Border Princes E-zin: o krok dalej

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Border Princes E-zin: o krok dalej

Post autor: Arte »

no więc tak jak mowilem, zrobie temat, i zrobiłem
1.prosiłym o zapisanie sie osob chetnych w pisaniu e-zina potrzeba osob ktore znaja sie troche na rzeczy, i umieją pisac.

2. następnie mysle ze powinnismy zrobic jakies zebranie jesli projekt wypali, tj. bedzie wystarczająca liczba osob chętnych.

ja sam wyrazam duze chęci do pisania w e-zinie, mam wprawe w pisaniu tekstów jako redaktor naczelny jednego z działów na http://www.owned.pl
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2008, o 18:35 przez Arte, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

mogę zrobić grafika ^^ itp sprawy

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Rewelacyjna inicjatywa. Przyklejam temat. Być może też jakieś zalążki teamu do polskiego portalu o WFB? ;)

Ze swojej strony mogę zaoferować pomoc w informatycznej stronie przedsięwzięcia - wiki do burzy mózgów, FTP/hosting plików, tajne podforum dla redaktorów itp. itd.

(z tekstami się oferował nie będę, bo znowu naobiecuję i spalę z powodu braku czasu)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

gokish pisze:mogę zrobić grafika ^^ itp sprawy
bardzo dobry pomysł, dzieki za odpowiedz, oddzwonimy do pana : P
Tomash pisze:Rewelacyjna inicjatywa. Przyklejam temat. Być może też jakieś zalążki teamu do polskiego portalu o WFB? Wink

Ze swojej strony mogę zaoferować pomoc w informatycznej stronie przedsięwzięcia - wiki do burzy mózgów, FTP/hosting plików, tajne podforum dla redaktorów itp. itd.

(z tekstami się oferował nie będę, bo znowu naobiecuję i spalę z powodu braku czasu)
super, to również się przyda, i bylbym/bylibyśmy wdzięczni. mam nadzieje ze pomysl wypali i bedziemy moze jeszcze bardziej znani :P.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Jak ktoś chciałby jakieś ilustracje to proszę o pw ;)
Uerph.

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

albo jakiś komiks na koncu kazdego numeru :wink:

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Jucha, Jasiu... wasz duet oczywiscie ze sie nada ! :)

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Post autor: Temple Guard »

No proszę, podchodziłem sceptycznie do ewentualnej liczby chętnych, a tu takie miłe przyjęcie tego pomysłu :) Aż dziw, że nikt nie wpadł na to wcześniej :) Byle tylko zapał nie bym słomiany, a e-zin BP będzie potęgą :)
Gwardia umiera, ale się nie poddaje

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

ale i tak nam potrezba redaktorow... mysle ze jutro jak sie uzbiera pewna liczba ludzi, Tomash zrobi nam wlasne forum na bp, i moznaby uzgadniac kilka spraw

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Jakby co to jestem chętny, ale nie wiem, czy jesteście zainteresowani artykułami takiego housegamera (nie startuję w turniejach) i klimaciarza jak ja ;)

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

spoko spoko... tematy prac i nasze cele w innym forum i temacie :) jak mowile. tutaj prosze tylko ochetnych do przedsięwzięcia

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

@Jasiuuu Komiks na "okładkę" :)

Bardzo wstępnie deklaruję się, że mógłbym robić jakieś tutoriale odnośnie malowania, jeśli takie będzie zapotrzebowanie.

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Dodam jeszcze, że podobno (opinia innych) ładnie piszę po polsku, co dziś częste nie jest ;) Oprócz tego mam oko do błędów ortograficznych i literówek, więc mógłbym pomóc w korekcie. Natomiast w kwestiach technicznych/graficznych nie istnieję :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Nie widzę problemu z housegamerami - popatrzcie na battle reporty w chociażby Firebase ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Tomash pisze:Nie widzę problemu z housegamerami - popatrzcie na battle reporty w chociażby Firebase ;)
Cieszy mnie to :)

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: grahnar »

JA TEŻ SIĘ ZGŁASZAM DO POMOCY JESTEM Z ZAWODU INFORMATYKIEM WIĘC JAKBY CO TO SŁUŻĘ RADĄ, W SUMIE W BATLA GRAM NIEZBYT DŁUGO ALE W RPG I FANTASTYCE SIEDZĘ DŁUUUUGO więc jakbyście mieli na uwadze inne działy nie tylko batlowe to ja coś może opiszę, jakieś recenzje książek bo dużo czytam :P

sorry za capsa :P

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Niegłupi pomysł, chętnie dorzucę od siebie coś o WM&H i malowaniu, jeśliby była taka potrzeba. :)

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

a i ja chętnie pomogę, jakiś tutorialik skrobnąć, czy opowiadanko, czy raport z bitwy, ogółem artykuły i takie tam żeby czymś zapełnić, na informatyce i grafice nie znam się ale od tego widzę że już będą profesjonaliści :D

Chmuruś
Chuck Norris

Post autor: Chmuruś »

Ja mogę raz na jakiś czas wrzucić coś przede wszystkim o HE, albo jakiś raporcik bitewny. Jestem otwarty na propozycje ;)

Awatar użytkownika
Holgin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Holgin »

Ja mógłbym czasem coś skrobnąć, o 40k może, raport, o terenokreacji, o malowaniu i konwersjach dla początkujących napisać kiedyś. Jak coś pm, postaram się cośtam napisać :)

ODPOWIEDZ