Border Princes E-zin: o krok dalej
- Temple Guard
- Falubaz
Zawsze jest dużo deklaracji, tak naprawdę tylko część z deklarujących ludzi coś zrobi, potem będzie jeszcze kwestia regularności w przysyłaniu artykułów (wykruszą się kolejni), ale myślę, że na ty forum jest na tyle dużo osób, wśród których na pewno na wielu można polegać, więc liczę na to, że jakiś stały zespół redakcyjny powstanie Pozostanie jeszcze kwestia zakładanej objętości i częstotliwości ukazywania się. Objętość i działy tematyczne warto ustalić już teraz, warto podpatrywać inne e-ziny (zapraszam do ściągania w temacie "e-ziny o WFB"), natomiast częstotliwość ukazywania się albo "wyjdzie w praniu" albo można spróbować ustalić ją na początku.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
Czy ma to być zin czysto WFBowy, czy też będzie miejsce dla czterdziestki i WM/H? Bo już widzę w temacie chętnych do owych pozostałych systemów
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
ok, jak narazie zobowiazalem sie tym zajac na czas wyboru redaktora naczelnego gazetki
pierwsze to poczekamy az uzbiera sie nam jakas dosyc duza liczba osob, spisze kto do czego chce byc przypisany, razem z ta grupa wybierzemy redaktora naczelnego oraz ustalimy kto bedzie w "wewnętrznym Kręgu", następnie Tomash zrobi nam nasze forum, otwarte oraz tajne, spiszemy dokładnie nasze cele, kto co robi, ogólny plan i mape działania, nastepne zrobimy strone na ktorej bedziemy publikowac i pewnie zabierzemy sie do roboty. taki jest moj plan działania.
dalej czekamy na chetnych bo to ze teraz jest ich powiedzmy 10 jutro bedzie 30 i tak dalej a jak zrobimy forum, dojdzie stronka i robota to z 50 zrobi sie i tak 20aktywnych (oczywisice nie oczekuje tu od wszystkich zeby robili caly czas jakies artykuły, np, nie bede dzwonic do jasia ze minely juz dwa dni a on mi nie dal zadnego komiksu ;p ) tylko mojego dywagowania
prezpraszam za pisanie w pierwszej osobie liczby mnogiej, bo oczywiscie ja nie bede robic wszytkich tych rezczy, ale za to bede z wami duchem w niektórych sytuacjach
@Tomash zobaczymy, jesli bedzie to jedna osoba to mysle ze jednak tylko wfb;owy
pierwsze to poczekamy az uzbiera sie nam jakas dosyc duza liczba osob, spisze kto do czego chce byc przypisany, razem z ta grupa wybierzemy redaktora naczelnego oraz ustalimy kto bedzie w "wewnętrznym Kręgu", następnie Tomash zrobi nam nasze forum, otwarte oraz tajne, spiszemy dokładnie nasze cele, kto co robi, ogólny plan i mape działania, nastepne zrobimy strone na ktorej bedziemy publikowac i pewnie zabierzemy sie do roboty. taki jest moj plan działania.
dalej czekamy na chetnych bo to ze teraz jest ich powiedzmy 10 jutro bedzie 30 i tak dalej a jak zrobimy forum, dojdzie stronka i robota to z 50 zrobi sie i tak 20aktywnych (oczywisice nie oczekuje tu od wszystkich zeby robili caly czas jakies artykuły, np, nie bede dzwonic do jasia ze minely juz dwa dni a on mi nie dal zadnego komiksu ;p ) tylko mojego dywagowania
prezpraszam za pisanie w pierwszej osobie liczby mnogiej, bo oczywiscie ja nie bede robic wszytkich tych rezczy, ale za to bede z wami duchem w niektórych sytuacjach
@Tomash zobaczymy, jesli bedzie to jedna osoba to mysle ze jednak tylko wfb;owy
a moze dać info na gloria victis i spróbować wspólpracy?
tylko, żeby po czasie nie stalo się to ezin tylko do 40k gdy battlowcy stracą zapal
tylko, żeby po czasie nie stalo się to ezin tylko do 40k gdy battlowcy stracą zapal
imho jakieś 2/3 stronki dla tych systemów zawsze się przyda taka mała odskocznia od wfbTomash pisze:Czy ma to być zin czysto WFBowy, czy też będzie miejsce dla czterdziestki i WM/H? Bo już widzę w temacie chętnych do owych pozostałych systemów
- Temple Guard
- Falubaz
Akurat w czterdziestkę nie gram, nie moje klimaty, ale coś skrobnąć o niszowych systemach historycznych GW mogę, bo trochę się nimi interesuję. Ale, jak napisałem, jest to totalna nisza i mało kto w to gra.Tomash pisze:Czy ma to być zin czysto WFBowy, czy też będzie miejsce dla czterdziestki i WM/H? Bo już widzę w temacie chętnych do owych pozostałych systemów
+1Kosa pisze:a moze dać info na gloria victis i spróbować wspólpracy?
- Temple Guard
- Falubaz
Też raczej się ku temu skłaniam. Ewentualnie mógłbym napisać coś w ramach ciekawostek o niszowym, historycznym odpowiedniku WFB - Warhammer Ancient Battles (WAB), ale graczy w ten system jest w Polsce chyba garstka. No ale taki artykuł może by kogoś zachęcił do zainteresowania się tym systemem._SkaVen_ pisze:ee tam , lepszy tylko wfb . W końcu to e-zin BP , a BP to wfb . Ja sie piszę wraz z kolegą . Jesteśmy aktywnymi graczami (zaliczamy all turnieje ;p )
pisałem 2/3 STRONKI a nie 2/3 całościArte pisze:rozumiem ze kosa ty tez sie na to piszesz bo nie ma bardziej wygadanej osoby na forum ;p
dobry pomysl z gloria victis, ale warunek taki ze redaktor naczelny nalezy do nas
gokish: chciales napisac ze chyba 2/3 nalezy sie wfb a 1/3 40K
Potrzebujecie jakiejś dobrej okładki która przyciągnie masy graczy, w razie czego moge dostarczać moje zdjęcia
A tak btw to jak Arte postanawia robić gazetkę to jakaś apokalipsa będzie, ale cóż pożyjemy zobaczymy:)
A tak btw to jak Arte postanawia robić gazetkę to jakaś apokalipsa będzie, ale cóż pożyjemy zobaczymy:)
dokladnie... zobaczymy jak to bedzie...Skaven pisze:Potrzebujecie jakiejś dobrej okładki która przyciągnie masy graczy, w razie czego moge dostarczać moje zdjęcia
zalezy o ktorych zdj. mowisz, bo jak te nagie to moga sie przydac
- Temple Guard
- Falubaz
Trzeba się zdecydować ostatecznie czy zajmować się będziemy tylko systemami dotyczącymi Starego Świata: WFB, Warmaster, Mordheim (ewentualnie Warhammerem historycznym) czy również czterdziestką i innymi systemami GW.
Po co chcesz TERAZ decydować się OSTATECZNIE?
Zobaczysz jakie będą nadsyłane teksty - ja bym na Waszym miejscu ich przedwcześnie nie filtrował, bo nie wiadomo czy będzie w ogóle z czego wybierać - a potem się zobaczy czy pakować to do jednego zina, czy robić siostrzane o innych systemach
Zobaczysz jakie będą nadsyłane teksty - ja bym na Waszym miejscu ich przedwcześnie nie filtrował, bo nie wiadomo czy będzie w ogóle z czego wybierać - a potem się zobaczy czy pakować to do jednego zina, czy robić siostrzane o innych systemach
- Temple Guard
- Falubaz
W sumie racjaTomash pisze:Po co chcesz TERAZ decydować się OSTATECZNIE?