Do kogo jesteś podobny ? foto - zabawa

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Najwyraźniej w informatyce ktoś wkrótce sformułuje "problem Thuriona", czyli wyłożenie się algorytmów rozpoznawania twarzy przy jakichś ekstremalnych gębach :D
(bez urazy :) )

Z drugiej strony nie kojarzę żadnej aktorskiej celebrity z facjatą choć trochę przypominającą Thuriona. Rób karierę men, nisza czeka ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

za 10tym zdjeciem wyszedl ethan hawke, czy ja kurna jestem podobny do ethana hawka :P ??? to jakas bzdura :twisted:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Matko slaaneshowa... to ten chudzielec z "Przed Zachodem Słońca"? :D
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Tomash pisze:Matko slaaneshowa... to ten chudzielec z "Przed Zachodem Słońca"? :D
Obrazek

:D

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

cały ty :lol:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Kozisyn, Thurion na następny raz spróbujcię chociaż ze da słowa napisać, a nie tylko buźkę wstawić. Muszę coś takiego kasować, bo się zaraz banda spamerów zjawi i temat zamieni się w galerię emotikonek.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
badyl
Chuck Norris

Post autor: badyl »

ja jestem podobny do jakis typow, co nigdy o nich nie slyszalem...
ale to gowno niby faktycznie dziala, jak wrzucic zdjecie kogos znanego to go rozpoznaje

Awatar użytkownika
badyl
Chuck Norris

do ch...a lorda vadera,
z inna fota wyszlo ze do Ronaldo jestem podobny, to juz przesadzili!!

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Wstawilem ok 20 zdjec z 13 nie odnalazlo zadnego odpowiednika W pozostalych powtarzaly sie glownie 3 nazwiska Tom Weiling ( ten co gral supermena w tajmnicach Smallville) , M.Shadows ( nie wiem kto to ) oraz Micheal Owen...

Awatar użytkownika
Pasiaczun
Mudżahedin

Post autor: Pasiaczun »

Wyszedl Mi Owen...
heh
:wink:

Awatar użytkownika
badyl
Chuck Norris

no to macie fajnie, ze Owen, chyba lepiej niz Ronaldo ze szczerba miedzy jedynkami
ja jednak bede sie trzymac wersji kolezanek, co mowia, ze jestem podobny do Martina Schmitta albo Davida Duchovnego;)

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Ja jestem podobny do Tyler Hansbrough :roll:

Do khainka:
widziałem twoje niuch niuch niuch :lol:

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

a ja jestem do Jude Lawa :P grał w "Wróg u bram" rosyjskiego snajpera... zawsze go lubvilem :D i do Mohandas Gandhi

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

teraz to padłem Jon Bon Jovi :P

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

kto to jest Benico Del Toro??

do niego jestem w każdym bądz razie podobno, a potem nawet do Owena :P ;) ale to już daleko
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

21 Gram, Sin City - jak obejrzysz któryś z tych dwóch filmów, będziesz wiedział kto to Benicio Del Toro :)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

już się zajołem wgłębianiem w jego biografię i masz racje, całkiem miły gosciu :P

a na innym byłem podobny do Glana Danzinga :twisted: :twisted: :twisted: hahaha ale tylko w 70% ;) , świetna zabawa z tym jest :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

o shit! jestem podobny do.... Sharon Stone.potem do hmmm... sandry Bullock, kate bosworth,hideto matsumoto(???),katherine heigl, pffhr, haha jennifer lopez!!!!! no i tam jakieś inne kobiety-wszystko ponad 70%, chyba zacznę szukać związku z lezbijką.....

pora wrzucić inne zdjęcie....

ok. zrobiłem już trochę lepsze. nr.1-75%-Hirthik roshan(???), potem: alec baldwin, johnny cash, gary oldman, michael rosenbaum, (aaaaaaaaa!)- elton john. to już koniec.... :(

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

Ej czuję się załamany...
zdjęcie nr 1:
- Will Smith (70%)... nie ma co ale jestem czarny :D
dalej nawet nie pisze, bo nie wiem kto to....

zdjęcie drugie:
- Hugh Grant(73%)- no nie wiem, ogólnie to siostra mnie wybrechctałą jak jej to pokazałem :D
- David Boreanaz, czy jakoś tak(71%)- chłpoak Buffy... jeee... szkoda że blondynki mnie aż tak nie kręcą :P
- Sharon Stone(71%)- no i to aię zdenerwowałem... :D
-Johny Depp (70%)- może byc :D

Awatar użytkownika
Vilgefortz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Vilgefortz »

a Mnie 2 razy wyszlo ze jestem podobny zupelnie do nikogo a przy trzecim (w miare normalnym zdjeciu) wylazl johny deep i david bovie xD nie zeby ci dwaj byli podobni do siebie :d

ODPOWIEDZ