam na lizardmenów po mortalach, w końcu jakieś pierwsze figurki były pokazywane, jak choćby ten kroxigor http://warseer.com/forums/attachment.ph ... 1213454936

Awatar użytkownika
Krzysiek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Krzysiek »

No ja nie wiem jak dla mnie po DE jest FG ;P

Chmuruś
Chuck Norris

Post autor: Chmuruś »

Z tego co mi wiadomo po DE są Mortale, a później obstawiam Lizardy.

Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Shinue »

a ja bym chciał Kislev... :|
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Chcieć można wlele rzeczy, ale wygląda na to Shinue że będziesz jeszcze sobie musiał poczekać.
Z tego co tu widać to tytuł tematu nie powinien brzmieć Co po DE tylko Co po Mortalach.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Zed Zediculus
Mudżahedin

Post autor: Zed Zediculus »

Kurde! Nie ma żadnej pewnej informacji! GW robi szopkę. Sami nie wiedzą co mają wydać...szkoda słów...

Widaomo chodziaż ile w tym roku wydadzą ksiąg czy to też jest wielka tajemnica? :roll:

Awatar użytkownika
Dyd
Mudżahedin

Post autor: Dyd »

Mi tam się zawsze wydawało, że w pierwszej polowie 2009 wyjdą lizaki i skaveny. O reszcie to tylko plotki, raczej bym w nie nie wierzylo, za wczesnie jeszcze na to.

Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Post autor: Adamdo »

W sierpniu będzie nowa lista wydawnicza GW, poczekajcie chwilę...
Obrazek

ODPOWIEDZ