Exalted Daemon Nurgle'a
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Hashmallum
- Mudżahedin
...ja mam troche inna wizję tej figurki...moim zdaniem chyba jest troche przekombinowany...troche zadużo się tam dzieje... może lepiej by bylo troche z niego zdjąć np. to coś z tyranidów... ja bym za to dodoał jakieś brodawki i bąble... ale to tylko taka skromna uwaga
Hmmm... To ma w jakimśtam małym stopniu służyć za skrzydła (żeby się za bardzo o WYSIWYG nie czepiali), a niestety jeżeli zamontowałbym mu te jego oryginalne, to ten mały klocek ważyłby pół kilo i na pewno nie usiedziałby na podstawce tak, jak sobie tego życzę...Mapet pisze:może lepiej by bylo troche z niego zdjąć np. to coś z tyranidów...
- swieta_barbara
- habydysz
Ale wygladalby dosc fantastycznie, nie sadzisz?
No akurat w tym modelu skrzydła były fajne, poza tym to uncleany nie mają skrzydeł, więc jeśli to ma być exalt/prince to lepiej je dodaj, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak ten miałby latać na clawach od tyranida:)Ogólnie fajno fakt faktem musi mieć coś nurglowego-flaki etc.
Owszem, do czasu pierwszej gry po której zapewne wyniósłbym z klubu tułów osobno, podstawkę osobno i skrzydła osobno...swieta_barbara pisze:Ale wygladalby dosc fantastycznie, nie sadzisz?
- swieta_barbara
- habydysz
Dosc gadania, odlepiaj mu to z plecow i zacznij malowac - nie moge sie doczekac...
Niczego mu na razie nie odklejam, bo akurat z plecków jestem zadowolony... A na malowanie to on jeszcze sobie poczeka...
Duszek z klaty i tyczka nie schodzą - za bardzo mi się podobają... A co do zgnilizny i psucia cery, nareszcie idą mi zombiaki, tam podobno są fajne "flaczane" bitsy, to coś mu podorabiam...