ZIELONI NA PGA CZYLI JEDZIEMY NA PODIUM! ^^

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
qlpin
Chuck Norris

Post autor: qlpin »

Leszczu pisze:
Kubunio pisze:dobra, mi też się podoba, ale co z terrorystami? zakładamy, że nie dolecą?
zakładamy, że nie dolecą...
a jak dolecą to trzeba pozdawać na 8 Ld co jest praktycznie standardem u zielonych. nie da się tego ominąć niestety
są jeszcze wraithy, lord DE, treeman'y z nałożoną regenką z czaru itp...

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Post autor: ZiMny »

Może piszczałki jakimś goblinom dać :D ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Leszczu
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Leszczu »

Zimnokrwisty pisze:Może piszczałki jakimś goblinom dać :D ?
I co niby mają spanikować? Bez sensu
qlpin pisze:są jeszcze wraithy, lord DE, treeman'y z nałożoną regenką z czaru itp...
to jest zawsze i jakoś trzeba sobie dać rade. Wraithy jak i całe VC są mocno przycięte. A regenke na treemana można zatrzymać scrollem czy kościami ;) to już losowość...

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Rozpa ciekawa, ale cienka raczej. Ale jesli juz koniecznie chcesz tym grac, to daj BSB BO, w ten sposob pozbedziesz sie klopotu animozji w klocku z magami (i tak lepiej nie wkladac wszystkich magow do jednego klocka, ale moze byc BO i duzy mag w jednym np.). Ew. dalbym 10 savage na trzymanie magow. Pierwszy lepszy nieco mocniejszy ostrzal i masz panikujacy klocek z magami. Fanatykow przeceniasz. Jak gram z inferno to zazwyczaj nie robią mi nic, a raz na pare gier tylko potrafia zrobic niezla sieczke jak cos na nich skonczy ruch... Ale przy takiej ilosci to zrobia wiecej szkod niz dobrego :P

Tak czy siak grać na taką rozpe byloby bardzo zabawnie. Wszedzie panikujace gobliny, rozbijajace sie fanatyki, i goniace swoich :P

Natomiast dobre na brete, i to szczegolnie na taka w wersji bez fastow :D
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

daj BSB BO, w ten sposob pozbedziesz sie klopotu animozji w klocku z magam
przerzut paniki w 12" bardziej mu sie przyda.

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Mi się odoba bsb Sz-Matek ;P

Nie wiem czy imiennik by sie ucieszył Leszczu :P

Awatar użytkownika
Leszczu
Chuck Norris
Kontakt:

karlee pisze:Rozpa ciekawa, ale cienka raczej. Ale jesli juz koniecznie chcesz tym grac, to daj BSB BO, w ten sposob pozbedziesz sie klopotu animozji w klocku z magami (i tak lepiej nie wkladac wszystkich magow do jednego klocka, ale moze byc BO i duzy mag w jednym np.). Ew. dalbym 10 savage na trzymanie magow. Pierwszy lepszy nieco mocniejszy ostrzal i masz panikujacy klocek z magami. Fanatykow przeceniasz. Jak gram z inferno to zazwyczaj nie robią mi nic, a raz na pare gier tylko potrafia zrobic niezla sieczke jak cos na nich skonczy ruch... Ale przy takiej ilosci to zrobia wiecej szkod niz dobrego :P

Tak czy siak grać na taką rozpe byloby bardzo zabawnie. Wszedzie panikujace gobliny, rozbijajace sie fanatyki, i goniace swoich :P

Natomiast dobre na brete, i to szczegolnie na taka w wersji bez fastow :D
1)bsb BO nie może nieść sztandaru do przerzutu panik na goblinach. tak to by już tu był a sztandar gra tu kluczową role. panika na jednym klocku to zdanie na 8 LD z przerzutem.
2)jak klocek odniósł duże straty generał i bsb emigrują do następnego i tak do osranej śmierci.
3)co do savage już pisałem. wolę klocek ng
4)Może i przeceniam fanatyków ale dobrze straszą, a jak wejdzie waaagh w dobrym momencie to fanole są nieocenieni.

DolmiR pisze:Mi się odoba bsb Sz-Matek ;P

Nie wiem czy imiennik by sie ucieszył Leszczu :P
Łeeee miałem go na DMP to Matek nie miał żadnych pretensji ;P
Ostatnio zmieniony 31 paź 2008, o 16:35 przez Leszczu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Leszczu pisze: 4)Może i przeceniam fanatyków ale dobrze straszą, a jak wejdzie waaagh w dobrym momencie to fanole są niedocenieni.
nieocenieni :wink:

Awatar użytkownika
Leszczu
Chuck Norris
Kontakt:

Xet pisze:
Leszczu pisze: 4)Może i przeceniam fanatyków ale dobrze straszą, a jak wejdzie waaagh w dobrym momencie to fanole są niedocenieni.
nieocenieni :wink:
dziękuję ;) poprawie

ODPOWIEDZ