P.S Jeśli taki temat już jest to proszę usunąć niniejszy temat.
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
W czerwcowym White Dwarf jest Army List dla Mortal Chaos. Po co więc wydawać nowego booka skoro już jest de facto podany? Chyba że figsy nowe dojdą.Piotr3K pisze:Po DE napewno będą mortale (~listopad), później wydaje mi się że bestie miały być na początku 09.
Die for Emperor pisze:W czerwcowym White Dwarf jest Army List dla Mortal Chaos. Po co więc wydawać nowego booka skoro już jest de facto podany? Chyba że figsy nowe dojdą.Piotr3K pisze:Po DE napewno będą mortale (~listopad), później wydaje mi się że bestie miały być na początku 09.
Mam nadzieję, że masz rację, ale czy nie olało w 6 ed. graczy Chaos Dwarfów w ten sposób? Swoją drogą nikomu innemu jak Im (ChD), nie przydałby się podręcznik do 7 ed. Pozdrawiam.Myślisz że GW by tak olało graczy Hord dając im plewny wycinek z gazety? Oj chyba nie...
GW postapilo w ten sposob poniewaz armia CD slabo sie sprzedawala ... teraz gdy CD zrobily sie popularne (ciekawe czy w GW to zauwazyli ???) mogli by spokojnie wznowic ta armieJacek_Azael pisze:Mam nadzieję, że masz rację, ale czy nie olało w 6 ed. graczy Chaos Dwarfów w ten sposób? Swoją drogą nikomu innemu jak Im (ChD), nie przydałby się podręcznik do 7 ed. Pozdrawiam.Myślisz że GW by tak olało graczy Hord dając im plewny wycinek z gazety? Oj chyba nie...