Balancing Patch
Moderator: Dibo
Wrzuci ktos koszty mutacji, starych itemów itd.? Bo niestety ja tego juz nie posiadam 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
masz
http://strony.aster.pl/barbaros/balancing_patch.pdf patch
w opisie bestii masz link do mutacji z kosztami.
a najlepsze z tego wszytkiego jest i tak minimum 5 w szeregu w herdach.
http://strony.aster.pl/barbaros/balancing_patch.pdf patch
w opisie bestii masz link do mutacji z kosztami.
a najlepsze z tego wszytkiego jest i tak minimum 5 w szeregu w herdach.
Balancing patch juz widziałem i czytałem 2 razy by dobrze wszystko zrozumiec
Jednak dzięki bo przeoczyłem ten link 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
dokładnie tak. I pobłażliwych uśmiechów w stylu: "przyjechałeś na turniej z bestiami, to jesteś odważny klimaciarz" (czytaj głupi frajerJasif pisze:ja tam sie jaram tym patchem, w koncu nie bedzie tekstow w stylu "- kim grasz? - z bestiami, 20-0 dla mnie w 5 turze"

zwracam się jednakże z malutkim postulatem lobbingu, chociaż nie wiem, czy możliwym do przeforsowania:
centigory zrobić fast cavallery
nie wiem, czy to nie za wiele bo i tak patch zrobił cuda, chwała LS

PS.Szybkie pytanie dla speców. Czy wargor BSB z mutacją extra arm może:
a)w ogóle wziąć magiczny sztandar (mutacja nie jest magicznym przedmiotem, ale jest tą samą "kategorią" dodatków.
b) wziąć dwuręczniaka lub tarczę?
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
A - imho nie, jednak jest to liczone w limitu itemów.
B - na pewno nie - to nie brak rak zabrania mu brac tarcze/dwuraka, tylko zasady ogolne. A magicznego dwuraka (slaughterers blade) może nosic i tak.
B - na pewno nie - to nie brak rak zabrania mu brac tarcze/dwuraka, tylko zasady ogolne. A magicznego dwuraka (slaughterers blade) może nosic i tak.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
nie, impakty to nie shooting. Impakty ida w to z czym jest kontakt, czyli praktycznie zawsze gory, a jak jest jeden i drugi to zawsze pozwalałem przeciwnikowi wybrac - jego oddział, jego hity, więc imho ma do tego prawo.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
eh, dawno nie grałem, trzeba przeczytać - ale jestem prawie pewien że zapisu o szutingu nie ma.
Popaprałeś chyba bo jak walą w herosa na mouncie to zawsze idzie w mounta.Szczurza Jucha pisze:Khm. Jak jest w impactach distributed as shooting to mi się wydaje że pierwsze ungorzyska spadają. Tak samo jak walą w herosa na straszydłach jest losowanie chyba. Czy ja cos popaprałem?

A licky boom boom down!!!
To jest kwestia na doczytanie, ale w sumie to chyba średni pomysł:P
tak to by padły gory tylko, a tak najpierw ungory - bo łatwiej zabić, a potem gory z walki bezpośredniej...hmm taki rydwan elficki de lub he to postrach....ale na czołga już więcej lepszych gorów (bo z add h-t-h) by waliło... sam nie wiem...
tak to by padły gory tylko, a tak najpierw ungory - bo łatwiej zabić, a potem gory z walki bezpośredniej...hmm taki rydwan elficki de lub he to postrach....ale na czołga już więcej lepszych gorów (bo z add h-t-h) by waliło... sam nie wiem...
1) ida w ungory (distribute as shooting) (mozna latwo zdjac roznych handlersow nie stykajacych sie w ccSzczurza Jucha pisze:Khm. Jak jest w impactach distributed as shooting to mi się wydaje że pierwsze ungorzyska spadają. Tak samo jak walą w herosa na straszydłach jest losowanie chyba. Czy ja cos popaprałem?

2) ida w mounta. jest to wyjatek opisany w rydwanach