Zakończenie sezonu 2008 - Imperium Gier 13 XII
Więc raczej po turnieju. Zachowamy reguły na inny termin, przy czym bez pojedynku a z zamianą w trzeciej rundzie - pierwszy z ostatnim itd. ale całymi rozpiskami 
Oczywiście w sobotę i tak zapraszam - pogramy coś dla funu

Oczywiście w sobotę i tak zapraszam - pogramy coś dla funu

25-28 zamknięte. 24 do jakiejś 12:00. 29 - 31 otwarte (chociaż na pewno we środę krócej) w sam Nowy Rok oczywiście zamknięte. 3 I turniej 

Kurwa mać, może jeszcze jakieś imprezy towarzyszące, hehh xDksch pisze:3 I turniej
Twoja stara wpadnie zatańczyć taniec brzucha? 

Powinniście raz na jakiś czas robić turniej zamknięty, znaczy tylko dla graczy, zebym mógł przyjść i siąść z browarem, troche sie porobić, pocisnąć jakieś maski i ogólnie bardziej wyciagnać rękę w stronę ludzi 

Ok, rozprułeś sie, jeżeli to twoja, to nie zapomnij kolegom z legionu zaproszeń porozsyłać bo wiemy ze o nas pamiętasz 

Skaven - jest to jakiś pomysł, chociaż wolałbym zrealizować osobno spotkanie piwne, które proponowałem, i osobno turnieje.
To nic, napije sie zanim przyjde

Ja nie mam nic przeciwko żeby mój przeciwnik podczas turnieju pił piwo czy jakąś inną ciecz czy też robił coś jeszcze innego 

jeśli oczywiście i ze mna sie podzieli, badz i mi pozwoli spozywac inne ciecze.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
To ty Arbal jeszcze nie grałeś bitwy ze mną jak maiłem "dobry humor". Ci którzy grali ze mną na arenie długo tego nie zapomną. Ale najlepsza była wtedy gra z VC bo ruszyłem moje skinki po lewej o 12 cali potem resztę skinków, a na koniec wróciłem do tych pierwszych i ruszyłem je kolejne 12" a po tym jak przeciwnik powiedział mi że ruszyłem je troche za daleko to cofnałem je 2"
A jak powiedział za je już ruszałem to je cofnąłem i powiedziąłem ze mam to w dupie niech tak bedzie i tak go pojadę. Wynik 20:0 dla mnie

Kiedy zacząłem czytać od razu wiedziałem, że pojawi się 20-0 dla mnie
Ale ruszenie skinków fajny myk, szkoda że na koniec jeszcze nimi nie zaszarżowałeś 

spoko spoko : nie nie moja.. moja jest za rowny rok :p wysle zaproszseniaSkaven pisze:Ok, rozprułeś sie, jeżeli to twoja, to nie zapomnij kolegom z legionu zaproszeń porozsyłać bo wiemy ze o nas pamiętasz

tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach

Dzięki, wpadniemy z Cinkiem 

taka dziura po drodze do nowego sącza, jak by co posłużę im za przewodnika
xYz