Border Princes E-zin: o krok dalej
Border Princes E-zin: o krok dalej
no więc tak jak mowilem, zrobie temat, i zrobiłem
1.prosiłym o zapisanie sie osob chetnych w pisaniu e-zina potrzeba osob ktore znaja sie troche na rzeczy, i umieją pisac.
2. następnie mysle ze powinnismy zrobic jakies zebranie jesli projekt wypali, tj. bedzie wystarczająca liczba osob chętnych.
ja sam wyrazam duze chęci do pisania w e-zinie, mam wprawe w pisaniu tekstów jako redaktor naczelny jednego z działów na http://www.owned.pl
1.prosiłym o zapisanie sie osob chetnych w pisaniu e-zina potrzeba osob ktore znaja sie troche na rzeczy, i umieją pisac.
2. następnie mysle ze powinnismy zrobic jakies zebranie jesli projekt wypali, tj. bedzie wystarczająca liczba osob chętnych.
ja sam wyrazam duze chęci do pisania w e-zinie, mam wprawe w pisaniu tekstów jako redaktor naczelny jednego z działów na http://www.owned.pl
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2008, o 18:35 przez Arte, łącznie zmieniany 1 raz.
Rewelacyjna inicjatywa. Przyklejam temat. Być może też jakieś zalążki teamu do polskiego portalu o WFB?
Ze swojej strony mogę zaoferować pomoc w informatycznej stronie przedsięwzięcia - wiki do burzy mózgów, FTP/hosting plików, tajne podforum dla redaktorów itp. itd.
(z tekstami się oferował nie będę, bo znowu naobiecuję i spalę z powodu braku czasu)

Ze swojej strony mogę zaoferować pomoc w informatycznej stronie przedsięwzięcia - wiki do burzy mózgów, FTP/hosting plików, tajne podforum dla redaktorów itp. itd.
(z tekstami się oferował nie będę, bo znowu naobiecuję i spalę z powodu braku czasu)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
bardzo dobry pomysł, dzieki za odpowiedz, oddzwonimy do pana : Pgokish pisze:mogę zrobić grafika ^^ itp sprawy
super, to również się przyda, i bylbym/bylibyśmy wdzięczni. mam nadzieje ze pomysl wypali i bedziemy moze jeszcze bardziej znaniTomash pisze:Rewelacyjna inicjatywa. Przyklejam temat. Być może też jakieś zalążki teamu do polskiego portalu o WFB? Wink

- Temple Guard
- Falubaz
No proszę, podchodziłem sceptycznie do ewentualnej liczby chętnych, a tu takie miłe przyjęcie tego pomysłu
Aż dziw, że nikt nie wpadł na to wcześniej
Byle tylko zapał nie bym słomiany, a e-zin BP będzie potęgą 

Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
- Temple Guard
- Falubaz
Jakby co to jestem chętny, ale nie wiem, czy jesteście zainteresowani artykułami takiego housegamera (nie startuję w turniejach) i klimaciarza jak ja 

-
- Kretozord
@Jasiuuu Komiks na "okładkę" 
Bardzo wstępnie deklaruję się, że mógłbym robić jakieś tutoriale odnośnie malowania, jeśli takie będzie zapotrzebowanie.

Bardzo wstępnie deklaruję się, że mógłbym robić jakieś tutoriale odnośnie malowania, jeśli takie będzie zapotrzebowanie.
- Temple Guard
- Falubaz
Dodam jeszcze, że podobno (opinia innych) ładnie piszę po polsku, co dziś częste nie jest
Oprócz tego mam oko do błędów ortograficznych i literówek, więc mógłbym pomóc w korekcie. Natomiast w kwestiach technicznych/graficznych nie istnieję 

Nie widzę problemu z housegamerami - popatrzcie na battle reporty w chociażby Firebase 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- Temple Guard
- Falubaz
Cieszy mnie toTomash pisze:Nie widzę problemu z housegamerami - popatrzcie na battle reporty w chociażby Firebase

JA TEŻ SIĘ ZGŁASZAM DO POMOCY JESTEM Z ZAWODU INFORMATYKIEM WIĘC JAKBY CO TO SŁUŻĘ RADĄ, W SUMIE W BATLA GRAM NIEZBYT DŁUGO ALE W RPG I FANTASTYCE SIEDZĘ DŁUUUUGO więc jakbyście mieli na uwadze inne działy nie tylko batlowe to ja coś może opiszę, jakieś recenzje książek bo dużo czytam
sorry za capsa

sorry za capsa

Karkonoska Frakcja Fantastyki http://www.kffjelenia.fora.pl
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar

http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar