Ja gram Orborosami - w sumie klimatu lesnych elfow nie lubie , ale na szczescie druidzi nie sa do konca takimi lesnymi pedalkami... Strasznie mi sie podoba klimat bestii - warpwolf , argus czy gorax Czekam z niecierpliwoscia na dodatek
P.S. W zwiazku z tym , ze W&H traktuje jako jeden system to dlatego mam zamiar miec tylko jedna armie , ale z WM podoba mi sie strasznie Khador - genialny klimat
Ja jeszcze chwilowo niczym nie gram, ale przymierzam się do zakupu pierwszych figurasków.
Sądzę, że zbiorę małe armie zarówno z Warmachine jak i z Hordes.
Gra jest bardzo fajna. Prawie jak eRPG. Kamerlna gra, każby model ma znaczenie. nie jak w batlu gdzie ilość rzędów ma znaczenie i przewaga liczebna.
Każdy model coś potrafi i jeśli to "użyjesz" to możesz wygrać (jeśli przeciwnik nie użyje "tego" wcześniej).
Ja również biorę się za Khador Stoczyłem kilka bitew i zgadzam się ze zdaniem poprzedników iż system jest bezbłędny. Rozważam sprzedaż armii do battla, kosztem Khadoru. Widowmakerzy, Manhunter, Doom Reaversi, Old Witch to jest to !
mam obecnie komplet modeli do tej armii, zaczynam sie zabierac za kompletowanie minions niecierpliwie czekam na evolucje a jak juz legion mnie nasyci to kto wie moze kosciotrupy lub najemnicy?