Wrocław BARD 21.12.08r. ,,Got Skill"
-
- Mudżahedin
-
- Mudżahedin
IMHO za szybko sie nie skonczy. Jest 5 bitew do zagrania.
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Nie wiem jak wy liczycie ale jeżeli po 3h na I i II runde to mamy 6h, do tego 30min opóźnienia. Turniej sie zaczyna o 9:00 czyli po II mamy godzine 15:30 . Ostatnia bitwa już powinna szybciej pójść bo każdy gra swoją armią wiec nawet gdybyś dali 2h (bo zawsze jakieś opóźnienie sie pojawi) na tą bitwe to turniej kończy się o 17:30! 

- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Ty mnie nie denerwuj
jak mogłeś mi zadać w chelengu 21Wo!! ale spoko Ogry dostały kopa dzięki patchu 

stop stop
fizycznie Twój Hunter dostał 21 woundów (przypominam że trafiłem 4 razy, zraniłem 4 razy po d6 woundów, wyszło łącznie 21 woundów )
oczywiście do challengu liczy się tylko 4+6 woundów co wówczas obliczyliśmy
FIFI, chętnie z Tobą zagram na turnieju...taki mały czelendż
I nie jest to chęć pociśnięcia kogoś za wszelką cenę...zobaczymy jak po patchu spisują się grubaski

fizycznie Twój Hunter dostał 21 woundów (przypominam że trafiłem 4 razy, zraniłem 4 razy po d6 woundów, wyszło łącznie 21 woundów )
oczywiście do challengu liczy się tylko 4+6 woundów co wówczas obliczyliśmy

FIFI, chętnie z Tobą zagram na turnieju...taki mały czelendż

I nie jest to chęć pociśnięcia kogoś za wszelką cenę...zobaczymy jak po patchu spisują się grubaski

- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Przemyśle
choć to ma być mecz/rewanż a coś mi sie nie widzi granie małymi, brodatymi członkami z Movem=3' 

przeczytalem dopiero teraz zasady i musze powiedziec ze sa mega zajefajne, bede na pewno.
jedne psy są?
harpie w corach to przegięcie, jeżeli wszystko zostało obcięte razem ze specialami, to jedyna armia, która wystawi Ci parę maszyn to dwarfy, ale na widok bolców czy armaty można się tylko pośmiać nie mając hydry/innych wymiataczy
Poza tym gwardii nie obcinam. Na wszystko jest remedium. Psy nie są az tak straszne- ludzie na masterach wreszcie pokazali to, zamiast krzyczec ,,przegiecie"
harpie w corach to przegięcie, jeżeli wszystko zostało obcięte razem ze specialami, to jedyna armia, która wystawi Ci parę maszyn to dwarfy, ale na widok bolców czy armaty można się tylko pośmiać nie mając hydry/innych wymiataczy
Poza tym gwardii nie obcinam. Na wszystko jest remedium. Psy nie są az tak straszne- ludzie na masterach wreszcie pokazali to, zamiast krzyczec ,,przegiecie"