Czym gracie??
- Hashmallum
- Mudżahedin
Czym gracie??
Wiec tak : Ja mam Cryx uwielbiam kosciane jacki i nieumarly klimat szrotozombiakow
A odnosnie hord to tylko EVERBLIGHT
Postujcie swoje przemyslenia na temat ludkow (nie mowie o grywalnosci )
A odnosnie hord to tylko EVERBLIGHT
Postujcie swoje przemyslenia na temat ludkow (nie mowie o grywalnosci )
Ja gram Orborosami - w sumie klimatu lesnych elfow nie lubie , ale na szczescie druidzi nie sa do konca takimi lesnymi pedalkami... Strasznie mi sie podoba klimat bestii - warpwolf , argus czy gorax Czekam z niecierpliwoscia na dodatek
P.S. W zwiazku z tym , ze W&H traktuje jako jeden system to dlatego mam zamiar miec tylko jedna armie , ale z WM podoba mi sie strasznie Khador - genialny klimat
P.S. W zwiazku z tym , ze W&H traktuje jako jeden system to dlatego mam zamiar miec tylko jedna armie , ale z WM podoba mi sie strasznie Khador - genialny klimat
Ja jeszcze chwilowo niczym nie gram, ale przymierzam się do zakupu pierwszych figurasków.
Sądzę, że zbiorę małe armie zarówno z Warmachine jak i z Hordes.
Co do Hordes, to na pewno będzie to Skorne, głównie ze względu na figurkę tego pana:
http://www.privateerpress.com/HORDES/ga ... ture&id=89
Choć niestety wyjdzie on dopiero w maju...
A jeśli chodzi o Warmachine, to nie mogę się zdecydować między Menoth'em a Cryx'em...
Sądzę, że zbiorę małe armie zarówno z Warmachine jak i z Hordes.
Co do Hordes, to na pewno będzie to Skorne, głównie ze względu na figurkę tego pana:
http://www.privateerpress.com/HORDES/ga ... ture&id=89
Choć niestety wyjdzie on dopiero w maju...
A jeśli chodzi o Warmachine, to nie mogę się zdecydować między Menoth'em a Cryx'em...
-
- Kretozord
ja na razie z braku czasu nie chcę sie angazowac w nowy system ale podobaja mi się najemni warcasterzy , zreszta mam juz jeden model
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Gra jest bardzo fajna. Prawie jak eRPG. Kamerlna gra, każby model ma znaczenie. nie jak w batlu gdzie ilość rzędów ma znaczenie i przewaga liczebna.
Każdy model coś potrafi i jeśli to "użyjesz" to możesz wygrać (jeśli przeciwnik nie użyje "tego" wcześniej).
Każdy model coś potrafi i jeśli to "użyjesz" to możesz wygrać (jeśli przeciwnik nie użyje "tego" wcześniej).
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
Narazie nie gram ale mam na stanie troche Cryxu i Legionu Jak tylko pomaluje ropziski zaczne lupac
Legion POWER!
mam obecnie komplet modeli do tej armii, zaczynam sie zabierac za kompletowanie minions niecierpliwie czekam na evolucje a jak juz legion mnie nasyci to kto wie moze kosciotrupy lub najemnicy?
mam obecnie komplet modeli do tej armii, zaczynam sie zabierac za kompletowanie minions niecierpliwie czekam na evolucje a jak juz legion mnie nasyci to kto wie moze kosciotrupy lub najemnicy?
Ostatnio zmieniony 27 sie 2007, o 07:35 przez Reyki, łącznie zmieniany 1 raz.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Dokładnie LEGION KRAKÓW GÓRĄ!!!Gajowy pisze:Legion POWER!
Sry za offtop ale nie mogłem się powstrzymać
Cygnar i Everblight.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
wow szafa zaczal zbierac najlepsza gre pod sloncem