Armia DE Scimiego - by dead [up-> 2hydra + CofB]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nie lubię grać z wampiro-turlaczami tymi nowymi, ale nie spróbować się z tak zacnym przeciwnikiem to dyshonor byłby, więc jeśli będzie możliwość challangowania, to z miłą chęcią zagram.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
@ skrzydel
tak jak wczesniej pisalem plytka pvc cienka na 1mm + szpilki wyginane kombinerkami kawalek drutu skreconego + klej klej i jeszcze raz klej
nowe foty BG

nie sa moze black ale na pewno to guard
i pasuje do armi
sa malowani juz tak ze mi sie nie chcialo
ale am nadzieje ze i tak wygladaja dosc porzadnie -> pozdro teraz zabieram sie za asaSINa i soke
tak jak wczesniej pisalem plytka pvc cienka na 1mm + szpilki wyginane kombinerkami kawalek drutu skreconego + klej klej i jeszcze raz klej
nowe foty BG

nie sa moze black ale na pewno to guard

Centralnie tytan pracy. Masz duzo czasu to Assasina i magiczke dopicuj ladniej 

Nie no stary, jestem pełen podziwu, nie dość że armia pomalowana całkiem porządnie, to jeszcze czas w jakim to zrobiłeś miażdży, szacun! Jak ja sobie pomyśle jak się musiałem zmuszać żeby pomalować kilkanaście figurek w tym tygodniu to mi głupio 

- Corvus Albus
- Kretozord
Jedynie ta kusza na czarce mnie jakoś razi, a reszta spoko 

Toż to Lifetaker a nie zwykła kuszaCorvus Albus pisze:Jedynie ta kusza na czarce mnie jakoś razi, a reszta spoko

Co do armii to naprawdę ekstra! Szacun dead za kawał dobrej roboty. Armia nie do poznania w porównaniu ze starą wersją- szczególnie widać to na Warriorach

idac takim tokiem rozumowania -> czy DARK elfy nie powinny byc mroczne i ciemne a nie jasniutkie niebieskawe i oczojebniutkie ?? -> pisalem odnosnie BG cze moze nie sa black ale nadal sa guardem
pierwsza wersja miala pancerze czarne -> wygladali jak odmiency
ta ma pancerze niebieskie ale szaty sa prawie czarne (mocno ciemny granat rozjasniony po rogach tylko wiec moze maja cos jeszcze z BLACK
)