raczej kazda rozpoczeta 4 jezzaili w rozpie (nie oddzialy ale ilosc) to maszyna4 karabiny pisze: Jezzaile w liczbie 4 i większej jako maszyna.

raczej kazda rozpoczeta 4 jezzaili w rozpie (nie oddzialy ale ilosc) to maszyna4 karabiny pisze: Jezzaile w liczbie 4 i większej jako maszyna.
Ujmę to tak Dispell : kawaleria niech będzie kawalerią, piechota piechotą, psy psami itd, kartoniki i gołe podstawki nie przejdą. Popytaj, poproś pożycz, wilki vc mam od biedy za psy mogą robić, kawę też jakąś znajdę. Duży chłopak już jesteś wiesz o co chodziDispell pisze:ja wpadnę ale chaosem tak dla odmiany
a nie będzie problemu z proxsowaniem
Jak się Rakso tego podejmie nie ma sprawy.Górken pisze:zróbcie ocenę "malowania":P Jak ktoś ma armię bez proxów otrzymuje całe +1 pkt do klasyfikacji ogólnej!! Wiem że to stawia w straszliwie cięzkiej sytuacji osoby ktore nie mają całych armii!!!!! Nie no żart:D
myślę, że nie jest to koniecznością ale pewnie żaden krasnoludzki gracz się nie obraziTak w ogóle co sądzicie o tym coby krasie zakwalifikować do kategorii 2500 kafla na te zasady? Troszkę ciężko mają na nowe vucety i demony.
dobra, to wiem kiedy jest Master Blaster, ale nadal nie wiadomo czy dwudniowy Białystok jest tydzień przed, czy kiedy...