WE 2250

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Ha! Czopek widać dokładnie wie o co mi chodzi. Nikt tu nie bije brawa, czy się przechwala. Łapacz smoków to świetna opcja lorda.

Dr Crane: proponuje pograć trochę nim, zobaczysz. ;)

Treeman lord jest fajny, ale IMO alter lord lepszy.

pozdro

Edit: Smok trzaskający woundy na wild riderach (po co nam by były siatki? :D) - po prostu padłem ze śmiechu, jest 3:30 i omało rodziców nie obudziłem. Na prawdę, gratuluję inwencji twórczej. ^^

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

Piotras pisze: Edit: Smok trzaskający woundy na wild riderach (po co nam by były siatki? :D) - po prostu padłem ze śmiechu, jest 3:30 i omało rodziców nie obudziłem. Na prawdę, gratuluję inwencji twórczej. ^^
nie nie...to było zamierzone... :wink:

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

Taaa a przeciwnik bedzie stał i patrzył radośnie jak mu wild riderzy szarżują w smoka, nie bedzie sie staral temu przeciwdziałąc w żaden sposób- przy challengu - zgoda - Wild Riders są bezpieczni, ale kto ich dopusci do lorda na smoku? A jeśli Wild Riders nie pomogą to Alter którym tak się podniecacie może mieć problem - to jest, jakby nie było, 11 ataków z góry i dołu.

Wow, prawdziwy Klub Miłośników Altera....no no....macie juź swoje koło poselskie w Sejmie?

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Dr Crane pisze:Taaa a przeciwnik bedzie stał i patrzył radośnie jak mu wild riderzy szarżują w smoka, nie bedzie sie staral temu przeciwdziałąc w żaden sposób- przy challengu - zgoda - Wild Riders są bezpieczni, ale kto ich dopusci do lorda na smoku? A jeśli Wild Riders nie pomogą to Alter którym tak się podniecacie może mieć problem - to jest, jakby nie było, 11 ataków z góry i dołu.

Wow, prawdziwy Klub Miłośników Altera....no no....macie juź swoje koło poselskie w Sejmie?
I o co sie tak ciśniesz ?

Smok WE w porównaniu do Chaośnickiego ma 1 atak mniej i 1 WS mniej a do tego kolo na gorze może coś konkretnego zrobić a odróżnienia od naszego. Więc nie polecam takiej akcji jak mówisz. no chyba, że rzucasz dobrze na 3+

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Dydu pisze:chyba, że rzucasz dobrze na 3+
Vot te na... Dr Crane, wyluzuj, tu się wypowiadają ludzie, którzy przetestowali to. IMO smok we vs. smok chaosu = przewaga pana od hałasu.

Taka jest prawda, niestety. ;)

Co do szarży wildów, wiesz 18", zazwyczaj mam 2 oddziały (niektórzy wystawiają nawet 3), a nawet nie muszą to być wildzi, starczy cokolwiek innego, nawet driady ;) I już mamy outnumber + np. flanke, tył.

Wrzuć na luz koleś, niepotrzebnie się stresujesz, a jak chcesz komuś wjechać na głowę. to powiem Ci, że to Ci się nie uda, bo to forum, na którym lepszy luz, nić ciskanie błyskawicami. ;)

Pozdro i dziękuję za wsparcie Leśni Bracia (w nawróceniu niewiernego :lol2: ).

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

I o co sie tak ciśniesz ?
Nie " co się ciśniesz?" Bo się tu nikt nie ciśnie- toczymy w miare normalną dyskusję, koledzy czasem bywają uszczypliwi( o mało nie spadłem z krzesła), ale spoko luz bluz, nie?

Vot te na... Dr Crane, wyluzuj, tu się wypowiadają ludzie, którzy przetestowali to. IMO smok we vs. smok chaosu = przewaga pana od hałasu.

Taka jest prawda, niestety. Wink

Co do szarży wildów, wiesz 18", zazwyczaj mam 2 oddziały (niektórzy wystawiają nawet 3), a nawet nie muszą to być wildzi, starczy cokolwiek innego, nawet driady Wink I już mamy outnumber + np. flanke, tył.

Wrzuć na luz koleś, niepotrzebnie się stresujesz, a jak chcesz komuś wjechać na głowę. to powiem Ci, że to Ci się nie uda, bo to forum, na którym lepszy luz, nić ciskanie błyskawicami. Wink

Pozdro i dziękuję za wsparcie Leśni Bracia (w nawróceniu niewiernego
Napiszę to jeszcze raz- macie swój pomysł ja mam swój i nikt sie tu nie musi cisnąć. Naprawde są ciekawsze rzeczy niż zastanawianie się jak tu złąpać smoka chaosu

a z tym atakiem od flanki, tyłem np driadami to to juz jest mocno naciągane...co driady robiły na tyłach smoka?Jaki gracz dopuszcza do takich sytuacji??

Awatar użytkownika
Tiadem
Pseudoklimaciarz

Post autor: Tiadem »

Alter zdał test i nawet udało sie jakoś wpaść wildami w tył.Ogólnie dzięki temu zremisowałem bo smok dal najwiecej pkt.

ODPOWIEDZ