galeria kanistra x_x(9.03- doomwheel, bsb, flayer i nr)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Moje już chyba nie aż tak brzydkie szczury.
Szkoda, że nadal zero cieniowania, ale już i tak dużo lepiej, no i ładne podstawki.
Calkiem ciekawa... fajnie ze co niektorzy nie poszli na latwizne i nie wystawiaja jakis krzywych treemanow
fajnie, fajnie... az milo bedzie w to postrzelac
fajnie, fajnie... az milo bedzie w to postrzelac
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
Bardzo fajna, milo spojrzec na przemyslana konwersje, a nie jakas konwulsje.
Super!!! musisz w poniedziałek przynieść do szkoły ;p
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
- Master of reality
- Oszukista
Genialne!! Wprawdzie nie do końca przemawia do mnie brak nóg ale i tak jest świetna!
I sold my soul for rock'n roll
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Całokształt jest świetny i to naprawdę jedna z lepszych abominacji jakie widziałem (najlepsza jest ciągle ta z gabloty w Ś.P. S.Ś...), ale mi nie odpowiadają pewne szczegóły. I tak:
-rzeźba futra jak dla mnie ciut za gruba, plus taki że to nie tylko powszechny gs z dziurkami, ale minus że wygląda mniej realistycznie (o ile coś takiego jak abo może wyglądać realistycznie...)
-jak toto startuje? rozumiem że jak masz górkę w deploymencie to po prostu spychasz i jedzie, ale potem?
-jak na taki wyczesany model to podstawka uwiera trochę, zwłaszcza jej "warstwowość"
-koła, zwłaszcza przednie, coś z nimi nie tak
-te pręgi na brzuchu to bardziej żebra czy fałdy? bo jak na żebra to za dużo (no i utrzymywałyby ciężar ciała, raczej zresztą niemały), a jak fałdy to chyba powinny być poziomo?
na plus, i to wielki, zasługuja mordy i "wysięgniki"
aha, powyższa krytyka pochodzi od człowieka który nie zmodelowałby tego nawet ołówkiem na papierze, więc traktować ją proszę jako niepopartą doświadczeniem czy możliwościami
-rzeźba futra jak dla mnie ciut za gruba, plus taki że to nie tylko powszechny gs z dziurkami, ale minus że wygląda mniej realistycznie (o ile coś takiego jak abo może wyglądać realistycznie...)
-jak toto startuje? rozumiem że jak masz górkę w deploymencie to po prostu spychasz i jedzie, ale potem?
-jak na taki wyczesany model to podstawka uwiera trochę, zwłaszcza jej "warstwowość"
-koła, zwłaszcza przednie, coś z nimi nie tak
-te pręgi na brzuchu to bardziej żebra czy fałdy? bo jak na żebra to za dużo (no i utrzymywałyby ciężar ciała, raczej zresztą niemały), a jak fałdy to chyba powinny być poziomo?
na plus, i to wielki, zasługuja mordy i "wysięgniki"
aha, powyższa krytyka pochodzi od człowieka który nie zmodelowałby tego nawet ołówkiem na papierze, więc traktować ją proszę jako niepopartą doświadczeniem czy możliwościami
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę