4x4 w Imperium gier - luty - maj 2009r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

JA proponuje za każdy mecz po 2 browary od każdego wtedy w puli mamy ok 400 browarów, wygrany jak weźmie 200 to zrobi imprezę i wszyscy będą się dobrze bawić :D

Chociaż nie mam tego w zwyczaju to popieram kamila, im mniejsze nagrody tym lepsza zabawa. Mimowolnie jak się gra o taką stawkę to ciśnienie rośnie. Ja bym był za tym żeby dla pierwszych3 miejsc zasponsorować jakieś małe pucharki/dyplomy, bo nie kosztuje to majątku a cieszy okko i nie powoduje ciśnienia w grze :)

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Pucharek to dobra rzecz :D ... Jak juz was wszystkich pocisne to pucharek bedzie leżał u mnie na półce i zbierał kurz ;) A skoro Skaven poruszły sprawe alkoholu to przypominam ze mieliśmy w planach wspólne picie na mieście zaraz po nowym roku !! nowy rok miną a tu nic ;( ... Szkoda ... nie daliście mi szansy udowodnić ze można sie narąbać 3 browarami :D

Awatar użytkownika
Miszczu
Chuck Norris

Post autor: Miszczu »

Browary odpadają..

Można umówić się poza konkursem i zebrać osobno fundusze na browary/shampana dla zwycięzcy. Już widzę skavena na podium gazującego szmapana aby wystrzelić ku radosze dzieci :P

Tak jak wspomniał Kris. Sklep tez chce zarobić. Ja to doskonale rozumiem, światło, prąd itp.
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"

Awatar użytkownika
slyslaysson
Mudżahedin

Post autor: slyslaysson »

Popieram Skavena w całej rozciągłości tematu.
Pucharki dobra rzecz, mam taki "pucharek" za Jędrusia, stoi na honorowym miejscu. Jak jeszcze będą punkty do Ligi to będzie ekstra.
Generalnie tutaj nie nagrody powinny się liczyć.
Ewentualne nadwyżki kasowe można by przeznaczyć na cele charytatywne, chociażby na Orkiestrę.

Howgh! - jak mówią Elfy.

.
Zastanawiasz się na wyborem studiów :?:
sprawdź:
----------------------------------
:idea: http://www.wnig.agh.edu.pl :idea:
----------------------------------

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Gramy o kase ! Im wiekszą tym lepsza zabawa ! Zasponsorujcie mi nową armie !
A tak na serio nie róbmy z Wfb MtG .
Beka na maxa

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

No przecież nie robimy. Proponuję grę o coś, ale przecież nie o majątek. Zresztą słucham Waszych propozycji w takim razie.
Pucharek można kupić - jasne. Też uważam to za fajny pomysł - będzie ładnie wyglądał u Artego na półce ;-)
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

a dlaczego nie na fajki i dziwki? :p ja bym wolal w takiej formie tą kase wydać ;)

dobra, nie marudze, dopiszcie mnie :D
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

ksch pisze: będzie ładnie wyglądał u Artego na półce ;-)
obok tych dziesięciu innych ;)
tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach
:D taa jasne :D

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Tych za najszybsze zwalenie konia do filmów o gayach? ;-)

-edit
Zostało jedno miejsce. Jak ktoś się dzisiaj zgłosi to jutro losowanie. Wiem, że do południa będzie Hypnotic, więc on będzie robić za komisję gier liczbowych :-)
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

jak się nikt nie zglosi to weżcie wpiszcie Gremlina :P

nic nie mówil, ale pewnie by chcial. Z resztą, co on ma do powiedzenia tak naprawde? ;)
F.N.

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Zapiszcie i mnie

-------------------
]
GREMLIN!
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

poczul pies kielbase :P ;)
F.N.

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Zostało jedno miejsce. Jak ktoś się dzisiaj zgłosi to jutro losowanie. Wiem, że do południa będzie Hypnotic, więc on będzie robić za komisję gier liczbowych Smile
Wchodzę w to, muszę zatem poćwiczyć zwalnianie blkoady a od siebie dorzucę kilka żenujących żartów w stylu Strasburgera :)

A jak ustalamy w końcu z opłatą? W zasadzie mi jest obojętne ale 10 zł od pary za grę nie jest złym pomysłem, wiem że umilamy samą naszą obecnością ciężkie i mozolne godziny pracy Krisowi i Cinkowi ale trochę grosza możemy dorzucić gratis w dobie kryzysu ;)

PS. czemu Dibo nie jest wpisany, jego post traktuję jako zgłoszenie a nie widzę go na liście, cóż by to był za puchar bez niego? :)

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Kosa na prezydenta !!! :lol2:

@Kris
Artur po prstu wygrywa wszystkie turnieje w miecza i za to ma puchary :D

@Arte
Widzisz, nie tylko ja mam cie za pedalucha :lol2:

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

A ja proponuje zrobić jedno wpisowe....np. przed 1 bitwa...za to chłopaki kupia pucharek i tak zeby jeszcze zostalo na jakis blisterek....to w ramach niech Imperium tez cosik zarobi.... :D :D :D :D

A co do Artura...to on pedałem nie jest ale EmoKing jak najbardziej...a pozatym ja tam go lubie... :Dno bo on taki śmieszny jest... :D

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

@ Kosa - Tee nie szalej tak cffaniaczku ;) twoja rusałka wie że ty tu masz takie pociągi że na dziwki ci śpieszno :P ??

@ Hypnotic - No dziękuje misiu bardzo że sie tak o mnie martwisz ;) tylko wieeesz ja jestem na liście ... i to jako drugi :D wiem ze może cie to zaszokować ale ja ... ale ja ... ja nie nazywam sie Dibo tak naprawde ! To nie jest moje prawdziwe imie ...

YYYY !! Ej Qrde !! Właśnie !! Co to za niekonsekwencja !! Dlaczego niektórzy są tak zgłoszeni a inni inaczej ... wynikają z tego nieporozumienia . Biedny Hypnotic nie wie że pan z numerem 2 to Ja , a ktoś inny gotów pomyśleć (idąc tropem imon i nazwisk) że kolega z numerem 4 to nie poczciwy polski Krzyś tylko jakiś uchodźca polityczny z Koreii . No weźcie przeczytajcie sobie to na głos "Skaven Lizaki" ... brzmi niemal jak "Pan Mijagi" ... A tak wogóle wracając do początku posta to co ja sie dziwie Hypciowi skoro sam nie mam pojecia jak on sie nazywa :P - yyyy no sory cie Hip tak wyszło ... nie mam cie na naszej klasie to nie wiem :( ... tak mi wstyd - Koza nie jest ze mnie dumna

P/S
IMPREZA INTEGRACYJNA !!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

dziwki Wam odsprzedam, spokojna Twoja rogata glowa ;)

na pewno będzie większy popyt niż na jakieś tam żolnierzyki ;)
F.N.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Jak to się mówi "Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek" :D

Dziewczynkami się jakoś podzielimy bo chłopaczka i tak wiemy kto weźmie ;)

A tobie co tak Dibo śpieszno do libacji, myślisz ze na trzeźwo
Cię nie będziemy chcieli :D ;)

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Kosa pisze:poczul pies kielbase :P ;)
Jak bys mi napisał na gadzie wczeąśniej to bym się zgłosił, a tak to mi Michał powiedział o jakims turneiju wiec wszedłem na forum. Jak jestem w domu to raczej nie przy komputerze a na wyciągu, badz u kumpli.
xYz

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Nie kituj, widziałem że masz Dibo w dowodzie a w dodatku PESEL 666 :) Bartek to tylko ksywka w nierealnym świecie.

ODPOWIEDZ