Czym gracie??
Wyczekuje z niecierpliwoscia mosci Ezekielu.
Na chwile obecna:
Cygnar -
Haley, Stryker, Caine
Ironclad, Ironclad, Hunter, Lancer, Charger
GMCA, Junior
Trenchers (8), Long Gunners (6)
Legion - starter
Ostrze sobie zeby na najemnikow.
Michaelius; masz moze ochote zajrzec do Ksiegarni i zrobic wyklad o niebieskich ludzikach?
Na chwile obecna:
Cygnar -
Haley, Stryker, Caine
Ironclad, Ironclad, Hunter, Lancer, Charger
GMCA, Junior
Trenchers (8), Long Gunners (6)
Legion - starter
Ostrze sobie zeby na najemnikow.
Michaelius; masz moze ochote zajrzec do Ksiegarni i zrobic wyklad o niebieskich ludzikach?
Ostatnio zmieniony 10 lis 2007, o 00:48 przez szafa, łącznie zmieniany 2 razy.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
-
- Mudżahedin
Ksiegarnia przez duze K to jak rozumiem w Wawie moze oznaczac tylko Faberow?
Wlasnie sie zbieram na wycieczke w tym lub przyszlym tygodniu tamze zdobyc kilka blisterow Herlakinow.

Wlasnie sie zbieram na wycieczke w tym lub przyszlym tygodniu tamze zdobyc kilka blisterow Herlakinow.
palić, bić, gwałcić w imię menota zakorzeniajmy wiare ogniem i mieczem. Stać mężnie naprzeciwko herezji...
Protektorat przypadł mi do gustu własnie ze względu na klimat który najbardziej odzwierciedla moj charakter. Każda frakcja ma klimat i mi sie podoba ale z tych wszystkich to menoth wygrał
W hordach trolle sa de best
amen
Protektorat przypadł mi do gustu własnie ze względu na klimat który najbardziej odzwierciedla moj charakter. Każda frakcja ma klimat i mi sie podoba ale z tych wszystkich to menoth wygrał
W hordach trolle sa de best
amen
Kloc orków wbija się w 3 obslugantów i krasiowego master inżyniera- fartem wbija ino 1 rane, krasie oddają 5 ran i orkowie czmychają...po kilku nieudanych szarżach- kloc orków znika bezpowrotnie a inżynier spokojnie wraca do maszyny...