Tak jak myślałem. Koleś jednak - nie kumaAkuma pisze:...

Swoją drogą - mecz rewanż - dobra rzecz, tylko trudna, o ile nie niemożliwa do przeprowadzenia na masterach.
Naczytaliśmy się wystarczająco dużo. A to, że możemy pracować bez publiczności uchrania nas przed koniecznością odpowiadanie na tak słabe merytorycznie, aczkolwiek bardzo długie posty."Nikt nie jest w stanie powiedzieć nam więcej niż już sami wiemy , mało rozgarnięta publiczność nie jest warta by z nią współpracować"
Mało rozgarnięta publiczność - czyli w twoim rozumieniu cała reszta użytkowników forum
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
przy takim podejsciu na prawde wierzysz, ze ktos ci powie co sie z ta grupa dzieje gdzie ja znalezc i gdzie publikuje swoj cs?Poza tym co się stało z ligą ocalenia świata ? Podobno miał się za to brać międzynarodowy komitet - mam rozumieć że ten komitet upadł na ryj czy dalej pracuje i uraczy nas jeszcze jedną propozycją ?
biorac pod uwage jakimi tworami sa lista ligowa i lista sedziowska to jego punkt widzenia jest o wiele ciekawszy i bardziekj znaczacy niz np. twqoj...Ok taki twój punkt widzenia. Twoje prawo.
w oltarzewie 3 lata temuBy the way to gdzie pierwszy turniej z wymiana armii się odbędzie
W takim razie ten CS będzie znakomityNaczytaliśmy się wystarczająco dużo. A to, że możemy pracować bez publiczności uchrania nas przed koniecznością odpowiadanie na tak słabe merytorycznie, aczkolwiek bardzo długie posty.
Zgadzam się - dodatkowo znacznie sprawniej wyartykułowanybiorac pod uwage jakimi tworami sa lista ligowa i lista sedziowska to jego punkt widzenia jest o wiele ciekawszy i bardziekj znaczacy niz np. twqoj...
Nie - powoli skłaniam się ku stwierdzeniu że mistyczny międzynarodowy komitet umarł śmiercią naturalną i nigdy żaden taki CS się nie pojawiprzy takim podejsciu na prawde wierzysz, ze ktos ci powie co sie z ta grupa dzieje gdzie ja znalezc i gdzie publikuje swoj cs?
Oczywiście, że się mylisz. Mistrzostwa Europy muszą mieć dopracowany CS - i on powstanie. Oczywiście, dla świętego spokoju, prace nad nim też nie są jawne.powoli skłaniam się ku stwierdzeniu że mistyczny międzynarodowy komitet umarł śmiercią naturalną i nigdy żaden taki CS się nie pojawi ( pewnie się mylę
Naprawdę, albo pisz z sensem, albo dla jaj. Ten bełkotliwy styl ani nie skłania do refleksji, ani nie bawi.jeśli chcesz uprawiać Macierewiczowaty styl myślenia to w kategoriach prowokacji potraktuj tą część mojej wypowiedzi która doprowadziła do takiego określenia - a nie samą parafrazę. Ludzie sami potrafią czytać - Posty na Hlosie - też.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
I tu jest problem. Bo ja bym chętnie też poznał kierunek zmian, ale nie wiem jak z tym sensownym wtrącaniem. Ty i kilka osób by coś sensownego napisało, a reszta to byłby "wishlist" (jak w temacie Shina, w którym, przyznam się, i ja niesiony entuzjazmem zmian i rewolucji, wziąłem udział...zafael pisze:Jednak wolałbym wiedzieć jak postępują prace, mieć możliwość skomentowania wysiłków czy też wtrącenie sensowne jakiegoś nowatorskiego rozwiązania.
Jeśli będzie mial on obowiązywać na wszystkich turniejach to tak. W przeciwnym razie - po co?Czy po stworzeniu CS-u zostanie od poddany głosowaniu przez LL?
Osiągnęliśmy konsensus co do tego, w które armie ingerujemy. Zostały nam 3 kodeksy do poprawek.powie, na jakim poziomie są prac - procentowo
Co innego wizja Akumy.4 karabiny pisze:Je to widzę w ten sposób. Dajcie ludziom pracować. Normalne jest, że lepiej im pójdzie jeżeli nikt się nie będzie wtrącać
tak to problem, z którym spotkałem sie już tworząc temat o referendum.I tu jest problem. Bo ja bym chętnie też poznał kierunek zmian, ale nie wiem jak z tym sensownym wtrącaniem. Ty i kilka osób by coś sensownego napisało, a reszta to byłby "wishlist"