Chaośniczy smok

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Macki
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Macki »

Chujowy..tak jak własciciel...(nie no joke :lol: :lol: )

....sam wiesz losiu co powiedzielem jak go pierwszy raz zobaczylem :wink: .

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

Smok jest na żywo super,a tobie Maciek sie nie dziwie,ze nie powiedziales tego publicznie co bys z nim ZROBIŁ. :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Kolorowy :). Na tym zdjęciu jest troche ciemny, więc średnio widać szczegóły, ale ogólnie mi się całkiem podoba. Tylko rogi imo szwankują, bo takie duże rogi można fajnie zmolestować ;)

Łosiu

Post autor: Łosiu »

Na nowych fotkach elementy wnętrzności moga wydawac sie fioletowe, ale to przez lampe w telefonie (w realu sa czerwone). A propos poprzedniego posta- nie umiem jeszcze jakos pieknie malowac kosci :oops: Z paseczkami by wajnie wygladaly. Ktos mi moze na pw powiedziec jak to zrobic?

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Czy to jest drybrush przypadeczkiem zastosowany?? Bo jesli tak to nedza, jakos niemoge dojrzec cholera przez te zdjecia.
Podstawke zapodaj bo bez niej to jak bez jaj normalnie :)
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Chaoschild rozbawiles mnie - jesli drybrush to Ci sie nie podoba , a jak nie to fajny ? Jakie ma znaczenie jaka technika liczy sie efekt koncowy, ktory wg. mnie pomimo zastowoania drybrusha wyszedl b.fajnie !!!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Troyan pisze:Model pewnie pomalowany lepiej niż wygląda. Dam Ci kilka wskazówek jak zrobić dobre zdjęcie:
Nalejcie mu wódki! Ten post aż sie prosi o wydzielenie do własnego tematu w forum o poradach malarskich :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Ziemal kurde chodzi mi o to ze tak czy siak jest kiepski, poza tym na tak duzym modelu zastosowac drybrush to istne harakiri :wink:
Podstawka mogla by podniesc klase modelu, albo lepsze zdjecie, bo za dobre niestety nie sa, albo to moj kuna laptop szwankuje :?
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Chyba , ze tak... No ja uwazam inaczej ;)

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Teraz przynajmniej widać, jakie ma kolory. Ale i tak fotki cienkie :) Na żywo smoczek jest bardzo fajny, tu niestety marnie wygląda. Chłopaki musicie sie ustawić na jakimś turnieju i looknąć ;) Szkoda że szansę na DMP przeoczyliście :) Ale co się odwlecze.. ;)

Pozdr!

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Zdaleka np: na polu bitwy bedzie prezentowac sie dosc dobrze ale z bliska widac niedociagniecia w malowaniu .
Mi sie akurat kolorystycznie zielony bardzo podoba (ten kodeksowy schemat malowani jakos do mnie nie przemawia - w koncu w normalnej bitwie jest to zazwyczaj zwykly chaos smok ,a nie pierwszy smok chaosu -Galrauch)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Daje rade w porównaniu do innych smoków które widziałem na turniejach :P
Kolorystyka tez jest spoko, ogolnie szkoda zabijać takiego smoka :wink:

Awatar użytkownika
gaara

Post autor: gaara »

Łosiu ten smok ci wyszedl ale mogels sie bardziej postarac

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

O, lepsze zdjęcia to od razu inny efekt.
Teraz widać, ze to prawdziwy smok czincza ;).
PS mam taki sam podręcznik do matmy ;)

K@mor
Warzywo

Post autor: K@mor »

Bardzo fajna fiksa. Fajnie pomalowana drybkiem i wogule kolory mi sie podobają...:D:D(:

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

wyręczę moda:
drogi kolego patrz na datę ostatniego postu w temacie zanim znowu coś napiszesz ;)...

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Spoko malowanie i nie technika,a efekt końcowy się liczy. Ja bym chciał,żeby każdy przeciwnik na masterach miał na takim poziomie pomalowaną armię:)
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne :)

Awatar użytkownika
Ciozak95
Mudżahedin

Post autor: Ciozak95 »

jak dla mnie moze byc... :D tylko zbyt duzo kolorow.. ;p

kelgy
Wałkarz

Post autor: kelgy »

nekromanci (oprócz Bartysa) patrzcie na daty. karzcie pisać im pm do moda zanim posta napiszą

Awatar użytkownika
Squll
Wałkarz

Post autor: Squll »

Mi sie podoba ale jak cioza95 wspomnial to kolorow za duzo ;d ale rweszta jest spoko ;d

Zablokowany