Co po DE?

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arantir
"Nie jestem powergamerem"

Co po DE?

Post autor: Arantir »

Wie już ktoś jaką armię GW wznawia po wakacyjnych Dark Elfach? Piszemy tutaj co wiemy :D

P.S Jeśli taki temat już jest to proszę usunąć niniejszy temat.

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

GW wznawia po wakacyjnych Dark Elfach Mortale Chaosu - wystarczy czytać to forum i powinno się takie rzeczy wiedzieć :wink:

Romek
Chuck Norris

Post autor: Romek »

A potem bodajze Skaveny.

Awatar użytkownika
monsterstar
Chuck Norris

Post autor: monsterstar »

a potem ban dla karla ;) a tak na serio to albo skaveny czy lizaki po mortalach...
Obrazek

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

FAQ do szczurów nie wydają to liczę, na jak najszybsze wydanie nowego AB. Ale z GW nigdy nie wiadomo.

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Ale dlaczego w PiM z takimi pytaniami?
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Kal_Torak
Masakrator

Post autor: Kal_Torak »

Dziwna kolejność...

Po mortalach powinny wyjść bestie, co by przy okazji ostatecznie ukazało jak mają się do siebie AB demonów, mortali i bestii. Inną wazniejszą kwestią jest obecny AB bestii, który został przez 7 edycje najbardziej skrzywdzony i jego szybkie wydanie powinno być priorytetem.

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Post autor: THE_END »

"Inną wazniejszą kwestią jest obecny AB bestii, który został przez 7 edycje najbardziej skrzywdzony i jego szybkie wydanie powinno być priorytetem."

Nie od strony marketingowej :D

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Na Warseerze mówi się "Lizardmen 2009" :roll:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Przydało by się, aby GW w końcu wydało Chaos Dworfy, ale to pewninie jeszcze odległa przyszłość.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Po DE może być już tylko koniec świata :D

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

ja to widzę z kolei z innej strony, wyszło imperium, HE (czyli ci dobrzy rzekomo), po nich wampy, demony, dark elfy już prawie na dniach, coś mi się widzi że którąś z dobrych teraz puszczą, ale którą?? lizardmeni 2009?? to prawdopodobne najbardziej chyba, poza nawiasem mówiąc jeszcze pozostały bretka i woody, analogicznie trochę było w 6ed, że lizaki tak jak pamiętam wychodziły same między tymi złymi (jakoś okolice tomb kingów i szczurów).

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Jakby wydali wszystkie armie chosu: demony,mortale, beastmeni praktycznie jedna po drugiej to moim zdaniem bez sensu, w końcu nie dla wszystkich świat się kończy na chałasie ;)

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Po DE napewno będą mortale (~listopad), później wydaje mi się że bestie miały być na początku 09.

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Post autor: Die for Emperor »

Piotr3K pisze:Po DE napewno będą mortale (~listopad), później wydaje mi się że bestie miały być na początku 09.
W czerwcowym White Dwarf jest Army List dla Mortal Chaos. Po co więc wydawać nowego booka skoro już jest de facto podany? Chyba że figsy nowe dojdą.
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...

'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Die for Emperor pisze:
Piotr3K pisze:Po DE napewno będą mortale (~listopad), później wydaje mi się że bestie miały być na początku 09.
W czerwcowym White Dwarf jest Army List dla Mortal Chaos. Po co więc wydawać nowego booka skoro już jest de facto podany? Chyba że figsy nowe dojdą.
:shock:

ale to nie jest army book, tylko takie coś dziwnego ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Post autor: Die for Emperor »

Praktycznie spełnia role AB więc... :wink:
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...

'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

:shock: Myślisz że GW by tak olało graczy Hord dając im plewny wycinek z gazety? Oj chyba nie...
Obrazek

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

Myślisz że GW by tak olało graczy Hord dając im plewny wycinek z gazety? Oj chyba nie...
Mam nadzieję, że masz rację, ale czy nie olało w 6 ed. graczy Chaos Dwarfów w ten sposób? Swoją drogą nikomu innemu jak Im (ChD), nie przydałby się podręcznik do 7 ed. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

Jacek_Azael pisze:
Myślisz że GW by tak olało graczy Hord dając im plewny wycinek z gazety? Oj chyba nie...
Mam nadzieję, że masz rację, ale czy nie olało w 6 ed. graczy Chaos Dwarfów w ten sposób? Swoją drogą nikomu innemu jak Im (ChD), nie przydałby się podręcznik do 7 ed. Pozdrawiam.
GW postapilo w ten sposob poniewaz armia CD slabo sie sprzedawala ... teraz gdy CD zrobily sie popularne (ciekawe czy w GW to zauwazyli ???) mogli by spokojnie wznowic ta armie

ODPOWIEDZ