Exalted Daemon Nurgle'a

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Hashmallum
Mudżahedin

Post autor: Hashmallum »

Ehh Chronopia, stare dobre czasy :D Soulflayer calkiem calkiem :P Na nurgla go nie widze ;)
Obrazek

God's in His Heaven, All's Right With the World

http://Leprechaun-studio.com

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

...ja mam troche inna wizję tej figurki...moim zdaniem chyba jest troche przekombinowany...troche zadużo się tam dzieje... może lepiej by bylo troche z niego zdjąć np. to coś z tyranidów... ja bym za to dodoał jakieś brodawki i bąble... ale to tylko taka skromna uwaga

Awatar użytkownika
Iko
Warzywo

Post autor: Iko »

Dla mnie za mało poszarpany i głowa nie ta :/ (bardzej podchodzi mi pod demona khorna) hmm ale wszystko teraz zależy od malowawia , zoaczymy jak Ci wyjdzie :D

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Necro »

Mapet pisze:może lepiej by bylo troche z niego zdjąć np. to coś z tyranidów...
Hmmm... To ma w jakimśtam małym stopniu służyć za skrzydła (żeby się za bardzo o WYSIWYG nie czepiali), a niestety jeżeli zamontowałbym mu te jego oryginalne, to ten mały klocek ważyłby pół kilo i na pewno nie usiedziałby na podstawce tak, jak sobie tego życzę... :wink:

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Ale wygladalby dosc fantastycznie, nie sadzisz?

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

No akurat w tym modelu skrzydła były fajne, poza tym to uncleany nie mają skrzydeł, więc jeśli to ma być exalt/prince to lepiej je dodaj, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak ten miałby latać na clawach od tyranida:)Ogólnie fajno fakt faktem musi mieć coś nurglowego-flaki etc.

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

swieta_barbara pisze:Ale wygladalby dosc fantastycznie, nie sadzisz?
Owszem, do czasu pierwszej gry po której zapewne wyniósłbym z klubu tułów osobno, podstawkę osobno i skrzydła osobno... :wink:

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Dosc gadania, odlepiaj mu to z plecow i zacznij malowac - nie moge sie doczekac...

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Niczego mu na razie nie odklejam, bo akurat z plecków jestem zadowolony... A na malowanie to on jeszcze sobie poczeka... :roll:

Awatar użytkownika
wertyg
Falubaz

Post autor: wertyg »

Ja bym mu podoklejal jakies nozki, lapki wychodzace z ciala, cos jak ma spawn chaosu.

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Post autor: r0m »

mi strasznie nie pasuja te iron fisty...
ale tak to fajny, napewno bedzie wzbudzał respekt w oczach przeciwnikow :D

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

Wywal badyla z pleców i duszka z klaty. No i przede wszystkim popsuj mu cerę. IMO ja na Nurgla za mało przyszczy, wągrów i kolonii owadów. :roll:
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Duszek z klaty i tyczka nie schodzą - za bardzo mi się podobają... A co do zgnilizny i psucia cery, nareszcie idą mi zombiaki, tam podobno są fajne "flaczane" bitsy, to coś mu podorabiam... :wink:

ODPOWIEDZ