Kultyści Slaneasha łączcie się...

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

ale nie masz wtedy shielda

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

tak spytam z ciekawosci: jakiej figorki używacie jako Anointeda? Jest wogle taka?

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Post autor: Temple Guard »

Dr Crane pisze:tak spytam z ciekawosci: jakiej figorki używacie jako Anointeda? Jest wogle taka?
Nie ma takiej figurki, więc musisz kombinować. Tu masz jak zrobili go ludzie z GW: http://uk.games-workshop.com/darkelves/ ... laanesh/3/
Gwardia umiera, ale się nie poddaje

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

wywaliłbym głowe bo jest beznadziejna i psuje całość. reszta elegancka...

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Całkiem niezły, choć ja się wciąż waham czy dawac mu steeda slaneesha (wtedy mój Malus robi za niego), czy na piechcie go puszczać i niech ma te 7 St i wtedy ten na zdjęciu jak najbardziej się nadaje.

Awatar użytkownika
Jonas
Wałkarz

Post autor: Jonas »

Ani trochę mi się ten games workshopowy anointed nie podoba. Wygląda po prostu jak elf w chaos armourze. Jak dla mnie powinno być po nim widać, że jest częściowo demoniczny. Gdybym robił konwersję, to spróbowałbym np. zrobić mu zamiast jednej ręki jakąś fajną mutację (nie żaden wielki pazur oczywiście, tylko coś bardziej eleganckiego), przerobić połowę twarzy na twarz demona, albo nawet zrobić go lekko lewitującego.
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

jeśli mnie pamięć nie myli to w SoC było zaznaczone że Anointedzi nie są zmutowani....

Awatar użytkownika
Bison
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Bison »

Witam.
Może mi ktoś podesłać linka lub podać statystyki mounted demonettes of slaanesh oraz ich ich koszt punktowy.

Chciałbym zagać CoS'em bo nigdy nie grałem jeszcze :).

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Ostatnio zmieniony 16 lis 2007, o 17:14 przez Artein, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Bison
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Bison »

Dzięki, nie wpadłem na to żeby tam sprawdzić :D

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

http://uk.games-workshop.com/darkelves/ ... mylist.pdf w klucie spotkałem się z takim czymś jak:

keeper of secrets 0-1

aspiring chamion of chaos

co to jest ten kiper oraz jakich bohaterów chasou mogę sobie wziąć (;
?[/url]

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

jeśli chodzi o bohaterów chaosu to zapewne możesz wziąć tych, których wymieniłeś. Jak sam zauważyłeś są to bohaterowie chaosu więc ich statsy są zapewne w chaos ad. wróć. . . chaos ab.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"

Widukind z Korwei, Kronika Saska

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Keeper of Secrets to Greater Daemon Slaanesha

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Tak a propo Kultu, obawiam się niestety że go nam zlikwidują, a szkoda bo to moim zdaniem ciekawa armia wprowadzająca jakieś orzezwienie do zaniedbanej przez GW armii DE....na druchii net coś swego czasu przebąkiwali o likwidacji COS... a jak jest w rzeczywistosci? Po wyjsciu nowych HE, Dwarfów dopuszczalne są jeszcze armie Sea Patrolu i Slayerow???

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Nie... i bardzo dobrze ;)

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

chociaż mogłiby wrzucić Anointeda i dać jakieś zasady w stylu Mark of Slaanesh, Mark of Khaine.... jakoś jednostki z jednym i drugim, żeby nie występowały w jednej armii i coś tam jeszcze.... mniej więcej na wzór Marków w Chaosie
zawsze to by była większa różnorodność

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Ja uważam że kulcik się jeszcze pojawi, choć nie w nowym AB, raczej przewidywał bym jego pojawienie się później jako armii opcjonalnej, może przy okazji wyjścia nowego chałasu.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Ostatnio, jako że stałem sie ich szczesliwym posiadaczem, umiescilem w mojej rozpie Cultu 10 Mengilii- musze przyznac ze idealnie sie wpasowują w klimat tej ciekawej armii. Pożegnałem COK i musze przyznac - nie żałuję.
Ci panowie są niesamowici, drodzy co prawda i wrazliwi na wszelkie autohity czy magię, ale przy zapewnionej im ochronie spisuja sie na medal.

ajpinus
Chuck Norris

Post autor: ajpinus »

Dokladniwe, wszyscy gadaja ze sa bardzo drodzy, ale nic ich nie zastapi, sa niesamowicie uzyteczni i skuteczni, 350 punktow i masz oddzial ktory wygrywa dla ciebie gre za gra, pozdro

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Mengile w Culcie troche to dla mnie dziwne, ale jak się sprawdzają to spoko. Sam musze sie w nich zaopatrzyc do to kurde fajny i dobry oddział.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

ODPOWIEDZ