Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Moderator: Hoax
imo skaveny nie maja takiego potencjalu zeby przegiac ich booka, sila demonow i VC to powszechny strach, ItP i niebrejkowalnosc, dodac pare gietych przedmiotow i mamy armie-potwora.
szczury to armia zupelnie innego typu, moga byc mordercze, ale jedna pechowa panika i wszystko idzie w... i to sie raczej nie zmieni
szczury to armia zupelnie innego typu, moga byc mordercze, ale jedna pechowa panika i wszystko idzie w... i to sie raczej nie zmieni
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
haha wątpie w toStormvermin S4 base, ASF, cause fear
to wszystko jeden wielki bełkot, nie wierzcie w to!
R.I.P. pisze:
Mówisz, że Vc i DoCh są przegięte, a He i De też niczego sobie, myśle, że właśnie nastała edycja przegiętych armii...
Proszę Cię zastanów sie co ty mówisz , widziałeś może te armie w czołówkach masterów? Może DE jakoś jeszcze trzymają się ze względu na dopakowanie , ale HE na tą chwile są dośc przeciętne . Nastała edycja przegiętych armii ? Hmm , orki też są 7 edycyjne , a jakos nie widze ich przegiętości Figureczki się nie sprzedawały , to trzeba było dopakowac .
Od momętu wydania De (o ile się nie mylę) to armie może nie prze- ale gięte...
Nie wiem nawet gdzie mogę znaleść czołówki masterów (turniejowo to tylko lokale mnie interesują, a i tak niegram w nich).
Dobra, ale kończąc offtop: Skaveny są fajne, nawet jeśli nie będą przegięte
Nie wiem nawet gdzie mogę znaleść czołówki masterów (turniejowo to tylko lokale mnie interesują, a i tak niegram w nich).
Dobra, ale kończąc offtop: Skaveny są fajne, nawet jeśli nie będą przegięte
Buhahahaha
Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD
Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Jesteście śmieszni, gięte gięte, kurna to są niepotwierdzone plotki i niewiadomo co się sprawdzi. Podejrzewam, że coś tak, ale żeby po jednym poście już pisać, że robią kolejne Demony. Chłopaki uspokujcie się, czas na panikę dopiero nastanie:D:D
...
...
Nie mówię że robią demony tylko że plotki które tu zacytowano to stek bzdur w mojej opinij. Pomijając już wszystkie inne absurdy to ciekaw jestem jak miały by być umotywowane choćby te ASF i fear u stormverminów, bo tego to chyba nawet najwięksi wyznawcy rogatego szczura nie przepchną.
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
co do stormów to się zgodzę;) chociaz mogliby miec 4 siły i stubborn gdy jest z nimi greay seer/warlord bo fear i ASF to "lekka przesada". fajnie jak by tak zostawili monków i censerów bo ich klan to sami wariaci hardkorowcy (mój ulubiony klan:)) i powinno tak zostac ale co jak co klan moulder powinni dopakowac bo strasznie plewny jest , chodzi mi oczywiscie o rat ogry i master moulder bo sa z tego co ja wiem to chyba nikt nimi nie gra.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Panowie nadchodzi Age of Reckoning czyli czas BP-R trzeba się upomnieć o swoje albo niedługo zostaniecie sami z kodeksem 6 edycyjnym!
trzeba przemyśleć sprawę odnośnie:zasada zacinania, ld zawsze, nawet gdy uciekają! Dajmy im! Ja jestem za - przecież szeregi maja nadal, nie ucieka skirmish. No i najważniejsze rat ogry są słabe? Przecież to prawie szalone chłopy, moze jakaś rerol paniki? Smile
trzeba przemyśleć sprawę odnośnie:zasada zacinania, ld zawsze, nawet gdy uciekają! Dajmy im! Ja jestem za - przecież szeregi maja nadal, nie ucieka skirmish. No i najważniejsze rat ogry są słabe? Przecież to prawie szalone chłopy, moze jakaś rerol paniki? Smile
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
ratogrom bym dał przerzut wszelkiej psychologii do póki żyją poganiacze. Reszta jest fajna i sie nie ma czego czepiać (no może jeszcze brak poisona u monków mi się nie podoba).
A uciekająca jednostka jest "tak jakby" skirmish wiec ranków nie ma, a co za tym idzie bonusów do liderki też. Dla mnie to zrozumiała opcja, w końcu jak skaven popuści już piżmo strachu i zacznie uciekac to nie łatwo go nakłonic żeby powrócił na pole bitwy
A uciekająca jednostka jest "tak jakby" skirmish wiec ranków nie ma, a co za tym idzie bonusów do liderki też. Dla mnie to zrozumiała opcja, w końcu jak skaven popuści już piżmo strachu i zacznie uciekac to nie łatwo go nakłonic żeby powrócił na pole bitwy
BOGINS pisze:No stary ale biegniesz w kupie 30 kolegów... chociaż jakiś bonus za liczebność czy coś....
i jak biegnie tak 30 kumpli to sam zawrócisz
sam grałem skavami jedyne czego brakuje to 2 rzeczy
1.RO nie panikują od mniejszych...no bo co ich to obchodzi są głodne i bite od początku chowane na wojnę i tylko najagresywniejsze przetrwają a tak 5 NR i panika na takich RO odchodzi nam możliwość skutecznej zasłony i możliwości pułapki
a co do przerzutu psychy mają jak w 6" jest Master Mouldera ale to nieopłacalna rzecz
ewentualnie dołączenie tego hero do oddziału mogłoby dać RO stubborna na ld hero->w końcu gościu jest postrachem wśród takich bydlaczków i potrafi ich skutecznie zmusić do walki
Przestańcie i tak skaveny wypadają lepiej przy niektoych armiach w świetle VC i DL...
A ty Bogins, demagogu, idź innych motaj, nabijaczu postów, rewolucjonisto :D:D
Lepiej truj na podforum BP+R, by orki bonusów nie dostały, bo wtedy każdy będzie coś chciał...
A ty Bogins, demagogu, idź innych motaj, nabijaczu postów, rewolucjonisto :D:D
Lepiej truj na podforum BP+R, by orki bonusów nie dostały, bo wtedy każdy będzie coś chciał...