Do kogo jesteś podobny ? foto - zabawa
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Najwyraźniej w informatyce ktoś wkrótce sformułuje "problem Thuriona", czyli wyłożenie się algorytmów rozpoznawania twarzy przy jakichś ekstremalnych gębach
(bez urazy )
Z drugiej strony nie kojarzę żadnej aktorskiej celebrity z facjatą choć trochę przypominającą Thuriona. Rób karierę men, nisza czeka
(bez urazy )
Z drugiej strony nie kojarzę żadnej aktorskiej celebrity z facjatą choć trochę przypominającą Thuriona. Rób karierę men, nisza czeka
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Matko slaaneshowa... to ten chudzielec z "Przed Zachodem Słońca"?
Kozisyn, Thurion na następny raz spróbujcię chociaż ze da słowa napisać, a nie tylko buźkę wstawić. Muszę coś takiego kasować, bo się zaraz banda spamerów zjawi i temat zamieni się w galerię emotikonek.
A licky boom boom down!!!
Wstawilem ok 20 zdjec z 13 nie odnalazlo zadnego odpowiednika W pozostalych powtarzaly sie glownie 3 nazwiska Tom Weiling ( ten co gral supermena w tajmnicach Smallville) , M.Shadows ( nie wiem kto to ) oraz Micheal Owen...
Ja jestem podobny do Tyler Hansbrough
Do khainka:
widziałem twoje niuch niuch niuch
Do khainka:
widziałem twoje niuch niuch niuch
kto to jest Benico Del Toro??
do niego jestem w każdym bądz razie podobno, a potem nawet do Owena ale to już daleko
do niego jestem w każdym bądz razie podobno, a potem nawet do Owena ale to już daleko
21 Gram, Sin City - jak obejrzysz któryś z tych dwóch filmów, będziesz wiedział kto to Benicio Del Toro
już się zajołem wgłębianiem w jego biografię i masz racje, całkiem miły gosciu
a na innym byłem podobny do Glana Danzinga hahaha ale tylko w 70% , świetna zabawa z tym jest
a na innym byłem podobny do Glana Danzinga hahaha ale tylko w 70% , świetna zabawa z tym jest
o shit! jestem podobny do.... Sharon Stone.potem do hmmm... sandry Bullock, kate bosworth,hideto matsumoto(???),katherine heigl, pffhr, haha jennifer lopez!!!!! no i tam jakieś inne kobiety-wszystko ponad 70%, chyba zacznę szukać związku z lezbijką.....
pora wrzucić inne zdjęcie....
ok. zrobiłem już trochę lepsze. nr.1-75%-Hirthik roshan(???), potem: alec baldwin, johnny cash, gary oldman, michael rosenbaum, (aaaaaaaaa!)- elton john. to już koniec....
pora wrzucić inne zdjęcie....
ok. zrobiłem już trochę lepsze. nr.1-75%-Hirthik roshan(???), potem: alec baldwin, johnny cash, gary oldman, michael rosenbaum, (aaaaaaaaa!)- elton john. to już koniec....
Ej czuję się załamany...
zdjęcie nr 1:
- Will Smith (70%)... nie ma co ale jestem czarny
dalej nawet nie pisze, bo nie wiem kto to....
zdjęcie drugie:
- Hugh Grant(73%)- no nie wiem, ogólnie to siostra mnie wybrechctałą jak jej to pokazałem
- David Boreanaz, czy jakoś tak(71%)- chłpoak Buffy... jeee... szkoda że blondynki mnie aż tak nie kręcą
- Sharon Stone(71%)- no i to aię zdenerwowałem...
-Johny Depp (70%)- może byc
zdjęcie nr 1:
- Will Smith (70%)... nie ma co ale jestem czarny
dalej nawet nie pisze, bo nie wiem kto to....
zdjęcie drugie:
- Hugh Grant(73%)- no nie wiem, ogólnie to siostra mnie wybrechctałą jak jej to pokazałem
- David Boreanaz, czy jakoś tak(71%)- chłpoak Buffy... jeee... szkoda że blondynki mnie aż tak nie kręcą
- Sharon Stone(71%)- no i to aię zdenerwowałem...
-Johny Depp (70%)- może byc
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
a Mnie 2 razy wyszlo ze jestem podobny zupelnie do nikogo a przy trzecim (w miare normalnym zdjeciu) wylazl johny deep i david bovie xD nie zeby ci dwaj byli podobni do siebie :d