Megaforce Krasi

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kenny
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: kenny »

Ja mam tylko nadzieje, że zdąże kupić jeszcze metalowych minersów.

Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Post autor: Pamela »

Niestety ale battl schodzi na psy. Coraz większe ceny i coraz więcej plastiku.

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

I im później zaczynasz zbierać krasnoludy tym masz brzydszą armie hehe taki lajf :wink: ja praktycznie nie mam żadnej nowo edycyjnej figurki (pomijając część krasnoludzką ze skull pasa ale kupiłem go za bez cen-20zł :lol: ale są takie brzydkie że leżą w pudełkach i ich nie używam.

Fallan
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Fallan »

Dawno nikt nie pisał :D Ja już kupiłem nowy box minerów i jestem zadowolony. Figsy są fajne wbrew pozorom i zdecydowanie lepsze od starych. To tylko moje zdanie ale uważam że figurki są ciekawe i przede wszystkim tańsze. Te świeczki na kilofach i sztandarze to może rzeczywiście głupi pomysł ale nie można przesadzać.:) I tak pozostają jeszcze slayerzy, hammerersi, ironi i długobrodzi metalowi, więc minersi to mała strata.

Mach
Warzywo

Post autor: Mach »

plastikowe krasnale to prawie same plusy:
- taniej wychodzi,
- farba sie nie obija, więc nie trzeba się jakoś wybitnie przejmować transportowaniem modeli,
- dużo bitsów zostaje z wyprasek (no z tym to różnie bywa :wink: )
- przyzwoicie wyglądają,

wprawdzie nie powalają wyglądem, a do tego te nowe plastiki są fatalnie odlane (tułów warriorów dopasować do głowy to tragedia, a szczególnie ta wersja wojaka z pelerynką), ale wszystkiego nie można mieć na raz :D

a tak w ogóle to właśnie zaliczyłem pierwszego posta :wink:

ODPOWIEDZ