Uprawnienia administratorów

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Re: Uprawnienia administratorów

Post autor: Szaman »

mnie akurat jest zupelnie obojetne, czy bede mial dostep do for klubowych czy nie. z zycia turniejowego wypadlem juz dawno, a cudze rozpy nigdy mnie nie interesowaly. pomijam juz fakt, ze to nudne i szkoda na to czasu :mrgreen:

decyzja zalezy tylko od Tomasha, bo to jego dupa ;)

P.S. mam pytanie natury technicznej - czy da sie np. zrobic tak, zeby fora klubowe byly widoczne, ale zeby nie mozna bylo na nie wejsc?
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Szaman pisze:P.S. mam pytanie natury technicznej - czy da sie np. zrobic tak, zeby fora klubowe byly widoczne, ale zeby nie mozna bylo na nie wejsc?
Tak, po prostu zrobi się "allow" na dział "fora klubowe" (wtedy można zobaczyć spis for itd.) i "deny" na wybrane fora wewnątrz.
Zresztą Tobie, Szamanku, to mógłbym nawet systemowo zblokować 350XG :mrgreen:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Tomash pisze:
Szaman pisze:P.S. mam pytanie natury technicznej - czy da sie np. zrobic tak, zeby fora klubowe byly widoczne, ale zeby nie mozna bylo na nie wejsc?
Tak, po prostu zrobi się "allow" na dział "fora klubowe" (wtedy można zobaczyć spis for itd.) i "deny" na wybrane fora wewnątrz.
no to trzeba by tak zrobic... bedzie wiadomo jakie kluby maja swoje fora.
Tomash pisze:Zresztą Tobie, Szamanku, to mógłbym nawet systemowo zblokować 350XG :mrgreen:
ano moglbys... moglbys pewnie jeszcze kilka "grozniejszych" akcji wykonac... tylko po co? dla samego lansowania sie wladza? chyba juz za stary na takie glupoty jestes, czas sie ogarnac!

:badgrin: :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Dobra, zrobione dla dwóch pierwszych podfor klubowych:
- Moria (osoba odpowiedzialna: 4 Karabiny)
- Jeźdźcy Hardkoru (osoba odpowiedzialna: Bless)
Obu poproszę jeszcze o wysłanie oświadczenia mailowego, kiedy już przygotujemy jakąś sensowną jego postać.
Proszę moderatorów for innych klubów o niewysyłanie nam jeszcze PMek w tej sprawie-- Moria i JH są pilotażowo i do testów, niejako "przedpremierowo".

Kolegów adminów proszę o sprawdzenie czy te fora widzą w spisie (ja nie widzę) i czy mogą na nie wejść przez podanie adresu "na pałę" (JH: http://forum.wfb-pol.org/viewforum.php?f=119, Moria: http://forum.wfb-pol.org/viewforum.php?f=159) (ja nie widzę).

No, jak dobrze pójdzie to za parę tygodni nie będe miał już listy podfor na osiem ekranów, hura :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

nie widze zadnego z tych dwoch. a nie miales przypadkiem zrobic tak, zeby bylo widac, ale zeby nie mozna bylo wejsc?

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Szaman pisze:nie widze zadnego z tych dwoch. a nie miales przypadkiem zrobic tak, zeby bylo widac, ale zeby nie mozna bylo wejsc?

A po co ma być widać? #-o
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Jedy Knight pisze:
Szaman pisze:nie widze zadnego z tych dwoch. a nie miales przypadkiem zrobic tak, zeby bylo widac, ale zeby nie mozna bylo wejsc?

i każdy użytkownik ma mieć jak to Tomash określił 8 ekranów podfor lokalnych ?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

W dużym skrócie to trochę za dużo z tym kochania się, żeby było tak jak chcesz (i tak możesz przecież podejrzeć w panelu admina listę for).
A poza tym jak Jacek napisał ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Jedy Knight pisze:
ano po to, ze jako admin chcialbym wiedziec, jakie podfora juz istnieja...
gokish pisze:i każdy użytkownik ma mieć jak to Tomash określił 8 ekranów podfor lokalnych ?
nie mialem na mysli uzytkownikow, ale adminow :roll:
Tomash pisze:możesz przecież podejrzeć w panelu admina listę for
OK, to mi wystarczy.

ODPOWIEDZ