Dr Crane: proponuje pograć trochę nim, zobaczysz.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Treeman lord jest fajny, ale IMO alter lord lepszy.
pozdro
Edit: Smok trzaskający woundy na wild riderach (po co nam by były siatki?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
I o co sie tak ciśniesz ?Dr Crane pisze:Taaa a przeciwnik bedzie stał i patrzył radośnie jak mu wild riderzy szarżują w smoka, nie bedzie sie staral temu przeciwdziałąc w żaden sposób- przy challengu - zgoda - Wild Riders są bezpieczni, ale kto ich dopusci do lorda na smoku? A jeśli Wild Riders nie pomogą to Alter którym tak się podniecacie może mieć problem - to jest, jakby nie było, 11 ataków z góry i dołu.
Wow, prawdziwy Klub Miłośników Altera....no no....macie juź swoje koło poselskie w Sejmie?
Vot te na... Dr Crane, wyluzuj, tu się wypowiadają ludzie, którzy przetestowali to. IMO smok we vs. smok chaosu = przewaga pana od hałasu.Dydu pisze:chyba, że rzucasz dobrze na 3+
Nie " co się ciśniesz?" Bo się tu nikt nie ciśnie- toczymy w miare normalną dyskusję, koledzy czasem bywają uszczypliwi( o mało nie spadłem z krzesła), ale spoko luz bluz, nie?I o co sie tak ciśniesz ?
Napiszę to jeszcze raz- macie swój pomysł ja mam swój i nikt sie tu nie musi cisnąć. Naprawde są ciekawsze rzeczy niż zastanawianie się jak tu złąpać smoka chaosuVot te na... Dr Crane, wyluzuj, tu się wypowiadają ludzie, którzy przetestowali to. IMO smok we vs. smok chaosu = przewaga pana od hałasu.
Taka jest prawda, niestety. Wink
Co do szarży wildów, wiesz 18", zazwyczaj mam 2 oddziały (niektórzy wystawiają nawet 3), a nawet nie muszą to być wildzi, starczy cokolwiek innego, nawet driady Wink I już mamy outnumber + np. flanke, tył.
Wrzuć na luz koleś, niepotrzebnie się stresujesz, a jak chcesz komuś wjechać na głowę. to powiem Ci, że to Ci się nie uda, bo to forum, na którym lepszy luz, nić ciskanie błyskawicami. Wink
Pozdro i dziękuję za wsparcie Leśni Bracia (w nawróceniu niewiernego