P.S Jeśli taki temat już jest to proszę usunąć niniejszy temat.
Co po DE?
- monsterstar
- Chuck Norris
Ale dlaczego w PiM z takimi pytaniami?
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Dziwna kolejność...
Po mortalach powinny wyjść bestie, co by przy okazji ostatecznie ukazało jak mają się do siebie AB demonów, mortali i bestii. Inną wazniejszą kwestią jest obecny AB bestii, który został przez 7 edycje najbardziej skrzywdzony i jego szybkie wydanie powinno być priorytetem.
Po mortalach powinny wyjść bestie, co by przy okazji ostatecznie ukazało jak mają się do siebie AB demonów, mortali i bestii. Inną wazniejszą kwestią jest obecny AB bestii, który został przez 7 edycje najbardziej skrzywdzony i jego szybkie wydanie powinno być priorytetem.
Przydało by się, aby GW w końcu wydało Chaos Dworfy, ale to pewninie jeszcze odległa przyszłość.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
ja to widzę z kolei z innej strony, wyszło imperium, HE (czyli ci dobrzy rzekomo), po nich wampy, demony, dark elfy już prawie na dniach, coś mi się widzi że którąś z dobrych teraz puszczą, ale którą?? lizardmeni 2009?? to prawdopodobne najbardziej chyba, poza nawiasem mówiąc jeszcze pozostały bretka i woody, analogicznie trochę było w 6ed, że lizaki tak jak pamiętam wychodziły same między tymi złymi (jakoś okolice tomb kingów i szczurów).
- Die for Emperor
- Mudżahedin
W czerwcowym White Dwarf jest Army List dla Mortal Chaos. Po co więc wydawać nowego booka skoro już jest de facto podany? Chyba że figsy nowe dojdą.Piotr3K pisze:Po DE napewno będą mortale (~listopad), później wydaje mi się że bestie miały być na początku 09.
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Die for Emperor pisze:W czerwcowym White Dwarf jest Army List dla Mortal Chaos. Po co więc wydawać nowego booka skoro już jest de facto podany? Chyba że figsy nowe dojdą.Piotr3K pisze:Po DE napewno będą mortale (~listopad), później wydaje mi się że bestie miały być na początku 09.
ale to nie jest army book, tylko takie coś dziwnego
- Die for Emperor
- Mudżahedin
Praktycznie spełnia role AB więc... 
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
- Jacek_Azael
- Masakrator
Mam nadzieję, że masz rację, ale czy nie olało w 6 ed. graczy Chaos Dwarfów w ten sposób? Swoją drogą nikomu innemu jak Im (ChD), nie przydałby się podręcznik do 7 ed. Pozdrawiam.Myślisz że GW by tak olało graczy Hord dając im plewny wycinek z gazety? Oj chyba nie...
GW postapilo w ten sposob poniewaz armia CD slabo sie sprzedawala ... teraz gdy CD zrobily sie popularne (ciekawe czy w GW to zauwazyli ???) mogli by spokojnie wznowic ta armieJacek_Azael pisze:Mam nadzieję, że masz rację, ale czy nie olało w 6 ed. graczy Chaos Dwarfów w ten sposób? Swoją drogą nikomu innemu jak Im (ChD), nie przydałby się podręcznik do 7 ed. Pozdrawiam.Myślisz że GW by tak olało graczy Hord dając im plewny wycinek z gazety? Oj chyba nie...